16 Ιουνίου 2013

Η ΚΝΕ για την προκλητική πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ «σπάμε την ομερτά, δυναμώνουμε την αλήθεια»


Το Γραφείο Τύπου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ εξέδωσε σχόλιο για την προκλητική πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ  με θέμα: «Σπάμε την ομΕΡΤά, δυναμώνουμε την αλήθεια». Αναλυτικά αναφέρει:

«Η πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ, της νεολαίας της ΝΔ, "σπάμε την ομερτά, δυναμώνουμε την αλήθεια" αποτελεί πρόκληση απέναντι στη νεολαία.

Ένα πράγμα τους ενδιαφέρει: Να επιβάλουν την "ομερτά" της υποταγής για το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, για τις 400.000 οικογένειες στις οποίες δεν υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος. Την "ομερτά" του συμβιβασμού με τον υποσιτισμό μαθητών στα σχολεία, με το να παρατάνε τις σπουδές τους νέοι που δεν μπορούν να πληρώνουν κερατιάτικα σε νοίκια. Την "ομερτά" της συμφιλίωσης με την δουλειά με μισθούς πείνας για ένα χρονικό διάστημα και μετά πάλι να ψαχνόμαστε μέρα-νύχτα για μία θέση στα εργασιακά Νταχάου που έχουν ετοιμάσει. 

Η ΟΝΝΕΔ επιδιώκει ό,τι ακριβώς και η συγκυβέρνηση με το "νόμος και τάξη". Υποταγή στο σύστημα της ταξικής εκμετάλλευσης, τα κεφάλια κάτω και να τρωγόμαστε μεταξύ μας σαν τα σκυλιά, εργαζόμενοι με ανέργους, συμβασιούχοι με μόνιμους, ασφαλισμένοι με ανασφάλιστους για να κερδίζουν τα παράσιτα, οι καπιταλιστές, και από τη δουλειά μας και από την ανεργία στην οποία μας καταδικάζει το σύστημα. 



Λένε ότι έτσι "θα δυναμώνει η αλήθεια". Ποια είναι η αλήθεια της ΟΝΝΕΔ; Ότι είναι της μοίρας μας να ζούμε σαν δούλοι, δηλαδή το μεγαλύτερο ψέμα των εκμεταλλευτών. Αυτό το ψέμα όχι μόνο δε λογοκρίνεται αλλά κυριαρχεί και αναπαράγεται από το αστικό πολιτικό σύστημα, τα αστικά ΜΜΕ. Το αξιοποιούν και θέλουν να κυριαρχεί για να μην αγωνιζόμαστε, να μην παλεύουμε, να παραιτούμαστε από την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας. Για να μη σκεφτόμαστε καν ότι υπάρχει κοινωνία χωρίς ταξική εκμετάλλευση, ότι μπορούν οι εργαζόμενοι και η νεολαία να ζουν όπως αξίζει στους παραγωγούς του πλούτου, με σύγχρονα δικαιώματα στη δουλειά, στη μόρφωση, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στη ζωή.

Η νεολαία να στείλει στα σκουπίδια τις διακηρύξεις της ΟΝΝΕΔ, όπως και η συγκυβέρνηση και το σύστημά τους στέλνει στα σκουπίδια τις ζωές μας. Ελπίδα και ρεαλισμός σήμερα είναι η Λαϊκή Συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια και το καπιταλιστικό σύστημα, η ενίσχυσή της σε κάθε χώρο που δουλεύει, ζει και μορφώνεται η νεολαία».

Πηγή : 902.gr

5 σχόλια:

  1. Ειναι προφανες οτι η νδ-ουλα απευθυνεται σε αμοιβαδες κ ζελατινοειδη πρωτοζωα.

    Αν διαβασεις ταυτοχρονα κ τις δηλωσεις τηςςςς Πιπιλη, καταληγεις στο συμπερασμα οτι δεν αρκει μετεωριτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο κ πρεπει σιγα σιγα να ακονισω τo φτερο μου. Εχει τοσο σουρεαλισμο το τελευταιο διαστημα που κανει για καμποσες ταινιες του Jodorowsky.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα Μanny, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που ανοίγονται γύρω σου (η κρίση είναι ευκαιρία που λέμε) και ρίξε κανα άρθρο. Το αναγνωστικό κοινό του Redflyplanet, περιμένει εναγωνίως λίγο καυστικό χιούμορ. :)

      Διαγραφή
  3. ναι, ειναι αληθεια οτι ελλειψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.