18 Ιουνίου 2013

Ο Θανάσης Παφίλης στον ΑΝΤ1 (18/06/2013)


8 σχόλια:

  1. Τους τα λέει καλά και σταράτα! Πιο σαφές δεν γίνεται. Απλά τα πράγματα.
    Και το νούμερο ο Κοντόνης δεν μπορεί να απαντήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μιλάει και για τα "καθεστώτα" το γουρούνι.

      Διαγραφή
    2. Αντικομμουνιστές μέχρι το μεδούλι

      Είπαμε όμως, στον αντικομμουνισμό είναι όλο τους ισάξιοι.
      Απο τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την Χρυσή Αυγή.

      Διαγραφή
    3. Σάμπως έχουν τίποτα άλλο να πουν πλέον;; Όταν τους τα λέει στα μούτρα και δεν έχουν τι να πουν οι γελοίοι, επιστρέφουν στον πιο χυδαίο αντικομμουνισμό.
      Χαρακτηριστικό ότι ήταν ο συριζαίος που το είπε, όχι κανένας άλλος. Τι κάνετε ρε της ΚΟΕ εκεί; Καλά περνάτε; Πως πάει το σατανικό επαναστατικό σας έργο; Με αντικομμουνισμό θα μας πάτε στον κομμουνισμό; Πονηρούληδες...

      Διαγραφή
  2. Έτσι Κοντόνη βγάλε τον Αλαφούζο που έχεις μέσα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεφτίλες, απλά ξεφτίλες και ξεδιάντροποι... Αντικομμουνιστικά σκυλιά.

      Διαγραφή
  3. Για ποιον περάσατε ρε σεις τον Κοντονή; ο άνθρωπος είναι "πούρος" επαναστάτης! Πού'σαι ΚΟΕ να τον θαυμάσεις!!!
    Αυτός δεν είναι που διάλεξε ποιον εφοπλιστή να στηρίξει στη "ναυμαχία" των εφοπλιστών στις γραμμές Ζακύνθου - Κεφαλονιάς;
    Θαυμάστε "αριστερή" πολιτική!
    και για να μην ξεχνιόμαστε: ο κ. Κοντονής ήταν (και είναι) νομικός σύμβουλος της Κοινοπραξίας ζακυνθινών συμφερόντων!!!
    Με λίγα λόγια, στο πιο κάτω λινκ ο κ. Κοντονής "επιλέγει" ποιον αφέντη-εφοπλιστή θα (εξ)υπηρετήσει!!!
    http://www.kefalonitikanea.gr/2013/05/blog-post_5447.html

    Terra libre

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ( http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7494042&publDate=18/6/2013 )
    (..) Δεν αναστέλλεται η ταξική πάλη

    «Η απεργία αναστέλλεται» (με τις υπογραφές Τρίμη, Σαββίδη). Τι θράσος! Ανακοινώσανε την αναστολή μιας απεργίας που με απόφασή τους δεν έγινε ποτέ!

    Στην πράξη αποδείχτηκε ότι η μόνη εφημερίδα που όχι μόνο πήρε μέρος στην απεργία για την ΕΡΤ, αλλά μετατράπηκε η ίδια σε σημαντικό όπλο της απεργίας είναι ο «Ριζοσπάστης». Το μόνο κανάλι που όχι μόνο πήρε μέρος στην απεργία αλλά έγινε και το ζωντανό προπύργιο της απεργίας είναι ο «902». Το μόνο ιντερνετικό μέσο που προσάρμοσε στο έπακρο την ύλη του ώστε αυτή να υπηρετεί την απεργία είναι το πόρταλ «902.gr».

    Μη βιαστεί κανείς να πει ότι βλογάμε τα γένια μας. Εγινε έτσι ακριβώς.

    Και δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Οι δυνάμεις του ΚΚΕ στο χώρο πήραν πάνω τους την απεργία που εξαρχής ήταν καθαρό ότι δεν αφορά μόνο στην ΕΡΤ. Το απέδειξαν με την άμεση μετάδοση των εκπομπών των εργαζομένων στην ΕΡΤ από τον τηλεοπτικό «902». Το απέδειξαν με την παραχώρηση του στούντιο του «904» στη Θεσσαλονίκη για να εκπέμπουν οι εργαζόμενοι της ΕΤ3. Το απέδειξαν με τη ροή του πόρταλ, που άφησε στην άκρη μεγάλο μέρος της ύλης του από άλλες δραστηριότητες του μαζικού λαϊκού κινήματος, για να εξασφαλιστεί ότι η πρώτη σελίδα θα φωνάζει Απεργία!

    Στην ίδια ρότα και σαν μια σημαντική στιγμή ήταν η έκδοση του κυριακάτικου «Ριζοσπάστη» σαν καθαρό απεργιακό φύλλο. Βγήκαν εκτός κυκλοφορίας τα δύο ένθετα, βγήκε έξω η προγραμματισμένη αρθρογραφία και στη θέση της μπήκαν άρθρα άμεσης παρέμβασης για τη μάχη που ήταν σε εξέλιξη. Ο «Ριζοσπάστης» έγινε εργαλείο της απεργίας, γεγονός που αναγνωρίστηκε δημόσια κι από αρκετούς από εκείνους που μας περιμένανε στη γωνιά.

    Σ' όλη τη χώρα οργανώθηκαν από το μαζικό λαϊκό κίνημα, με πρωτοπόρους τους κομμουνιστές, συγκεντρώσεις και δόθηκε συγκεκριμένη πρακτική - τεχνική βοήθεια ώστε να μπορέσουν και οι περιφερειακοί σταθμοί της ΕΡΤ να συνεχίσουν την εκπομπή τους.

    Δεν μπήκαμε άκριτα στη μάχη. Οι κομμουνιστές βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή όχι γενικά σαν υποστηριχτές, αλλά με όλη τη γραμμή μας. Εντοπίσαμε έγκαιρα τα στοιχεία εκφυλισμού που εκπορεύονταν από την ηγεσία της ΕΣΗΕΑ κι ανοίξαμε μέτωπο σ' αυτά. Αναλύσαμε τις στρατηγικές των άλλων δυνάμεων που υπηρετούσαν τα συμφέροντα των καπιταλιστών που ελέγχουν τον Τύπο και τις αναδείξαμε. Δείξαμε τα οικονομικά συμφέροντα που κινούνται στη σύγκρουση γύρω από την ΕΡΤ και στρέψαμε την προσοχή σ' αυτό. Προτείναμε συγκεκριμένο πλαίσιο πάλης, για το πώς να οργανωθεί ο αγώνας, παλέψαμε τη θέση μας σε κάθε συνεδρίαση που προέκυψε. Ακόμα κι εκεί που οι οργανωτές προκλητικά έκαναν καθαρό ότι στόχος τους ήταν το βάθεμα του εκφυλισμού (όπως η σύσκεψη που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην ΕΡΤ) οι κομμουνιστές έβαλαν καθαρά τη γραμμή τους κι έκαναν επίσης καθαρό ότι θα την παλέψουν ο κόσμος να 'ρθει ανάποδα.

    Το κύρος του ΚΚΕ αναγνωρίστηκε στην πράξη. Πάνω από 400.000 μοναδικοί επισκέπτες βρήκαν στο πόρταλ τη συνεχή ροή που ζητούσαν. Δεκάδες μέιλ έφτασαν δηλώνοντας ότι ενώ προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους δίνουν συγχαρητήρια στο ΚΚΕ για την ανυποχώρητη στάση που κράτησε. Επέμεναν να συνεχίσουμε έτσι. Και συνεχίζουμε.

    Στις εφημερίδες που κυκλοφόρησαν χτες η διαπίστωση για την απεργία που δεν έγινε είναι κοινή. Στο μεταξύ, αυτοί που οργάνωσαν τον εκφυλισμό της απεργίας μιλάνε για τον ...εκφυλισμό της απεργίας του κινητού (η διοίκηση της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με κινητό ότι υπάρχει απεργία, τα μέλη προωθούν το μήνυμα στο υπερπέραν, η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει την επιτυχία της απεργίας και πάει στην κάλπη για να εισπράξει τα ένσημα - ψήφους).

    Αυτοί που έχτισαν το ψέμα πάνω στο οποίο πατά η κυβερνητική απόφαση για την ΕΡΤ περί υπεράριθμων που δεν παράγουν, είτε συνεχίζουν την αυθαιρεσία («Ημερησία») είτε την αναπαράγουν για να βγάλουν την ουρά τους απέξω, όπως το «Βήμα», που καταγγέλλει δήθεν τον Ψαριανό αφού όμως τον έχει χρησιμοποιήσει (όλοι ξέρουν ότι τα ιδιωτικά κανάλια κερδίζουν από τη δουλειά των εργαζομένων στη ΝΕΤ. Ολοι ξέρουν ότι ο δημοσιογραφικός κύκλος του ΒΒC αφορά 23.000 άτομα). (..)Ilief

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.