21 Μαΐου 2010

Aντικομουνιστικός οχετός από λαχανοφυλλάδα

Τέτοιο αντικομουνιστικό οχετό όπως αυτόν που ξέρασε κάποιος Ξενοφώντας Μπρουτζάκης από την λαχανοφυλλάδα «ΑTHENS VOICE» -είναι μια πατσαβούρα που διανέμετε δωρεάν και υπάρχει και στο διαδίκτυο- καιρό είχαμε να συναντήσουμε.

Κατηγορεί με χίλια δυο εγκεφαλικά του κατασκευάσματα και μάλιστα με χυδαίο τρόπο τα κόμματα της κοινοβουλευτικής αριστεράς και ειδικά το ΚΚΕ, που ούτε λίγο ούτε πολύ του χρεώνει ότι «έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης» για την επιστροφή που γνωρίζει η εργατική τάξη και τα λαϊκά στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα!!!
 Αν αντέχει το στομάχι σας και μπορείτε να διαβάστε αυτό το ρυπαρογράφημα χωρίς να ξεράσετε κάντε το για να δείτε πώς οι γραφίδες του συστήματος έφτασαν στον παραλογισμό και για να αθωώσουν την λειτουργία του καπιταλισμού να αποδίδουν ευθύνες σε κόμματα που την ιστορία τους την έχουν γράψει με αγώνες και αίμα υπερασπιζόμενα τα δίκαια του ελληνικού λαού.

Ένα χαρακτηριστικό δείγμα από το ρυπαρογράφημα που αναφέραμε: «Εν κατακλείδι η Αριστερά, που έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης στη χρεοκοπία του συστήματος –γι’ αυτό φωνασκεί κακόφωνα και φάλτσα περί του αντιθέτου– συντήρησε και νομιμοποίησε τη χρεοκοπία των δύο κομμάτων εξουσίας. Με εξωφρενικό και πείσμωνα αρνητισμό, ο οποίος νομιμοποιούσε την πλήρη της αδυναμία να διατυπώσει σοβαρές προτάσεις μένοντας εγκλωβισμένη και συμπλεγματική, άσκησε βίαιη λαϊκίστικη πολιτική. Τώρα, σε μια κρίσιμη στιγμή, τρέχει να περισώσει το εν αποσυνθέσει τομάρι της σε βάρος όλων μας».

Τι άλλο θα διαβάσουμε από τους κονδυλοφόρους του συστήματος στην προσπάθεια να δώσουν άλλοθι στην βάρβαρη επίθεση που εξαπέλυσαν οι καπιταλιστές απέναντι στην εργατική τάξη για να κρατήσουν αλώβητα τα κέρδη τους!
Μέχρι σε πρωτόγνωρες –τουλάχιστον για τα τελευταία χρόνια – εκρήξεις αισχρού αντικομουνισμού έφτασαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.