4 Μαρτίου 2010

Έξω από το Ευρώ, έξω από την ΕΕ. Όλοι στους δρόμους ...........

Μετά τα χαιρέκακα χασκόγελα του πουτάνας γιου ξεφτιλισμένου αστού Όλι Ρεν που ήρθε στην Ελλάδα, ο σκατόψυχος καριερίστας μπούλης βγήκε να πει στη μάνα μου, το πατέρα μου και τους φίλους μου ότι πρέπει να κάτσουμε να μας γαμήσουν για "να μη χρεοκοπήσουμε".

Να χρεωκοπήσουμε . 
Είναι χρέος μας να χρεοκοπήσουμε. Γιατί δε θα χρεοκοπήσουμε εμείς.
Αυτοί, οι μεγαλοαστοί, θα χρεοκοπήσουν και τόσο το καλύτερο για μας.

Λύσαξε ο παπάρας ο ΓΑΠ και το βλαμένο ‘παιδί θαύμα΄ ο Παπακωνσταντίνου για τους κερδοσκόπους που χτυπάνε την Ελλάδα. Λύσαξε κι ο ‘συμπαθητικος’ πουσταράς ο Γιούνκερ και η προδότρα του γάλατος της Ανατολικογερμανίδας μάνας της η Μέρκελ, και ο γόνος των Ούγγρων αριστοκρατών Σαρκοζύ που οι Σοβιετικοί δίκαια στείλαν στο διάολο για τους κερδοσκόπους που χτυπάνε – μέσω της Ελλάδας και άλλων – το ‘Αγιο Ευρώ.

Στο Ευρωκοινοβούλιο κατατέθηκαν οι τροπολογίες για την πρώτη ντιρετκίβα που αποπειράται να ρυθμίσει τα χετζ φαντς. 1,700 τροπολογίες. Μόνοι τους τις σκέφτηκαν οι ευρωβουλευτάδες? Παρεγγελία από τους τραπεζίτες σχεδόν όλες! Επί μια δεκαετία τα χετζ φαντς ήταν τελείως αναξέλεγκτα. Γιατί δε κατανομάζουν όλοι οι παραπάνω εκμεταλλευτές ποιοι είναι οι ‘κερδοσκόποι’ και οι ‘παίκτες της αγοράς’? Οι κερδοσκοπικές επιθέσεις γίνονται κυρίως μέσω των Χετζ Φαντς. Με άμεσες σχέσεις με όλους τους γνωστούς τραπεζικούς ομίλους.

Ο νέος Ευρωπαίος Επίτροπος για την Εσωτερική Αγορά Μισέλ Μπαρνιέ έδωσε σήμερα συνέντευξη στους Φάινανσιαλ Τάιμς κι έλεγε ότι θέλει να παραγγείλει έρευνα για τα Χετζ Φαντς, για να μάθει λέει ποιοι είναι και τι ακριβώς κάναν. Θέλει να μάθει λέει. Γιατί προς το παρόν δε ξέρει τίποτα.

Κι ενώ όλοι αυτοί οι αξιότιμοι κύριοι ουρλιάζουν ‘κατά των κερδοσκόπων’ η συζήτηση για τη ντιρεκτίβα περί Χετζ Funds έχει ως κεντρική γωνία της το πώς η ‘Ευρώπη’ θα αποφύγει την ‘υπερβολική ρύθμιση’ των Χ.Φ. ώστε να μη φύγουν και πάνε στο Ντουμπάι και…. στερήσουν δουλειές από το Λονδίνο. Τι κι αν όλοι ουρλιάζουν ότι οι επιθέσεις τους θέτουν σε κίνδυνο δουλειές σε όλη την Ευρώπη.Τι κι να μας ζητάνε στην Ελλάδα, να επιστρεψουμε στη φεουδαρχία για ‘να τις αποτρέψουμε’.

Μας έχουν για τελείως ηλίθιους ή ανήμπορους οι καριόληδες.

Κι εν τω μεταξύ λένε πολλοί διάφορες μαλακίες για τους ‘βολέμενους δημοσίους υπαλλήλους’ και τους ‘κλέφτες πολιτικούς’ (όχι ότι δεν είναι κλέφτες οι αστο-’σοσιαλιστές’ και αστο-φασίστες πολιτικοί) που ‘διαχειρήστηκαν άσχημα’ τα ‘κονδύλια που απλόχερα έπεσαν από την ΕΕ’ κι έτσι φτάσαμε ως εδώ.

Παπαρόλες απέραντες, κουτόχορτο για τους κολλίγους (εμάς). Τα κονδύλια η ΕΕ τα δίνει ΑΚΡΙΒΩΣ για να τα διαχειρίζονται κατά το δοκούν οι Κοτζαμπάσηδες της παντού και πάντα.

Όταν μία χώρα δε παράγει χρεοκοπεί. Είναι τόσο απλό. Μέχρι εκεί θα συμφωνήσουν πολλοί.

Όταν μία χώρα που εκβιομηχανιστηκε μερικώς από το 60 και υπό την επίβλεψη Αμερικάνων ελεγκτών σε όλα τα υπουργεία μπαίνει πρώτα σε κοινή αγορά και στη συνέχεια σε κοινό νόμισμα με χώρες δέκα φορές μεγαλύτερες και εκβιομηχανισμένες (κάτω από προστατευτικά στρατιωτικά μέτρα) από δύο αιώνες πριν, τότε είναι επόμενο ότι αυτή η χώρα αποχαιρετά κάθε δυνατότητα οποιασδήποτε λογικής ανάπτυξης για τον πληθυσμό της μαρκοπρόθεσμα και αποδέχεται μια αναγνώριση εις τους αιώνες των αιώνων του χαρακτήρα της ως πίσω αυλή των ‘προοδευμένων’ και ισχυροτέρων και περιμένει απλά να πέσει και κανά ψίχουλο προς τη μεριά της.

Οι πουσταράδες τοποτηρητές βέβαια που πάντα σιχαίνονταν την κουλτούρα και την ψυχή του λαού που τους γέννησε και που ζει σ’αυτόν τον τόπο και κάθε λαού εν γένει δεκάρα δίνουν για όλα αυτά γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι το γρήγορο κέρδος και το να διαφεντεύουν, να (μας) εξουσιάζουν με κάθε τίμημα.

Θα έπρεπε να είναι πάρα πολύ απλό να κατανοηθεί το παραπάνω το 1981 που μπήκαμε στην ΕΟΚ (μέχρι και κάποιοι από το Κέντρο τα λέγανε). Αλλά και το 1999 που ο σκατόψυχος και γερμανοτσολιάς Σημίτης μας έβαλε στην ΟΝΕ αγκαλιά με τους Γερμανούς και τη Φάινανσιαλ Τάιμς που τώρα ανακαλύπτουν διαστρέβλωση των αριθμών και την Γκόλντμαν Σάχς που πληρώνει τους Φ.Τ για να την ‘καρφώνουν’ αλλά να μη την πληγώνουν.

Αλλα ακολουθήσαμε τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς στη μαγική νιρβάνα που τους έστησαν οι καπιταλιστές και την ηλιθιότητα των ‘ανανεωτικών μαρξιστών’ που ονειρεύονταν ‘Ευρωπαϊκά σπίτια’ και άλλες ρομαντικές σάχλες αυνανίζοντας το ανέραστο μικρό πέος τους στη θαλπωρή ‘αντι-ολοκληρωτικών φυσικών ρευμάτων’.

Και τώρα ψάχνουμε τι μας φταίει. Ο Αλέξης βγαίνει και λέει αμήχανες μπούρδες για να καλύψει τους απογοητευμένους ευρωλάγνους μικροαστούς του και η Αττάκ Ευρώπης μου στέλνει ψηφίσματα να μεταφράσω στα ελληνικά για το φόρο Τόμπιν.

Πρέπει να βγούμε από τη μιζέρια μας.

Τέρμα τα μίζερα μερεμέτια.

Μπορούμε να γίνουμε ο πρώτος πρωτοπόρος λαός που θα στείλει στο διάολο τη σαπίλα των Βρυξελλών, τη φενάκη της ‘Ενωμένης Ευρώπης’ των Ενωμένων Αφεντικών εναντίον μας. Αν το κάνουμε μετά θα τους πάρει ο διάολος παντού.

Μπορούμε να αναπτύξουμε τις εγχωριές δυνατότητες μας έτσι όπως τους αξίζει με σεβασμό στον υπέροχο τόπο μας και τους ανθρώπους που τον κατοικούν ανεξαρτήτως καταγωγής. Ανεμογεννήτριες, τρένα, ποδήλατα, ορυχεία, χωράφια που να καρπίζουν, κήπους μέσα στις πόλεις μας. Αλληλεγγύη αν τα κάνουμε όλα αυτά θα βρούμε από παντού, γιατί θα την αξίζουμε και θα είναι πέρα από κάθε προσδοκία.

Πρώτα από όλα όμως πρέπει να ακυρώσουμε το πρόγραμμα σταθερότητας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΕΕ-ΔΝΤ. Δε θα ξέρουν από που να φύγουν αν το καταφέρουμε αυτό κι ας σπέρνουν χίλιες κατάρες περί χρεοκοπίων κλπ. Ούτως ή άλλως τίποτα ουσιαστικά χειρότερο ή κάτι που δε θα μας συνέβει ούτως ή άλλως αργά ή γρήγορα δε πρόκεται να μας συμβεί. Αυτοί θα χρεοκωπήσουν.

Όλοι αύριο στην Ελλάδα με το ΠΑΜΕ
........ή δίπλα του στο δρόμο και όσοι δεν μπορούν, τουλάχιστον με τη σκέψη τους.

Όλοι παντού και πάντα σε κάθε στιγμή με κάθε μας αναπνοή στη καταδίκη της μοιρολατρείας και της φοβίας των καταπιεστών, για την ανάδυση του ονείρου, του οράματος, της δόξας και του θριάμβου της γενιάς μας.

Γκράνμα

1 σχόλιο:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.