9 Μαρτίου 2010

Deutschland über alles Koufales

-“Kommandant Von Poustren !!!!!”
- “Ja wohl meine  Führerin  Frau Merkel”
“Παρε αμέσως τηλέφωνο τον αρχηγό των Ταγμάτων Ασφαλείας στην επαρχεία Süden Siemens-dorf του 4ου Reich !!!!!!”
-”Αμέσως !!!!!! 
(καλεί Ελλάδα, το Υπουργείο Προστασίας Απατεώνων Νεοφιλελεύθερων Θεομπαιχτών  Ρουφιάνων Ωφελιμιστών Παρασιτικών Οικογενειοκρατών Σωματεμπόρων – ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ) …….  
Σας συνδέω αμέσως με τον διαπιστευμένο μας ΑρχηΤαγματασφαλίτη !!!”
“Herr Ioannis Rallis ?”
–”Nein meine  Führerin !!! Heil Siemens !!! εεεεεεεε όχι, όχι, είμαι ο καινούργιος αρχηγός των Γερμανοτσολιάδων. Ξέρετε ο αείμνηστος Ράλλης έχει πεθάνει !  Είμαι ο Michael Von Chrisochoidis, μέλος του Πράσινου Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος και αρχηγός των δυνάμεων κατοχής, η ταπεινότης μου στις διαταγές σας meine  Führerin !!!!
Σε τι μπορώ να σας φανώ χρήσιμος ?”
“Du kannst meine stiefeln lecken ηλίθιε ραγιά ….. τέλος πάντων δεν είχα ενημερωθεί για την αλλαγή της διοίκησης των ελληνικών SS, είσαι αρκετά έμπιστο και ταπεινό σκουλήκι για να τολμάς να μιλάς μαζί μου ? έχεις δώσει τον όρκο του ταγματασφαλίτη ?”
–” Ja wohl meine  Führerin  Frau Merkel δεν είχα την τιμή έως σήμερα, αλλά θα ορκιστώ τώρα, εάν αυτό δεν έρχεται σε σύγκρουση με τον όρκο που έχω δώσει ήδη στη CIA ….”
“Δεν υπάρχει θέμα. Ο πράκτορας των φίλων Αμερικάνων είναι και δικός μας πράκτορας …. αλλά για να είμαστε σίγουροι ορκίσου.”
–”Ορκίζομαι εις τον Θεόν, τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθεισόμενας μου υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς ότι δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθεί παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων.”
–”Θέλετε να καλέσω και τον εξολοθρευτή των μη Αρίων Von Anthimos να με ορκίσει επίσημα ?”

“Das ist genug, εντάξει, εντάξει φτάνει το γλύψιμο …. τώρα ας προχωρήσουμε στην ουσία ! Πως επιτρέψατε να γίνει αυτό ? Πώς αφήσατε να γίνει απόπειρα καθήλωσης  της ένδοξης σημαίας της SiemenSS απο το Κυνοβούλιο ? Απαιτώ εξηγήσεις αμέσως !!! Γιατί δεν εκτελέσατε αμέσως και επί τόπου τον δράστη ? Tα κάνατε scheiße, είστε εντελώς ανίκανοι !!!!”

–”Χίλια συγνώμη meine  Führerin, ξέρετε ο δράστης είναι ένας σεσημασμένος αντιστασιακός, ο Μανώλης Γλέζος. Είναι πολύ ανθεκτικοί και καλά εκπαιδευμένοι αυτοί οι προδότες του Έθνους και της Θρησκείας, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εξολοθρευτούν, αντέχουν σε εξορίες, βασανιστήρια και κακουχίες. Τώρα τελευταία έχουν αναπτύξει και ανθεκτικότητα στα αέρια ! Τον ψεκάσαμε αλλά δεν έπαθε τίποτα ! Έχω ήδη διατάξει ΕΔΕ για την αποτυχία να τον εξοντώσουμε, θα κρεμάσω τους υπαίτιους δημοσίως στην πλατεία  Κολωνακίου !”
Είμαστε έτοιμοι να επανορθώσουμε απέναντι στο 4ο Reich για την προσβολή με αποζημιώσεις, θα σας δώσουμε την Ακρόπολη και την Κέρκυρα ως ένδειξη υπακοής και υποταγής …….”

“Du Knall Kopf, du Idiot, με τι τον ψεκάσατε και επέζησε ? Δε σας έχουμε προμηθεύσει αρκετό ZYCLON B ?”

–”Ξέρετε τα αποθέματα που είχαμε τα χρησιμοποιήσαμε όλα επάνω στους πολίτες τον Δεκέμβρη του 2008 και τώρα μας έχουν μείνει μόνο κάτι Ισραηλινά που νομίζαμε ότι είναι εξ ίσου αποτελεσματικά, αλλά μάλλον δε πιάνουν σε Έλληνες. Είμαστε όμως πρόθυμοι να αγοράσουμε κι άλλα από εσάς, μαζί με μερικά Eurofighter, για να στηρίξουμε τα νέα μέτρα ολικής περικοπής των μισθών και της καταναγκαστικής εργασίας των υποτελών στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ελλήνων Πατριωτών Επιχειρηματιών – ΕΠΕ και των Αυτοδημιούργητων Εφοπλιστών – ΑΕ, που εποπτεύει τη δημιουργία τους ο Von Panagopoulos…..”

“Δεκτή η προσφορά. Στέλνω αύριο τις συμβάσεις μίζας για υπογραφή. Θέλω να δώ άμεσα αποτελέσματα το καταλαβαίνεις αυτό Von Chrisochoidi ή να διατάξω την Σφαγή των Εξαρχείων, όπως στο Δίστομο ?

–”Το καταλαβαίνω και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για το κύρος της Ευρώπης και του  4ου Reich …. Τώρα που το λέτε δε δοκιμάζετε και σεις γιατί εμείς έχουμε αποτύχει επανειλημμένα στη γενοκτονία των Εξαρχείων παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ΕΛΑΣ.”

“Θα το κοιτάξω με τους στρατηγούς μου να δω τι μπορώ να κάνω, θα συμβουλευτώ και τον πρέσβη μας τον Von Adonis. Λοιπόν φτάνει με τα λόγια, περιμένω αποτελέσματα, καλή σας μέρα Von Chrisochoides Heil Siemens .” 
 
–”Heil Siemens !!!”
“Kommandant Von Poustren !!!!!”

- “Ja wohl meine  Führerin  Frau Merkel”

“Τι είναι αυτό το τεράστιο δέμα που μου φέρατε στο γραφείο μου ?”

-”Είναι δώρο από την Ελλάδα, μόλις ήρθε, έχει και ένα σημείωμα.”

“Was ist das ? Ήρθαν κιόλας οι αποζημιώσεις που υποσχέθηκε αυτό το προσκυνημένο σκυλί ο Von Chrisochoidis ? Περίεργο τι να έστειλε ? Για διάβασε το σημείωμα.”

-”Δεν είναι από τον Von Chrisochoidis, είναι : Εκ μέρους του Ελληνικού Ελεύθερου Λαού ένα συμβολικό δώρο ….”

“Για άνοιξέ το να δω τι είναι, επιτέλους κατάλαβαν την δύναμή μου αυτοί οι απείθαρχοι ιθαγενείς και θέλουν μάλλον να με καλοπιάσουν ….  “
(Ανοίγουν το δέμα, είναι ένα αρχαίο άγαλμα  Σάτυρου σε φυσικό μέγεθος)

“AARRRRRRGGGGGGGGHHHHH ηλίθιοι το δικό μου αιδοίο είναι παρθένο και άσπιλο, δεν έχω γευτεί ποτέ τον οργασμό εγω !! Εγώ είμαι μία σιδηρά παρθένος, δεν το ξέρουν αυτό οι ανάγωγοι βάνδαλοι ? Νομίζουν ότι έτσι θα με κατευνάσουν και θα με προσεγγίσουν ? Χα Χα Χα κακόγουστοι, σιγά μην έβαζα στο αιδοίο μου εγώ κάτι τέτοιο, πφφφφφφ κακόγουστοι ιθαγενείς. Τέλος πάντων ένα δώρο είναι πάντα ένα δώρο  ….”
-”ΕΕΕ εεε ναι αλλά το σημείωμα έχει και ένα υστερόγραφο …….. : Γνωρίζοντας το ότι είστε εντελώς ανέραστη θα θέλαμε να σας υπενθυμίζουμε ότι εμείς οι Έλληνες εφευρέσαμε και το πρωκτικό σεξ !!! Με τις υγείες σας !”

“AARRRRRRGGGGGGGGHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

Και πέρα απο τα αστεία, για να μην ξεχνάμε


Ο διορισμένος κατοχικός πρωθυπουργός Ιωάννης Ράλλης (δεξιά) παραδίδει το 1943 την Ελληνική σημαία στον ταγματάρχη Πλυτσανόπουλο, αρχηγό των Ταγμάτων Ασφαλείας Αττικής, μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη. Ολοι οι Γερμανοτσολιάδες φορούσαν την κλασσική στολή του Μακεδονομάχου με τον ντουλαμά. Ο δοσίλογος πρωθυπουργός Ιωάννης Ράλλης πέθανε έγκλειστος στις φυλακές Αβέρωφ το 1946 καταδικασμένος για συνεργασία με τους Γερμανούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.