4 Ιουνίου 2013

Ηλεία: Επίθεση φασιστών στα γραφεία του ΚΚΕ

Με αντικομμουνιστικά συνθήματα λέρωσαν τα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Ηλείας του ΚΚΕ, στον Πύργο, φασίστες το βράδυ της Τρίτης. Καταγγέλλοντας την επίθεση αυτή η ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ καλεί τον λαό της περιοχής να βάλει στην άκρη τη σάπια ιδεολογία και πολιτική του κεφαλαίου που εκπροσωπούν οι ναζί. Κάθε εργατικό σωματείο, σύλλογος, αθλητικός, πολιτιστικός, ομάδα γυναικών, τα πενταμελή και δεκαπενταμελή στα σχολειά, οι σπουδαστικοί σύλλογοι, κάθε Λαϊκή Επιτροπή, κάθε εργαζόμενος να στείλουν μήνυμα καταδίκης και να μην ανεχτούν τους φασίστες πουθενά.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ:
«Στα σκοτεινά και ανώνυμα, καταπώς ταιριάζει σε φασίστες, λέρωσαν τα γραφεία της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ γράφοντας αντικομμουνιστικά συνθήματα και ναζιστικά σύμβολα τα ντόπια τσιράκια του κεφαλαίου, τα μαντρόσκυλα του συστήματος που είτε με την ταμπέλα της Εθνικής Δράσης Ηλείας ή της Χρυσής Αυγής πλασάρονται για σωτήρες. "Στο Βίτσι και στο Γράμμο σας χώσαμε στην Άμμο" και "f..ck the reds" με υπογραφή το νεοναζιστικό σύμβολο του "στόχου".

Πιστοί στην πολιτική και ιστορική κληρονομιά τους. Οι απόγονοι των προσκυνημένων καταδοτών με τις κουκούλες, των συνεργατών των ναζί, των εθνικιστικών ομάδων που συνταξιοδοτήθηκαν σαν δήθεν αντιστασιακοί από το κράτος για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην αστική τάξη κυνηγώντας τον ΕΛΑΣ, τους κομμουνιστές και άλλους αντιστασιακούς αγωνιστές, οι ντόπιοι ναζί δείχνουν για μια ακόμη φορά τη σάπια και αποκρουστική τους φάτσα.

Καλούμε τον λαό της Ηλείας να βάλει στην άκρη τη σάπια ιδεολογία και πολιτική του κεφαλαίου που εκπροσωπούν οι ναζί. Κάθε εργατικό σωματείο, σύλλογος, αθλητικός, πολιτιστικός, ομάδα γυναικών, τα πενταμελή και δεκαπενταμελή στα σχολειά, οι σπουδαστικοί σύλλογοι, κάθε Λαϊκή Επιτροπή, κάθε εργαζόμενος να στείλουν μήνυμα καταδίκης. Να μην ανεχτούν τους φασίστες πουθενά. Θέλουν τον λαό υποταγμένο με τον βούρδουλα για μεροκάματα πείνας "για το καλό του έθνους", δηλαδή για τις τσέπες των βιομηχάνων, τραπεζιτών και εφοπλιστών που τους ταΐζουν. Ονειρεύονται μια Ελλάδα που αυτοί θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τρομοκρατώντας το κίνημα, διασφαλίζοντας με το στρατό όλες τις απαιτήσεις της "ανταγωνιστικότητας" του κεφαλαίου, των τρελών κερδών, όπως έκαναν και στη Μεταξική Δικτατορία και στη Χούντα.

Δε θα αφήσουμε αυτές τις μαύρες μέρες να πέσουν πάνω στην εργατική τάξη και στους συμμάχους της. Οι φασίστες πρέπει να απομονωθούν, είναι ξένο σώμα στο λαό μας, το μακρύ και βρώμικο χέρι των εφοπλιστών, τραπεζιτών και βιομηχάνων, της αστικής τάξης.

Ξέρουν πού χτυπάνε, στα γραφεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, εκεί τους πονάει, αυτός είναι ο στόχος τους και όλα τα άλλα είναι απλά παραπέτασμα καπνού για να εξαπατούν τον λαό. Φοβούνται την εργατική τάξη και το κόμμα της, το ΚΚΕ. Και καλά κάνουν. Αν νομίζουν ότι έτσι μας τρομάζουν έχουν βαθιά μεσάνυχτα! Δεν μας τρομάζουν, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο!»902.gr

4 σχόλια:

 1. Ελλάς γράφουν οι κότες...
  που να γράψουν χρυσά αυγά....

  Α.Τ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΙΩΑΝΝΗΣ.Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ4 Ιουνίου 2013 - 7:46 μ.μ.

  ΤΩΡΑ Η ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΩΝ ΤΗΣ.Ο ΛΟΓΟΣ ΠΕΦΤΕΙ
  ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙ ΠΟΛΙΤΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ [ΛΟΓΕΙΑ ] ΑΦΟΥ
  ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ .ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ
  ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ [ 1940-5 ] ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ
  ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΥΤΟ.-

  http://www.youtube.com/watch?v=8IGbjPqFFvA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ετοιμάζουν την φασιστοσύναξή τους το καλοκαίρι στην Καλαμάτα. Να μην μείνει χωριό λαϊκη επιτροπη σωματείο , εργοστάσιο. γιαπί, νοσοκομείο που δεν θα καταγγείλει αυτή την πανευρωπαϊκή φασιστοσύναξη.
  οσο περνάει στην συνήδειση των εργαζομένων το ποιοι είναι τόσο θα απομακρύνονται οι παραπλανημένοι απο κοντά τους..Σκοπός είναι να μην βρούν πουθενά ακροατήριο. Οσο για το λέρωμα των γραφείων μας, απο αυτά τα βρωμερά και δολοφονικά χέρια.....εχει ο καιρός γυρίσματα και θα ξανακουστεί το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ
  Υγειονομικος-Πατρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά