31 Μαΐου 2010

Το ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ, ακτιβιστες της FREE GAZA !

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν κι εκατοντάδες τραυματίστηκαν από την τρομοκρατική επίθεση που εξαπέλυσαν Ισραηλινοί καταδρομείς εναντίον των πλοίων της διεθνούς νηοπομπής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο στόλος της Ελευθερίας, αποτελούμενο από έξι πλοία με περίπου 600 επιβαίνοντες απέπλευσαν από τα διεθνή ύδατα ανοικτά της Κύπρου με προορισμό τη Γάζα χθες προσπαθώντας να σπάσουν τον Ισραηλινό αποκλεισμό της περιοχής, και να τροφοδοτήσουν με 10.000 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας τον Παλαιστινιακό λαό....

Το ισραηλινό όμως ναζιστικό καθεστώς, που έχει ως σκοπό την αργή γενοκτονία των Παλαιστινίων, επιτέθηκε στα καράβια της ανθρωπιστικής βοήθειας, με τρείς πυραυλάκατους τύπου Σάαρ και αρκετά ελικόπτερα που μετέφεραν καταδρομείς !! Ο στόλος της ελευθερίας άλλαξε γραμμή πλεύσης προκειμένου να αποφευχθεί η εμπλοκή με το ισραηλινό ναυτικό, αλλά πάρα αυτά οι Ισραηλινοί επιτέθηκαν στον στόλο κατα τις 5 τα ξημερώματα , σε ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ !!!!


Η ελληνική κυβέρνηση έχει εξαφανιστεί.......
Η τουρκική κυβέρνηση έβγαλε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει χαρακτηριστικά 
"Το Ισραήλ θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του....... Είναι απαράδεκτη (η επιχείρηση)...Το Ισραήλ θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες της συμπεριφοράς του............Το λυπηρό αυτό επεισόδιο αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και θα έχει ανεπανόρθωτες συνέπειες στις διμερείς μας σχέσεις».

Βιντεάκι απο το Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.