8 Ιουνίου 2013

Live your myth in Mano(Ελλάδα)!!! Για την τουριστική αξιοποίηση του τραμπουκισμού και του ελληνισμού.



Είχα επηρεαστεί από τις κακές γλώσσες που θέλουν την καταστροφή της χώρας και είχα πιστέψει ότι δεν υπάρχει σωτηρία πια για την Ελλάδα, και ότι μετά από την τρισχιλιετή του ιστορία το ελληνικό έθνος θα καταποντιστεί και θα περάσει στη λήθη μαζί με άλλους μυθικούς πολιτισμούς, όπως η χαμένη Ατλαντίδα και η Υπερβορεία. Πόσο λάθος έκανα, διότι ο χαζός, δεν πίστεψα όλους εκείνους που έλεγαν ότι η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες. Πριν λίγο λοιπόν διάβασα την παρακάτω είδηση.

"Ως μια απίστευτη «όαση» στην «έρημο» της ελληνικής ανεργίας φαντάζει η κίνηση που κάνουν 116 παραγωγοί - καλλιεργητές φράουλας από τη Ν. Μανωλάδα και τη Βουπρασία ευρύτερα.


Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να καταθέσουν αίτηση στον ΟΑΕΔ Αμαλιάδας ζητώντας συνολικά 4.160 εργάτες για τις υπάρχουσες και τις νέες καλλιέργειες φράουλας. Μόνο που οι εργάτες θα πρέπει να έχουν βρεθεί έως την ερχόμενη Τετάρτη καθώς ο χρόνος πιέζει αναφέρουν πηγές από την πλευρά των παραγωγών."
Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, λουτροκαμπινέδες, καρέκλες, ξαπλώστρες, τάφους...

Επειδή όμως ξέρω ότι ως τεμπέληδες (νεο)Έλληνες θα αφήσουμε και αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη και δεν θα πάει κανείς να δουλέψει, έχω να προτείνω έναν τουριστικό τρόπο αξιοποίησης του φαινόμενου "δουλοπαροικία" στην κυρία Κεφαλογιάννη. Είμαι σίγουρος δε, ότι ο κύριος Βρούτσης θα αντιληφθεί την υπεροχή αυτού του τρόπου αξιοποίησης και θα παραχωρήσει τη διαχείριση του προγράμματος στο υπουργείο τουρισμού. Προτείνω λοιπόν, σαν πρώτο βήμα του όλου εγχειρήματος, να ηχογραφηθεί και βιντεοσκοπηθεί το παρακάτω μήνυμα και να παιχτεί σε όλο τον κόσμο. Τη σκηνοθεσία του βίντεο μπορεί να την αναλάβει η εταιρεία Sirina, έτσι ώστε να ενισχυθεί και η ελληνική επιχειρηματικότητα, ενώ για τη μουσική προτείνω να επιστρατευθεί κάποιος έλληνας δημιουργός παγκοσμίου φήμης όπως ο Βαγγέλης.

Το μήνυμα θα έχει ως εξής:

Σου αρέσουν τα δερμάτινα; Απολαμβάνεις να σε "χαϊδεύουν απαλά" οι 9 ουρές ενός μαστιγίου; Γουστάρεις να σε ταπεινώνουν και να σε αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδι; Σου αρέσει ο ρόλος του υποταγμένου δούλου, ανάβεις στην ιδέα του να υποτάσσεσαι σε τριχωτούς μπρουτάλ αφέντες; Αν η απάντηση σε όλα αυτά είναι ναι, τότε ζήσε τον μύθο σου στην Μανωλάδα.

Και επειδή οι καλές διακοπές από το ταξίδι φαίνονται

Η μεταφορά από την χωρά σας θα γίνεται με αρχαίες τριήρεις όπου θα ξεκινάτε την κρουαζιέρα σας, και την περιήγηση στην ιστορία, από τη θέση του κωπηλάτη.

Κάντε τους φίλους σας να σκάσουν από τη ζήλια τους όταν θα γυρίσετε πίσω ηλιοκαμένοι και γεμάτοι μώλωπες από την σκληρή πολύωρη εργασία στα χωράφια κάτω από τον καυτό ήλιο.

Η διαμονή περιλαμβάνει ημιδιατροφή και στέγαση σε αντίσκηνο, το πρωινό θα σερβίρεται σε ταΐστρα και το νερό από ποτίστρα, φροντίσετε να έχετε κάνει όλα τα εμβόλια.

(Το υπουργείο τουρισμού προειδοποιεί: Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τυχόν θανάτους, ακρωτηριασμούς, εγκαύματα ή οποιαδήποτε άλλη σωματική βλάβη.)
Ελα και εσύ στο Μανωλάντα, σε περιμένουμε!



Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.