3 Ιουνίου 2013

Συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στις 7 μ.μ. στο Πολεμικό Μουσείο για την καταστολή στην Τουρκία


Η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και η Οργάνωση Αττικής της ΚΝΕ, διοργανώνουν σήμερα Δευτέρα, στις 7:00 μ.μ., στο Πολεμικό Μουσείο, συγκέντρωση καταδίκης της βίαιας καταστολής και του αυταρχισμού, της κυβέρνησης Ερντογάν, απέναντι στις διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα και σε άλλες πόλεις της Τουρκίας.
Εκφράζουν, επίσης, την αλληλεγγύη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στον αγωνιζόμενο τούρκικο λαό και στο Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας, που συμμετέχει στις διαδηλώσεις και έγινε στόχος της κρατικής καταστολής και με εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων στα γραφεία του στην Άγκυρα.
Πηγή: 902

17 σχόλια:

  1. καλα καλουνε τον κοσμο να συμπαρασταθεί πού?? στο κκε τουρκίας ναι..ναι εκφράσουνε την αλληλεγγύη τους..αλλά κατά της βίαιης καταστολής έτσι αυθάιρετα? δηλαδή οι κεμαλιστές που αποτελούνε την πλειοψηφία του κινήματος εκτός απο τους υπόλοιπους ευκαιριακούς, μια ρήξη εσωτερική μεσα στην τουρκία πολιτική γιατί να στοχοποιείται απο την ελλάδα και να στηρίζεται το ένα ή το άλλο στρατόπεδο? μήπως θα επηρεάσει τις ζωές μας είτε επικρατήσουνε οι κεμαλικοί είτε οι ισλαμιστές? μήπως πρόκειται να νομιμοποιηθεί το κκε απο τον έναν ή τον άλλον όταν και στις 2 περιπτώσεις κάνει κουμάντο το βαθύ κράτος των στρατιωτικών, ειδικά άν επικρατήσουν οι κεμαλιστές?? κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι μόνοι τους, και πάλι σε ...μουσείο.
    Μόνο που αγαπητοί φίλοι το τουρκικό ΚΚ
    είναι μαζί με το λαό και πρωταγωνιστεί!!!!
    Δεν ...κόβει βόλτες στο ...Μοναστηράκι της ΤΑΞΙΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελατε για να μην ειστε μονοι σας....ετσι και αλλιως ουτε ταξι θα γεμισετε παλι.....

      Διαγραφή
    2. Τι φωνάζεις βρε?ε?βρε κουτο...μια χαρα ενότητα έχεις με την ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ, ΑΠ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ και ''ανεξάρτητους''πασόκους!!μαζί δεν συναινείτε στις μειώσεις μισθών κτλ?μαζι δεν κάνετε απεργίες διαρκείας (που δεν γίνονται ποτέ?)Εκτός αν είσαι της άλλης πιο brutal ενότητας με τα φασισταριά,να μουτζώνετε παρεα τη βουλή και να τσιρίζετε οτι πρέπει να καεί!!!
      Μια σημείωση GBL οταν κατέβηκε το Τούρκικο ΚΚ στο δρόμο ο κόσμος το χειροκροτούσε!!!Οταν εμείς μοιράζαμε ανακοινώσεις στους αγανακτίστας μας διώχνανε!!και φωνάζανε εξω τα κομμούνια και τα κόμματα!!χμ έχει μια διαφορά θαρρώ!!!Αλλα συνέχισε να λες και άλλα!!
      Το παίζεις μπούλης δικέ μου αλλά μ'αρέσει!!!JACK

      Διαγραφή
  3. Αφού έτσι κι αλλιώς, στην πραγματική εξέγερση δεν θα σπάσει ούτε ένα τσάμι.
    Οπορτούνες. Καιροσκόποι και διάφοροι πολιτικοί τυχοδιώκτες, το κόμμα του λαού δεν θα πλύνει τις δικές σας μπουγάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μου φαινεται καποιοι σχολιαστες υπαλληλοι απο το "πρωτο θεμα" βρεθηκαν κατα λαθος και εδω.
      νκ

      Διαγραφή
  4. γιατί σβήσατε το σχόλιό μου το τελευταίο? βασικά ούτε καν σχόλιο ήτανε απλά ερώτηση..ού να χαθείτε αυτό ΄χω να πω τον δικό σας κόσμο πολεμάτε αλλά ξέρετε τί δεν θα γίνουμε σαν τα μούτρα σας ρε..αυτό έχω να πω..και προσοχή στους ψηφοφόρους σας..επδ έκανα ερώτηση? ού χα χαθείτε και πάλι..εγώ μπαίνω εδώ για να ενημερώνομαι και για να ανταλλάσω απόψεις και να θέτω ερωτήματα και να γίνεται διάλογος..για αυτό δεν υπάρχει ένα φόρουμ? άντε ρε απο δω..κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι σκουζεις σαν "παρθενα"; και τα δικα μου εφυγαν, η ουσια παραμενει προβοκατορακο. εισαι ή οπορτουνας του κερατα ή προβοκατορας. σε αμφοτερες τις περιπτωσεις ενα μελλον εχεις στο κινημα

      Διαγραφή
    2. Κώστα λες: "Αλλά ξέρετε τι δεν θα γίνουμε σαν τα μούτρα σας".

      Ποιοι είστε εσείς που δεν θα γίνετε σαν τα μούτρα μας; Οι δικοί μας άνθρωποι όπως λες; Και αν δεν θέλετε να γίνετε σαν τα μούτρα μας, πως είστε δικοί μας άνθρωποι;
      Μήπως είστε αυτοί, που τους προτοαπευθήναμε την συγκεκριμένη έκφραση και τώρα θες να την αντιστρέψεις;

      Προφανώς πας να αντιστρέψεις την έκφραση που λέει το ΚΚΕ, εδώ και πολλή καιρό, για τον οπορτουνισμό, ότι δεν θα γίνει σαν τα μούτρα του. Και το λέει γιατί ο οπορτουνισμός και η νυν σοσιαλδημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ, εμμένει σε πρόταση πολιτικής συνεργασίας και αστικής διεξόδου από την κρίση και παράλληλα διαστρεβλώνει συνειδητά τις θέσεις του ΚΚΕ. Δηλαδή τα καλά του Γιάννη τα θέλουμε, το Γιάννη δεν το θέλουμε. Δηλαδή τη δυναμικότητα, την ιστορία και τον κόσμο του ΚΚΕ τα θέλετε, τις ΙΔΕΕΣ και τις οργανωτικές πρακτικές του δε θέλετε, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. Επιλέγετε ότι γουστάρετε, λες και ψωνίζετε από μπακάλικο.

      Είναι ολοφάνερο πως βρίσκεσαι, σε εκείνη την πλευρά, την πλευρά που θέλει να κάνει το ΚΚΕ σαν τα μούτρα της!!!!! και καλά κάνεις, δικαίωμα σου είναι.
      Η βρομιά που κάνεις είναι να λες υποκριτικά πως είσαι "δικός μας Κόσμος" ενώ είναι ολοφάνερο πως αυτό που λες "δικό σας κόσμος" είναι ο φερετζές του πούστη. Είναι ο φερετζές που φοράει ο οπορτουνισμός για να το παίξει ριζοσπαστική δύναμη.
      Και για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει να απαντήσω σε εσένα, αλλά σε όσους διαβάζουν τα υποκριτικά σου σχόλια, ότι δήθεν είσαι δικός μας κόσμος που σε προγκάμε και δεν είναι αρκετά υποψιασμένοι ακόμα, όπως δεν ήμουν και εγώ και έτρωγα το παραμύθι σας περί συνεργασίας.
      Γιάννης

      Διαγραφή
  5. λοιπόν ακούστε να δείτε εγώ όπως μπήκα μπάινω σε αυτό το μπλογκ για να ενημερώνομαι όπως και σε άλλα... μην μου απαντάτε σαν να ξέρετε τί είμαι..και ξαναλέω..ποιά είναι η ουσία ενός μπλογκ??? δεν προκάλεσα ούτε είπα τπτ κακό στην ερώτησή μου... η ουσία είναι να γίνεται διάλογος και να τίθενται ερωτήματα και απόψεις.. στην παρούσα ερώτησή μου έκανα αναφορά στην κατάσταση στην τουρκία και το κκτ.... οπότε άλλα αντάλλνων απαντάτε..βαφτίστε οπορτούνα ή ότι άλο θέλετε..όταν λέω σαν και εσάς, σαν τα μούτρα σας εννοώ για κάποιους διαχειριστές εδώ μέσα που μ σβήσανε το σχόλιό μου λες και πρόσβαλλα κανέναα.. και ξαναρωτάω.. επδ δεν είμαι ενημερωμένος, ποιά είναι η θέση του τούρκικου κκ και επίσης άν οι κεμαλιστε΄ς το βλέπουνε θετικά ή όχι, είναι υπέρ της νομιμοποίησής του? και άν όχι γιατί να γίνει πορεία στήριξης στον ''τουρκικό αγωνιζόμενο λαό'' όταν αυτός είναι στην πλειοψηφία του κεμαλιστές και να μην γίνει μόνο για του κκτ?? ρώτησα κάτι κακό? εσύ μ σβήσατε την ερώτηση αμέσως και βεβαίως και παρεξηγήθηκα γτ έχω άλλη εντύπωση.. εντάξει?? γιατί αμέσως ξεκινήσατε τα βαφτίσια.. κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννης
      " μην μου απαντάτε σαν να ξέρετε τι είμαι" ξέρω τι γράφεις και σε αυτό απαντώ. Δε θες να περνούμε στα σοβαρά τα όσα γράφεις; Τα παίρνουν όμως άλλοι που δε σου απαντάνε. Σε χαρακτηρίζω με βάση αυτά που γράφεις. Δηλαδή τι θες; να γράφεις ότι γουστάρεις και να μη δέχεσαι κρητική στα όσα λες, ούτε να χαρακτηρίζεσαι από τα λεγόμενα σου;

      Το τι σου σβήσανε δεν το ξέρω. Ξέρω όμως πως χρησιμοποίησες τη ρητορεία που έχει το ΚΚΕ όταν χαρακτηρίζει τον οπορτουνισμό. Την αντέστρεψες και απαντήσεις σε οπαδούς του. Πολλή βρόμικο.

      Δεν απάντησες λιπών: Ποιοι είστε εσείς που δεν θα γίνετε σαν τα μούτρα μας; θες τα μούτρα τον διαχειριστών; να το δεχτώ, αλλά καλά είναι να μην αφήνεις πράγματα να αιωρούνται για να τα διευκρινίζεις αν τυχόν σε στριμώξουν. Να τα διευκρινίζεις από την αρχική σου απάντηση, αλλιώς για σκοπιμότητα μου κάνει.

      Και μη μιλάς στον πληθυντικό. Εγώ σε είπα οπορτουνιστή με βάση τη ρητορεία σου, και την προκλητικότητά σου. Προκλητικότητα είναι να χρησιμοποιείς εκφράσεις που το ΚΚΕ έχει πει για τους οπορτουνιστές, για να χαρακτηρίσεις τους οπαδούς του. Αντιστρέφεις τους όρους, για αυτό ΣΑΣ είπα οπορτουνιστές. Και λέω ΣΑΣ είπα, γιατί δεν είπες, δεν θα ΓΙΝΩ σαν τα μούτρα σας, αλλά δεν θα ΓΙΝΟΥΜΕ. Δηλαδή κάποια ομάδα. Ποιοι είστε εσείς λιπών;

      Και είσαι διαβασμένος γιατί ξέρεις ότι είναι έκφραση που το ΚΚΕ έχει χρησιμοποιήσει σε άρθρα του και ομηλίες, για αυτό και τι χρησιμοποίησες. Ενώ ξέρεις τι λέει το ΚΚΕ και διαβάζεις άρθρα του, αναρωτιέσαι τάχα, τι λέει για την κοινωνική συμμαχία. Για την ακρίβεια διαστρεβλώνεις αυτό που λέει. Λες: "γιατί να γίνει πορεία στήριξης στον "τουρκικό αγωνιζόμενο λαό" όταν αυτός είναι στην πλειοψηφία του κεμαλιστές"

      Φίλε, που και καλά δεν ξέρεις. Για τον ίδιο λόγο που καλεί τον ελληνικό λαό σε κοινωνική συμμαχία, που στην πλειοψηφία του ψηφίζει ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΙΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί το ΚΚΕ καλεί σε συμμαχία με βάση την τάξη και όχι την ψήφο. Άρα συμπαραστέκεται στον Τουρκικό λαό με βάση την τάξη και όχι αν ψηφίζει κεμαλιστές.

      Αλλά είναι τακτική των οπορτουνιστών να θέλουν προσδιορισμούς και συνεργασίες από τα πάνω (δηλαδή ηγεσίες κομμάτων πχ κεμαλιστές) και όχι με βάση την κοινωνική τάξη από τα κάτω, πχ εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι κλπ κλπ.

      Διαγραφή
  6. κατοχυρωνετε στο ΚΚΕ η φραση λοιπον?
    οκ μη ξανακουσω αλλον να τι λεει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταρχην κωστακη δεν γραφεις ως απλα ενας τυπος που εχει απορειες. ο τροπος που το εγραψες ειναι χαρακτηριστικος και για αυτο σου την επεσαν σχεδον ολοι γιατι αυτο καταλαβαν.
      σου εγραψα και σε ενα απο τα σβησμενα μου, οτι το να λες οτι οσοι κατεβηκαν στον δρομο στην τουρκια ειναι κεμαλιστες ειναι ενα τσουβαλιασμα ανευ προηγουμενου. με αυτη την λογικη χαριζεις ολους τους "αγανακτησμενους" των πλατειων, αλλα και αλλους που κατεβαινουν στις συγκεντρωσεις στην ελλαδα, στο πασοκ και την νδ, αφου μεχρι τις προηγουμενες εκλογες το 85% αυτους ψηφιζε.
      θεωρεις λοιπον οτι οσοι κατεβηκαν στους δρομους ολο αυτο το διαστημα ηταν αποκλειστικα και μονο ψηφοφοροι "αντιμνημονιακων" κομματων; πλανασαι αγαπητε.
      με τον ιδιο τροπο λοιπον που δεν τσουβαλιαζεις ολο τον κοσμο στην ελλαδα, δεν τσουβαλιαζεις και στην τουρκια.
      στην ανακοινωση λοιπον του ΚΚΕ αναφερεται για τον τουρκικο λαο και την εργατικη του ταξη, οπως φανηκε και στα συνθηματα στην πορεια χθες.
      ενας τυπος λοιπον που μπαινει σε μπλογκ τετοιου τυπου, εξορισμου ειναι πανω απο τον μεσο ορο και θεωρω επισης οτι καποια βασικα ζητηματα σε οτι εχει σχεση με τον τροπο εκφρασης των ανακοινωσεων κομμουνιστικων κομματων (αντε και γενικα αριστερων) τον ξερει και τον καταλαβαινει.
      η ερωτηση σου λοιπον εμπιπτει Α) στην κατηγορια των ασχετων (δικαιολογημενο εν μερη) Β) αυτων που ξερουν τα μισα αλλα νομιζουν οτι ξερουν τα παντα, Γ) καμενου αριστεριστη αλλα δεν μπορω να καταλαβω την φραξια που ανηκεις Δ) κυριλε χρυσαυγητης που το πας μαλακα

      Διαγραφή
    2. Όμοιοι με τα Χρυσά Αυγά έχετε γίνει στην προπαγάνδα.
      Aυτοί είπαν φουσκώνοντας από καμάρι: "Ο εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου".
      Και βέβαια εμείς, όπως και εσύ αλώστε, δεν πήγε το μυαλό μας στον Ρίτσο, ούτε ότι είναι μία προκλητική έκφραση με συγκεκριμένη στόχευση. Σε καμία περίπτωση δεν επιχειρήθηκε να ενισχυθεί η θεωρία των άκρων, γιατί αλώστε δεν υπάρχει λόγος, όλα κατά λάθος λέγονται. Απλά συνέβη να παραφράσουν το Ρίτσο τυχαία. Όπως αλώστε όλα τιχέα είναι στη ζωη. ναι ρε σε υρονεύομε αν δεν το κατάλαβες.

      Άκου τεράστιε. Επειδή εμείς φοράμε παντελόνια (εμείς= οι φίλοι του ΚΚΕ, οι οπαδοί που θεωρούμε αδυναμία μας το ότι δεν είμαστε κομουνιστές) όταν λέμε ότι ο σοσιαλισμός είναι για το σήμερα και ότι ο οπορτουνισμός παραθέτει το σοσιαλισμό για την "δευτέρα παρουσία", ξέρουμε τι έχουμε κάνει και το φωνάζουμε. ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ.

      Όταν βέβαια ο Κώστας λέει ότι με το ΚΚΕ είναι, αλλά "δεν θα γίνουν σαν τα μούτρα μας" είναι τυχαίο και κάνει κριτική από τα μέσα.

      Επίσεις τεράστιε δεν είπε κανένας να μη τη χρησιμοποιεί, αλλά να μη κρύβετε πίσω από αυτή και καλά σαν φίλος του ΚΚΕ. Να πει: ναι ρε, ούτε εμείς δεν θα γίνουμε σαν τα μούτρα σας. Αλλά που γκαγκαλα να πεις κάτι τέτοιο όταν το παίζεις και καλά φίλος, για να λειτουργήσεις διαλυτικά μέσα στο κίνημα, με άνεση.
      Όταν το παίζεις ακομμάτιστος, όταν το παίζεις ότι κόπτεσαι για το ΚΚΕ και την αριστερά, δεν έχεις τα γκαγκαλα να το πεις.

      Κατάλαβες εξυπνάκια που έτρεξες να πεις ποιος θα χρησιμοποιεί τι;

      Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΡΚΙΣΤΕΙΤΕ! (Γιάννης Ρίτσος από το ποίημα Ο άνθρωπος με το γαρίφαλο και όχι κάποιος αριστερό που ήρθε στην Ελλάδα για να ενώσει την αριστερά όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για να φτιάξει τις κομματικές οργανώσεις του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Ο ΗΡΩΑΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ)

      ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ! ενώ εσείς κάτι θέλετε να πάρετε από τα μούτρα του, αλλά... λίγο την ιστορία του, λίγο τη ρητορεία του...
      Γιάννης

      Διαγραφή
  7. εντάξει γιαννη και μοδέστο έχω να πω ότι προβήκατε σε σχόλια επδ κάποιος ανώνυμος συνέχισε και αυτός δεν είμαι εγώ..εγω στο τελος γραφω κωστας..δεν βλεπω να διφωνω σε κατι απλα έθεσα ερωτηματα για το τουρικο κκ και για τη θεση των κεμαλιστων απεναντι του..με συγχωρεις π γενικολογησα, εννοουσα οχι βεβαια ολους του κκ αλλα τους υπευθυνους εδω που ενω ειχα κανει μια ερωτηση και μπηκα να δω απαντηση, ανταυτου ειδα να εχει διαγραφει το σχολιο μου και αυτο με ενοχλησ γτ δεν εθιγα κανενα.απο κει και περα μοδεστο ειμαι φιλος οπως λετε και οχι μελος του κκε και απλα μπαινω σε αυτο το μπλογκ μεταξυ αλλων οποτε μπορεις να με θεσεις στην κατηγορια α.. απλα το παρακανατε..εγω ηθελα μονο να σχολιαστουν οι καταστασεις στην τουρκια και σεις γενικολογειτε για το κκε τους οπορτουνιστες και για το τι λεει ο ριτσος.. οσον αφορα στη ρητορεια απλα δεν εχω γνωση και δεν καταλαβαινω τι υπαινισσεσαι οτι χρησιμοποιησα..οσον αφορα στην τουρκια μοδεστο θα δουμε στην πορεια αν οντως ειναι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ και το τονιζω το περισσοτεροι κεμαλιστες η οχι..δεν λεω οτι ειναι ολοι. κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επισης να πω ότι ο ορος κεμαλιστες π λεω δεν αναφερομαι μονο στην αντιπολιτευση τη συγκεκριμενη αλλα γενικα σε ενα μεγαλο μερος του τουρκικου λαου.ειναι μια ευρεια ταση.κεμαλιστης μπορει να ειναι ενας εθνικιστης τουρκος, κομμουνιστης τουρκος η καποιος της αντιπολιτευσης..ειναι ταση περισσοτερο νοοτροπιας θρησκευτικοκοινωνικης παρα κοινωνικοοικονομικης..οποτε δεν το θεωρω ως μια παραταξη κατω απο μια ταμπελα του κεμαλιστη αλλα ως κατι γενικοτερο στη ζωη των τουρκων.. κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιάννης
    1. Αν διαβάσεις προσεκτικά το σχόλιό μου θα καταλάβεις οτι δεν απαντάω σε εσένα Κώστα αλλά στον ανώνυμο.
    2. Εμείς το παρακάναμε ή εσύ που δηλώνεις ΦΙΛΟΣ από τη μία και από την άλλη λες: ΕΜΕΙΣ δεν θα γίνουμε σαν τα μούτρα σας. ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ όμως δεν απαντάς!
    3. Δεν είναι γενικολογία να εκφράσω ότι όλοι προκειμένου να χτυπήσουν το ΚΚΕ χρησιμοποιήουν τη φρασεολογία του και όλα τα ιερά του, ιδικά οι οπορτουνιστές το παίζουν και φίλοι, δηλαδή ακόμα ποιο ύπουλα.
    4. Σου έχω απαντήσει Κώστα για τους κεμαλιστές και συνεχίζεις να λες ασυναρτησίες.Λες: "ειναι ταση περισσοτερο νοοτροπιας θρησκευτικοκοινωνικης παρα κοινωνικοοικονομικης" Αρα Κώστα εφόσον δεν ανήκουν στην αστική τάξη και είναι λαός που ανήκει στην τάξη μας θα τον στηρίξουμε ακόμα και αν έχει αυτή τη θρησκευτικοκοινονική νοωτροποία. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΙΚΕΙ;
    Χεστήκαμε για τον όρο κεμαλιστής. Μας ενδιαφέρει ότι είναι καταπιεζόμενος λαός από την αστική τάξη και για αυτό θα πρέπει να είμαστε δίπλα τους, όπως είμασταν στην Ελλάδα με τους εργαζόμενους στο μετρό που δεν είχαν σχέση με το Κόμα, όπως θα στηρίζαμε την απεργία των καθηγητών που είχαν συνδικαλιστική ηγεσία ΝΔ κλπ κλπ.
    Φαγόθικες με τους κεμαλιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.