15 Ιουνίου 2013

Αλαζονεία και φτύσιμο στους εργαζόμενους της ΕΡΤ

Θαυμάστε τον.
Θαυμάστε έναν πολιτικό άρχοντα που νοιάζεται για το καλό σας βρε κουτά.
Θαυμάστε κάποιον που πάει στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, όχι για να κάνει διάλογο όπως λέει και ο ίδιος χαρακτηριστικά αλλά για να βγάλει διάγγελμα στα παιδιά δημοτικού, όπως επίσης τους χαρακτηρίζει ο ίδιος.
Θαυμάστε την ειρωνεία, την αλαζονεία, την κυνικότητα απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

"Θα μείνετε απο πετρέλαιο και τρόφιμα επειδή τα εισάγουμε ... "
και συμπληρώνουμε ... "αμ για αυτό σας απολύουμε και σας κόβουμε τους μισθούς, ώστε να μην σας μείνουν και τα λεφτά στα χέρια !" Άρες μάρες κουκουνάρες.

Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι των μονοπωλίων, οι εκπρόσωποι των κηφήνων που σας κλέβουν τον πλούτο που παράγετε. Αυτό είναι το ήθος του αστού πολιτικάντη, που θεωρεί ότι δεν θα τιμωρηθεί ποτέ απο κάποιο λαϊκό δικαστήριο, ότι θα σας δουλεύει μια ζωή χωρίς να τον πάρετε με τις πέτρες.

Τι περιμένετε λοιπόν, να αντικατασταθούν οι λεκτικές χλέπες απο πραγματικές ?



6 σχόλια:

  1. Ρε τι ψεύταρος είναι αυτός; Αυτοί φταίνε που δεν τον αρχίζουν στα μπουκέτα... Άσε που τους δουλεύει ψηλό γαζί!

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κεφαλογιαννης μπορει να ειναι ο επομενος αρχηγος της ΝΔ και πρωθυπουργος της χωρας,και μπορει να κανει πιο ευκολα την προσεγγιση με τη χρυση αβγη.Ας τον εχουμε στα υπ οψιν...

    Προλεκαλτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειαζεται να εισαι απο την Κρητη και να γνωριζεις απο κοντα τον ανθρωπο με το σακκακι στον ωμο. Δεν χρειαζεται να παρακολουθεις τα δρωμενα στο κοινοβουλιο και να γνωρίζεις τι ψηφιζει οταν χρειαζεται να υπερασπίζεται τους χρυσαυγιτες. Δεν σας δικαιολογω Αρκαδες, που καθοσαστε και τον ακουγατε με τοση υπομονη! Ηταν τοσο προκλητικος και σεις τοσο ηρεμοι που η ηρεμια σας, με προβληματισε. Αλφα καπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον στολιζαν κανονικα, ε να τον εδερναν κιολας?ελεος.....

      Τασος

      Διαγραφή
  4. Μολις ειδα το βιντεακι.
    Αυτο που βλεπω εγω ειναι καποια προβατα που περιμενουν να ακουσουν αυτο που θα τους ικανοποιησει, μονο και μονο που δεχονται να μπουν και διαδικασια διαλογου με αυτον για μενα παει να πει οτι δεν εχουν καταλαβει τιποτα απο οσα συμβαινουν στην ελλαδα και θελουν μονο να λυσουν το προβληματακι τους. Ο κεφαλογιαννης απο τη μερια του κανει οτι μπορει να ηρεμησει τα προβατα, αλλα δεν ειναι ικανος ουτε γι αυτο. Που θα παει ομως σιγα σιγα θα ξυπνησει ο κοσμος, βημα βημα θα χτιστει αυτο που ο εργατης πραγματικα θελει.
    νκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά πλάκα κάνετε; Τα ποσοστά της ΝΔ και της ΧΑ στον νομό Αρκαδίας τα είδατε; Τι θέλετε να κάνουν; Επανάσταση; Καταρχήν να ξέρετε πως πιο συντηρητική κοινωνία από αυτήν της Πελοπονήσου δεν υπάρχει και θέλετε να τον δείρουν; Αυτός και το κόμμα του τους έχουν διορίσει και τώρα τους λέει απ'έξω απ'έξω να βγάλουν τον σκασμό.RED

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.