27 Ιουνίου 2013

Αντίγραφο των προτάσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα ΕΑΣ

Τη ναζιστική φασιστική Χρυσή Αυγή για τις αποκρουστικές της θέσεις για τα ΕΑΣ, οι οποίες είναι ανάλογες με αυτές που εκφράζουν εδώ και καιρό στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ καταγγέλλει η ΚΟΒ ΕΑΣ του ΚΚΕ.

Αναλυτικά αναφέρει:
«Η ναζιστική φασιστική Χρυσή Αυγή έκανε γνωστές τις αποκρουστικές της θέσεις για τα ΕΑΣ. Οι θέσεις της είναι ακριβές αντίγραφο που οι εργαζόμενοι στα ΕΑΣ γνωρίζουν, τα έχουν διαβάσει από άρθρα και συνεντεύξεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΝΔ.

Οι προτάσεις της βρίσκονται μέσα σε πολλά επιχειρησιακά και στρατηγικά σχέδια των διοικήσεων που πέρασαν από τα ΕΑΣ. Η ναζιστική οργάνωση απλώς προσθέτει τη δική της γνωστή φρασεολογία. Κουβέντα για την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ρόλο της, τις αποφάσεις της, αλλά και αποδοχή όλων των δήθεν παθογενειών που υπάρχουν, όπως την "κακή διάρθρωση του προσωπικού".

Προτείνει αυτολεξεί σχεδόν ένα μοντέλο γνωστό σε όλους τους εργαζόμενους που έχουν προτείνει κάποια "ανδρείκελα" του πολιτικού κατεστημένου όπως η ίδια τους αποκαλεί.

Η πρότασή της δεν μπορεί να μπερδέψει κανέναν όσες φορές και αν αναφέρουν τη λέξη εθνικό όραμα. Το σχέδιό της για τα ΕΑΣ είναι μια πρόταση που εκθέτει και όλους αυτούς που την έχουν προτείνει και σήμερα βλέπουν τη ναζιστική αυτή οργάνωση να την κάνει και δική της πρόταση.

Είναι όλοι τους εκτεθειμένοι και οι εντός συνταγματικού τόξου και οι εκτός προτείνουν τα ΙΔΙΑ ακριβώς.

Εξυγίανση, Σταθεροποίηση, Ανάπτυξη.

Μα αυτά ακριβώς προτείνουν όλα τα επιχειρησιακά σχέδια χρόνων τώρα.

Προτείνουν:

Εκσυγχρονισμό και ολική αναδιάρθρωση (κλείσιμο εργοστασίων, απολύσεις – μετατάξεις) των νευραλγικών αμυντικών βιομηχανιών.

Εξάλειψη των πρωτογενών ελλειμμάτων.

Πώληση οικοπέδων.

Λένε ναι στην ιδιωτικοποίηση, αλλά σε ελληνικά συμφέροντα.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος.
Προτείνει η ναζιστική οργάνωση: Μέρος του ΦΠΑ με το οποίο θα εξασφαλίζονται ποσά όχι κάτω των 500 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως(!!!), θα πηγαίνουν σε ειδικό λογαριασμό του ΥΕΘΑ αποκλειστικά για την ανάπτυξη των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας. Τρελό πάρτι δηλαδή με χρήματα του αγρίως φορολογούμενου ελληνικού λαού για τα ιδιωτικά συμφέροντα, δεδομένου πως η ναζιστική οργάνωση ρητά αναφέρει για συνύπαρξη των δημόσιων και ιδιωτικών εταιρειών.

Ας βγάλουν όλοι οι εργαζόμενοι τα συμπεράσματά τους.

Η ΚΟΒ των ΕΑΣ του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους σε συσπείρωση γύρω από το ταξικό κίνημα. Να μπουν μπροστά στον αγώνα για καταβολή των δεδουλευμένων, για να μην υλοποιηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στα ΕΑΣ, να δοθούν παραγγελίες για να τεθούν σε πλήρη λειτουργία ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας σε αμυντικό υλικό. Τα ΕΑΣ τα απαξίωσε και τα έφτασε σε αυτήν την κατάσταση η πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κυβερνάνε δεκαετίες τη χώρα, χώρια και σε σύμπραξη τώρα. Η ευθύνη όλων των στελεχών εντός των ΕΑΣ αυτών των κομμάτων, που και σήμερα ΑΚΟΜΑ αναζητούν λύσεις από αυτά τα κόμματα και τις πολιτικές τους, είναι κάτι παραπάνω από ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Λύσεις υπέρ της αμυντικής βιομηχανίας και των εργαζόμενων θα έρθουν με τον εργαζόμενο λαό στο προσκήνιο, με αλλαγή των συσχετισμών, με συσπείρωση στο ΚΚΕ και σε ρήξη, σύγκρουση με την εξουσία των μονοπωλίων και την Ευρωπαϊκή Ένωση».



2 σχόλια:

  1. ( http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7506368&publDate=27/6/2013 )

    (..)ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΟΔΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
    «Ανεπιθύμητοι οι υμνητές του Χίτλερ»

    Κοινή ανακοίνωση με την οποία δηλώνουν ότι οι βουλευτές της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή είναι ανεπιθύμητοι, έβγαλαν τα σωματεία εργαζομένων στις Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ, λεωφορεία και τρόλεϊ). Αφορμή στάθηκε το κάλεσμα χρυσαυγιτών στους εργαζόμενους του κλάδου σε συγκέντρωση εντός αμαξοστασίου με την παρουσία κλιμακίου βουλευτών της ναζιστικής οργάνωσης. Στην κοινή ανακοίνωση των σωματείων σημειώνεται:

    «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΣΥ. Οσοι υμνούν τον Χίτλερ και νοσταλγούν το ναζιστικό καθεστώς. Οσοι έχουν πρακτική το ρατσισμό, τη βία και τον τραμπουκισμό. Οσοι αρνούνται τους νεκρούς του Πολυτεχνείου. Οσοι προπαγανδίζουν πως το Ολοκαύτωμα είναι ένα ψέμα. Οσοι είναι υπέρμαχοι της βαρβαρότητας και του μίσους.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. (...) ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΑ. ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ».(..)Ilief

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από "Ρ" Τετάρτη 26 Ιούνη 2013
    ( http://www.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=26/6/2013&id=14654&columnId=161 )

    (..)Οι ναζί ξεπουλάνε την αμυντική βιομηχανία...

    Πογκρόμ ενάντια στο προσωπικό με απολύσεις, νέα πριμοδότηση των μεγαλοβιομηχάνων του κλάδου (με ανάθεση σε δαύτους νέων παραγγελιών) και ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας σε ιδιώτες θέλει η Χρυσή Αυγή για την αμυντική βιομηχανία της χώρας. Τσιράκια οι νεοναζί του μεγάλου κεφαλαίου, στην ιστοσελίδα τους σε περισπούδαστη «ανάλυση» με τίτλο «Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός της Χρυσής Αυγής για την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία» προπαγανδίζουν την ανάγκη για «συμμετοχή των ιδιωτικών αμυντικών βιομηχανιών» σε αυτόν τον περιλάλητο «Σχεδιασμό», άρα νέες παραγγελίες, κέρδη, προμήθειες στις τσέπες μεγαλοκαρχαριών και μεσαζόντων. Παρακάτω, ζητούν «σύγχρονες διαδικασίες διοίκησης σε ένα αυστηρό πλαίσιο ελέγχου συγκεκριμένων και μετρήσιμων στόχων (...) καθιέρωση σύγχρονων μεθόδων διοίκησης και κριτηρίων ελέγχου». Τι σημαίνουν αυτά για τους εργαζομένους φαίνεται στην ειδική ενότητα για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα όπου οι ναζί θέτουν ευθέως ζήτημα «εξορθολογισμού του προσωπικού», γράφουν επί λέξει για «μετατάξεις - απολύσεις». Πάντα για τα ΕΑΣ, ζητούν ακόμα:

    «Πώληση μη παραγωγικής ακίνητης περιουσίας, η οποία θα χαρακτηριστεί έτσι από ειδική επιτροπή και που εκτιμάται σε περίπου 1 δισ. Ευρώ». Οπως έχει δείξει η εμπειρία, «μη παραγωγικά» μπορεί να χαρακτηριστούν μια σειρά φιλέτα της επιχείρησης, που οι ίδιοι λένε ότι πρέπει παραδοθεί στο μεγάλο κεφάλαιο. Και συνεχίζουν απαιτώντας «αναδιοργάνωση γραμμών παραγωγής με στόχο την μείωση του κόστους (...) Εξορθολογισμός και αναδιάρθρωση της Οργανωτικής Δομής και του Προσωπικού (...) διαρθρωτικές αλλαγές, μέτρα αναδιοργάνωσης»...



    ... και απολύουν εργαζομένους

    ...Ο,τι ακριβώς προπαγανδίζουν οι τροϊκανοί, ντόπια και ξένα κοράκια που λυμαίνονται τον πλούτο από το μόχθο του λαού, και μιλούν με τους χρυσαυγίτες την ίδια ακριβώς γλώσσα. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που οι ναζί αβαντάρουν ανοιχτά κυβέρνηση - τρόικα - ΕΕ στους απεχθείς στόχους τους. Ο ίδιος ο «αρχηγός» τους, σε συνέντευξή του το Σάββατο έβαλε π.χ. πάλι κατά των εργαζομένων της ΕΡΤ παπαγαλίζοντας την προπαγάνδα Σαμαρά. Οτι η ΕΡΤ «έχει πολλές αμαρτίες (...) δεν είναι ούτε δημόσια ούτε εθνική τηλεόραση (...) Εμείς θέλουμε μια Εθνική, Δημόσια τηλεόραση, αλλά αυτό το πράγμα δεν ήταν η ΕΡΤ» είπε υποστηρίζοντας στην πράξη κλείσιμο και απολύσεις.

    Ταυτόχρονα δεν παρέλειψε να πετάξει λάσπη γενικά στους Ελληνες εργαζόμενους παρουσιάζοντάς τους περίπου ως τεμπελχανάδες και βολεμένους, ρίχνοντας νερό στο μύλο του ΣΕΒ, της Ενωσης Εφοπλιστών, της ΕΕ: «(...) η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται δουλειά (...) Πρέπει ο Ελληνας να επιστρέψει ξανά στη δημιουργία και στην εργασία».

    Τεμενάδες στην ΕΕ και σε συγκεκριμένα τμήματα του μεγάλου κεφαλαίου έκανε και σε άλλο ένα ζήτημα, στο θέμα παραμονής της χώρας στο ευρώ λέγοντας ότι «θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας για να φύγουμε από την Ευρωζώνη». Τόση και τέτοια η «αντισυστημικότητα» των προσκυνημένων σε όλα νεοναζί, που είναι εχθροί των εργατών και ολόκληρου του λαού...(..)Ιlief

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.