13 Ιουνίου 2013

Χούντα χωρίς μεσάζοντες


Η Digea, μια ιδωτική εταιρεία με μετόχους το enfant gateaux του ελληνικού μονοπωλιακού κεφαλαίου που κατέχει όλα τα ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, λογοκρίνει ανοιχτά το δελτίο ειδήσεων του 902, του σταθμού της εργατικής τάξης και του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, διακόπτοντας συνεχώς το ψηφιακό σήμα του.

Μιλάμε για χουντικές πρακτικές που, προσέξτε, δεν προέρχονται μόνο από το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης, αλλά και κατευθείαν απο την αστική τάξη. Κανένα πλέον πρόσχημα απο τα παράσιτα της κοινωνίας.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και πριν απο λίγο το ΚΚΕ. 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:


«Κάτω τα μέτρα φίμωσης του λαού! Το ΚΚΕ καταγγέλλει την ενεργοποίηση των μηχανισμών της κυβέρνησης εναντίον του σταθμού «902». Η DIGEA έκοψε στον αέρα το δελτίο ειδήσεων του «902» που αναφερόταν στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση. Την ίδια στιγμή και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) απειλεί με κυρώσεις τον «902», γιατί συνεχίζει να αναμεταδίδει την εκπομπή των εργαζομένων της ΕΡΤ στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της ενημέρωσης του λαού. Τις ίδιες απειλές εξαπολύει η κυβέρνηση προς κάθε άλλο μέσο ενημέρωσης που μεταδίδει προγράμματα εργαζομένων της ΕΡΤ. Καλούμε το λαό να αντιπαλέψει την πολιτική της κυβέρνησης και τους μηχανισμούς του κράτους. Τα σχέδια φίμωσης του λαού, του λαϊκού κινήματος και των εργαζομένων στην ΕΡΤ δεν θα περάσουν. Να παρθεί τώρα πίσω η αντιδραστική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ».

Πηγή : 902.gr

4 σχόλια:

  1. Λυσσάξανε. Να πνιγούν με τους αφρούς τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από κάθε αμφιβολία η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να επιβάλει παντιοτρόπος την επεσχιντη απόφαση για κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση των εργαζομένων. Η φίμωση του 902 είναι μέτρο σύγκρισης για το που το πάει η κυβέρνηση. Το δόγμα νόμος και τάξη έρχεται σε αντίθεση με την επιλογή για ανυπακοή και απειθαρχία. Ξέρουν λοιπόν ποιός είναι ο εχθρός. Ξέρουν από που κυνδυνεύουν. Παίρνουν τα μέτρα τους. Η ιστορία όμως έχει αποδείξει που οδηγούν τέτοιες επιλογές. Η δικτατορία των μονοπωλίων DIGEA παρακάμπτει και τις κυβερνήσεις και κοβει το σήμα χωρίς να ζητά άδεια. Δεν χρειάζεται να πάρει άδεια από κανένα. Είναι οι εντολοδόχοι των κυβερνήσεων. Δεν θα μας κλείσουν το στόμα αντίθετα θα μας ξεσηκώσουν περισσότερο.
    ΦΑΝΗΣ ΙΛΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τον κλείνουν το δρόμο μας ανοιγουν!!! Αυτοί κακό χειροδεμμα και εμείς κακό δεμάτι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ώρε ας κλίσουν τον 902, τον ριζο, τα πάντα, δεν θα καταφέρουν τίποτα.
    Οι κουμουνιστές έχουμε και στόμα. Αυτό δεν μπορούν να το φιμώσου.
    Ένα κομμάτι χαρτί για χωνί πάντα θα υπάρχει.
    ΠΑΠΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ Ο Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.