10 Ιουνίου 2013

Δείτε σε λίγο ΖΩΝΤΑΝΑ την ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στους Αγίους Αναργύρους για την ανεργία

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δείτε σε λίγη ώρα (7.30 μ.μ.) ΖΩΝΤΑΝΑ από το «902.gr» την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουσούμπα στη συγκέντρωση για την ανεργία στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων, που διοργανώνει ο Δυτικός Τομέας της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Η συγκέντρωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της πλατιάς εξόρμησης που πραγματοποιεί το ΚΚΕ, με συγκεντρώσεις, εξορμήσεις και άλλες παρεμβάσεις, για το ζήτημα της ανεργίας, που είναι ιδιαίτερα οξυμένο στις λαϊκές περιοχές της Δυτικής Αττικής.


Στη δράση που αναπτύσσει, το ΚΚΕ καλεί τα συνδικάτα, τα σωματεία, τους φορείς, τις επιτροπές ανέργων, τα μαθητικά συμβούλια να έρθουν να ακούσουν τις θέσεις του Κόμματος. Να πάρουν τον λόγο, να τοποθετηθούν, να αποφασίσουν παράλληλα να οργανώσουν ακόμη πιο τολμηρά την πάλη τους ενάντια στην ανεργία και το καπιταλιστικό σύστημα που τη γεννά.

Σύμφωνα με τα επίσημα μόνο στοιχεία (ΕΛΣΤΑΤ) -τα οποία δεν αποτυπώνουν το πραγματικό της μέγεθος- η ανεργία το φετινό Μάρτη ήταν 26,8%, έναντι 22,2% τον Μάρτη του 2012 και 26,7% το φετινό Φλεβάρη. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.309.071 άτομα. Η ανεργία στουςνέους έως 24 ετών ήταν 58,3% και στους νέους 25 – 34ων 34,6%. Η ανεργία τωνγυναικών αυξήθηκε σε 30,4% και των ανδρών σε 24,1%. Η ανεργία στην Αττική ήταν27,9%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά