5 Μαρτίου 2010

"Πράσινες" γερμανικές μπίζνες σε ελληνικά νησιά ????

Κατα την διάρκεια της κοινής ανακοίνωσης, του Γιώργου Παπανδρέου και της Άγγελα Μέρκελ, κάποιος δημοσιογράφος ρώτησε την κ. Μέρκελ, εαν συμφωνεί ή όχι με κάποια γερμανικά δημοσιεύματα και προτάσεις Γερμανών βουλευτών, για το εάν θα έπρεπε η ελλάδα να πουλήσει ορισμένα νησιά της ώστε να ξεπληρώσει ένα ποσοσοτό των χρεών της.......

Η Άγγελα Μέρκελ, δεν απάντησε και με χαρακτηριστικό νόημα παρέδωσε την σκυτάλη στον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος είπε χαρακτηριστικά .. : "Γιατί να πουλήσουμε τα νησιά μας..... τα αγαπάμε τα νησιά μας..... εαν τα πωλούσαμε θα είχαμε ένα πρόσκαιρο κέρδος ενω εμείς θέλουμε να καταστήσουμε την ελληνική οικονομία ξανά βιώσιμη...... αλλά θέλουμε με τη βοήθεια της Γερμανίας μπορεί να γίνουν παραδείγματα πράσινης ανάπτυξης ...... ή τουριστικής ανάπτυξης " !!!!!!!!!!!!!!

Καταρχάς Γιώργη, και τον ΟΤΕ, και την ΔΕΗ, και την Ολυμπιακή, και όλες της δημόσιες επιχειρήσεις που ξεπουλήσατε και ξεπουλάτε ΑΚΟΜΑ, για πρόσκαιρα κέρδη δεν τα δώσατε ....  (και μάλιστα για εξευτελιστικά πρόσκαιρα κέρδη) ???? Άσε λοιπόν τον ψιλοκομμένο τραχανά !

Δεύτερον Γιώργη, λες δεν πουλάμε, ..... επι-νοικιάζουμε τότε ?? Ή μάλλον τα δίνουμε σε γερμανικές εταιρείες κολοσσούς (σαν την Siemens ένα πράμα....), για καπιταλιστικές "επενδύσεις".... ας πούμε "πράσινες" ???
Με τις λέξεις θα παίζουμε δηλαδή Γιωργάκη μου ?
Δηλαδή οι γερμανικές εταιρείες για ποιόν άλλο λόγο θα ήθελαν τα νησιά μας, εκτός από ξενοδοχεία, καζίνο και φωτοβολταϊκά ????

Όπως και να το κάνουμε Γιώργο μου, για κάποιον λόγο σε κάλεσε η Άγγελα, δεν σε κάλεσε μόνο για να σου πει πως μας στηρίζει πολιτικά  !!!!!!!!!!
Κάτι θέλει ......
Πες μας Γιώργη, τι της έδωσες αυτήν την φορά ?

4 σχόλια:

  1. Τραγικοτατος αλλη μια φορα..

    Αυτος ειναι.Αυτος σας αξιζει.
    Θα γραψω την απαντηση αυτη σε ενα κωλοχαρτο χρησιμοποιημενο και θα το τριβω σε οποιον μου πει οτι θα ξαναψηφισει πασοκ στις επομενες εκλογες.

    Τοσο απλα και δημοκτρατικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://troktiko.blogspot.com/2010/03/video_1456.html

    στα ειχα γραψει καποαι στιγμη
    στο ζοο
    δεν εδωσες βαση
    ανεβασε το εαν θες ειναι αξιοπιστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Άλεξ Τζόουνς ανακατεύει κάποιες πραγματικότητες και αλήθειες με διάφορες ψευτιές και συνομωσίες και δημιουργεί ντοκυμαντερ για να βγάζει το ψωμί του......

    Όπως ακριβώς και οι συντελεστές του Money Masters......

    Όταν αυτές τις αλήθειες σας τις φωνάζει η μαρξιστική αριστερά τόσα χρόνια Διονύση, κάνετε τις κλώσσες,.... όταν κάποιος τυχαίος Αλεξ Τζόουνς κάνει κάποια δήλωση τότε νομίζετε πως ανακαλύπτετε την Αμερική.........

    Αφου δεν ακούτε, δώστε τωρα τα νησιά σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι Μυγα
    αυτα που λεει ειναι αληθειες
    τα νησια εχουν ηδη σχεδον δωθει
    τωρα παζαρευονται θρακη και Αιγαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.