17 Ιουνίου 2013

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ σε ένδειξη αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ - Δήλωση του Δ. Κουτσούμπα (video)


Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία του ΠΑΜΕ  προς το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ σε ένδειξη αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και των άλλων δημόσιων οργανισμών, που με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου πετιούνται στο δρόμο.

Από νωρίς η πλατεία της Αγίας Παρασκευής έχει γεμίσει από εργαζόμενους τόσο του δημόσιου, όσο και του ιδιωτικού τομέα, συνταξιουχους αλλά και νεολαία, ενώ στη συγκέντρωση μίλησε ο Χρήστος Κατσώτης,μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ παραβρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος προέβη στην εξής δήλωση:


«Η λύση δεν βρίσκεται στις συνταγές που προτείνουν τα κόμματα του νέου διπολισμού, είτε με πυρήνα τη ΝΔ, είτε με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ. Η διέξοδος βρίσκεται στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, στη λαϊκή συμμαχία, στη συμπόρευση με το ΚΚΕ. Ο λαός, οι εργαζόμενοι πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στα τερτίπια, στις επιδιώξεις των κομμάτων της συγκυβέρνησης, των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που μοναδικό σκοπό και επιδίωξη έχουν να καθίσουν στο σβέρκο του λαού για να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις των μονοπωλίων και της ΕΕ.

Πρέπει εδώ και τώρα να καταργηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, πρέπει εδώ και τώρα να ανοίξει η κρατική ραδιοτηλεόραση και δεν πρέπει να απολυθεί κανένας εργαζόμενος από κανένα δημόσιο οργανισμό ή οργανισμό του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Γι’ αυτό θα πρέπει να ενταθεί και τις επόμενες μέρες, το επόμενο διάστημα η κοινή πάλη όλων των εργαζομένων, είτε βρίσκονται στον ιδιωτικό τομέα, είτε στο δημόσιο. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία επανάπαυση, δεν πρέπει ο λαός μας να αποπροσανατολιστεί και να ακούσει τα κηρύγματα που γίνονται αυτές τις μέρες με τα διάφορα σενάρια για τις εξελίξεις».

19 σχόλια:

  1. Για πρωτη μερα δεν εχουν εξωτερικη εικονα στην ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον έχουν σημαντικότερα πράγματα να δείξουν αυτήν την στιγμή, απο το συλλαλητήριο που πραγματοποιείτε έξω απο το ραδιομέγαρο, προς τιμήν τους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάζουν Redflyplanet.
      Μόλις συνδέθηκαν (μετά απο 1 ώρα συλλαλητήριο)

      Διαγραφή
    2. Είναι ξεφτίλες... Μου αρέσει που ονομάζουν την συγκέντρωση στο Σύνταγμα ως διαμαρτυρία για την ΕΡΤΤ... Ξυπνήστε ρε! Προεκλογική κομματική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ρεεεεε....

      Διαγραφή
    3. Τώρα δείξανε λίγο ΠΑΜΕ. Δεν μπορούν να αγνοήσουν και 5000 κόσμο από κάτω τους...

      Διαγραφή
    4. Τώρα κλέγονται για τις συνθήκες εργασίας τους.... Για όλους τους υπόλοιπους στα παπαρ...

      Διαγραφή
    5. Από τα εκκαθαριστικά τους κρατούνται για τους ανέργους.... Πλήρωσαν και αλληλεγγύης... Τι μας λες ρε φίλε μου... Οι μόνοι είστε;;;

      Διαγραφή
  3. Προτιμήθηκε για ακόμα μια φορά η εύκολη λύση στα πλαίσια του συστήματος. Το μικρότερο κακό και οι πολλές κούφιες υποσχέσεις. Μπράβο στους δημοσιογράφους του 902 και στα στελέχη του κόμματος που στάθηκαν για ακόμα μια φορά αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους ενός ακόμη κλάδου. Αλλά δυστυχώς οι κόποι τους θα πάνε για άλλη μια φορά χαμένοι. Μπράβο και στους αγωνιστές του ΠΑΜΕ που στάθηκαν δίπλα στους απολυμένους και πήγαν στο ραδιομέγαρο για να δείξουν ποιο πρέπει να είναι το πραγματικό προπύργιο του κάθε αγώνα, του κάθε ταξικού αγωνά. Οι χώροι δουλειάς. Κρίμα για τις προσπάθειες όλων αυτών. RED.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην λες κρίμα... Δεν περιμέναμε τίποτα άλλο. Το ΠΑΜΕ ήταν εκεί, αυτό έχει σημασία και αυτό δεν θα ξεχαστεί τόσο εύκολα. Ούτε ότι το DIGEA κατέβαζε το σήμα του 902.
      Εγώ πιστεύω ότι ήταν ένα καλό βήμα για το Κόμμα.
      Φυσικά και "προτιμήθηκε για ακόμα μια φορά η εύκολη λύση στα πλαίσια του συστήματος"... Αλλά και εμείς είμαστε και θα είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε συμβεί.

      Ο λαός κάποια στιγμή ίσως καταλάβει ποιος στήριζε τους εργαζόμενους και ποιος έκανε προεκλογική καμπάνια...

      Διαγραφή
    2. Με την λέξη κρίμα, άθελα σου προφανώς, μειώνεις την προσπάθεια όλων αυτών. Κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος ιδίως όταν είναι τίμιος αγώνας. Κανένας από αυτούς που αγωνίζονται με τα ταξικά συνδικάτα και για την υπόθεση της εργατικής τάξης δεν απελπίζεται παρά συνεχίζει μέχρι τέλους. Οι ρητορείες του Τσίπρα και του κάθε Τσίπρα έρχονται και παρέρχονται και μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όπως έλεγε ''κάποιος΄΄ από τα παλιά. Συνεπώς ο αγώνας που δόθηκε και θα συνεχίζεται να δίνεται μόνο καλά μπορεί να προσφέρει.

      Κυψελιώτης

      Διαγραφή
  4. Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σηκω Αντρεα για να δεις
    Το παιδι της Αλλαγης

    Προλεκαλτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν στέλνουμε το ΠΑΜΕ από την Αγ. Παρασκευή στο Σύνταγμα για να δούνε πως γεμίζει η πλατεία. ΄Ανθρακες ο Θησαυρός, όταν σε προεκλογική συγκέντρωση... έχεις τόσο κόσμο, σκέψου τι δυνάμεις μπορείς να κινητοποιήσεις οργανωμένου κινήματος.
    Στην έναρξη δε της ομιλίας λες κι αναστήθηκε ο Αντρέας. ' Ισως είχε δίκιο ο Παπαδημούλης δεν έπρεπε να κάνει το ΠΑΜΕ σήμερα συγκέντρωση, βλέπεις οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Για τη δε ΕΡΤ τόσο εσωτερικό πλάνο δεν είχαμε ξαναδεί, μάθαμε τα μηχανήματα απ' έξω κι ανακατωτά, βλέπεις δεν στήσαμε έξω κουζίνες μαγειρέματος......συζητήσεις περί δημοκρατίας κλπ και δεν κρατούσαμε σημαίες του ΕΠΑΜ

    ΜιΑνασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η δουλεια που εγινε απο το Κομμα και το ΠΑΜΕ απο τη στιγμη που εκλεισαν την ΕΡΤ
    ειναι μεγαλη παρακαταθηκη.

    Τιποτα δεν ειναι ιδιο πλεον.
    Ολη η δουλεια που εγινε απο τους μηχανισμους της πλουτοκρατιας εναντια στο ΚΚΕ, παει στραφι.

    Τωρα ο Τσιπρας μια ωρα στο Συνταγμα να λεειτο μεγαλο τιποτα.

    Πως μπορουν και στεκονται ορθιοι και τον ακουνε.

    Εχω πιει πεντε καφεδες για ν αντεξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι υπερήφανος για το Κόμμα μου, για το ΠΑΜΕ και για όλους αυτούς που δίνουν πρώτοι το παράδειγμα. Απογοητεύομαι όχι από το Κόμμα αλλά από τον κόσμο. RED

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.