27 Οκτωβρίου 2011

Ηγουμενίτσα: Νέα δολοφονική επίθεση από "αναρχικούς"

Αναδημοσιεύεται από ert.gr

Τραυματισμένοι, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Φιλιατών ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας και ο Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Ηγουμενίτσας κ. Γκίκας Σωτήριος και Δημητρίου Ιωάννης,

μετά από επίθεση που δέχτηκαν, όπως ανακοινώθηκε από τη Λαϊκή Συσπείρωση, στο χώρο τον ΤΕΙ της Ηγουμενίτσας.

Το επεισόδιο δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της προσπάθειας απεγκλωβισμού φοιτητών της ΚΝΕ και του ΜΑΣ, οι οποίοι νωρίτερα είχαν, όπως καταγγέλλουν, προπηλακιστεί από «αναρχικούς» που συμμετέχουν στην κατάληψη του ΤΕΙ.


ΕDIT (μόλις είδα και αυτό οπότε το προσθέτω εδώ)

ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ
Νέα επίθεση σε γραφεία του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε χτες τα ξημερώματα. Αυτή τη φορά, οι θρασύδειλοι δράστες χτύπησαν τα γραφεία της ΚΟΒ Θέρμης. Εσπασαν τη φωτεινή ταμπέλα και τα τζάμια των γραφείων που στεγάζεται η Κομματική Οργάνωση, στο κέντρο της πόλης. Η ΚΟΒ Θέρμης του ΚΚΕ καταγγέλλει την προβοκατόρικη, άνανδρη και θρασύδειλη επίθεση που, όπως σημειώνει, έρχεται σε συνέχεια των προηγούμενων που εκτελούν οργανωμένες ομάδες προβοκατόρων - δολοφόνων που υπηρετούν τους μηχανισμούς του συστήματος.

11 σχόλια:

  1. Αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν ! Είναι δολοφόνοι και το αποδεικνύουν καθε μέρα και ωρα που περνάει!!! σ. Τα μάτια μας και τα αυτιά μας δεκατέσσερα και πάντα σε ετοιμότητα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σύγχρονοι "Χίτες" και "Μαηδες". Κάθε φορά που το εργατικό κίνημα ανεβαίνει στήνονται οι συμμοριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τίτλος θα έπρεπε να ήταν "Παρακρατικοί".
    Μην δίνετε καμία συνέχεια, δικαίωμα και αξία σε οποιονδήποτε που φερει τον τίτλο/ταυτότητα "αναρχικός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντος η Θέρμη (και γενικά η γύρο περιοχή της Θεσσαλονίκης Βασιλικά Λαγκαδάς κτλ θεωρούν τον Σαμαρά κομουνιστή..... Ο νοών...νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παρακρατικοί με ένσημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω με τον BB ας μείνουμέ εκεί,οι μέρες ειναι πολύ περιέργες και πραγματικά παίζεται ένα πολύ άσχημο παιχνίδι εναντίον του εργατικού κινήματος απο κάποιους,όμως δεν θα τους περάσει.


    Γιοζεφ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι παρακρατικοί συνεχίσουν την βία τους κάνοντας δολοφονηκές εποθέσεις, δεν μιλάνε για αντιεξουσιαστές αλλά για πρακτορίσκους και χουλιγκάνας χωρίς ιδεολογία παρά με μηδενισμό και μίσος μέσα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αναρχικοί με γοργά βήματα εξελίσσονται σε πέμπτη φάλαγγα του κινήματος. Όταν η ηλιθιότητα και η ιδεολογική ανεπάρκεια συναντιέται με το χουλιγκανισμό, τότε δυστυχώς δεν είναι καθόλου μακριά ο φασισμός. Κι αυτό έχει πάθει αυτός ο χώρος, ο οποίος από την στιγμή που δεν μπόρεσε ούτε με την Μαρφίν να απαλλαγεί από το καρκίνωμά του, δεν θα μπορέσει ποτέ.
    Άλλωστε πλέον ακόμη και οι πιο "σοβαρές" πλευρές του είναι τόσο βαθιά αντικομμουνιστικές, που αδυνατούν να φέρουν το παραμικρό ανάχωμα στα λούμπεν στοιχεία και τακτικές, στα οποία εδώ και χρόνια άνοιξαν διάπλατα την πόρτα στο όνομα της..."επανάστασης των αθλίων".

    Δεν έχει σημασία αν υπάρχουν 50 ή 250 της ασφάλειας μέσα σε αυτό το χώρο. Σημασία έχει ότι αντικειμενικά με την δράση τους χτυπούν το λαϊκό κίνημα προκαλώντας πρωτοφανείς προβοκάτσιες που όμοιές τους δεν μπορούσαν καν να τις ονειρευτούν οι παλιοί παρακρατικοί.

    Κυριολεκτικά το μακρύ χέρι του κράτους. Για λύπηση είναι μόνο όσοι από αυτούς το κάνουν αμισθί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και δείτε τι σχόλια αφήνουν οι αλήτες στο μπλοκ που εβγαλε την είδηση του ξηλοδαρμού των Προέδρων
    Ράδιο Ηγουμενίτσα
    http://www.892fm.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή τα ψέματα η παραπληροφόρηση και ο τραμπουκισμός συνεχίζεται από την πραγματικότητα της ζωής και στο ίντερνετ και επειδή ως σπουδαστρια των ΤΕΙ και χωρίς να ανήκω πολιτικά κάπου θέλω να ενημερώνομαι και να συμμετέχω σε όσα συμβάινουν πήγα στη γενική συνέλευση και αυτό που είδα ήταν το εξής: Άτομα που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί και στην ουσία φέρονται ως τραμπούκοι και τρομοκράτες όχι μόνο μπαχάλεψαν για άλλη μια φορά τη συνέλευση αλλά και τρομοκράτησουν τους περισσότερους από εμάς. Μέσα στη συνέλευση με συνεχόμενες βρισιές απειλές για τη ζωή συμφοιτητών μας σπάσιμο καρεκλών προσπαθούσαν να μην αφήσουν τον εκπρώσωπο του ΜΑΣ να ολοκληρώσει την τοποθέτηση του. Έφτασαν στο σημείο όχι μονο 2 φορές να προσπαθήσουν να τον κατεβάσουν από το βήμα με τη βία αλλά και να εκτοξεύσουν πατερίτσα που από θάυμα τη γλίτωσε το προεδρείο. Όλα αυτά από ανθρώπους που όχι μόνο δεν είναι φοιτητές του ΤΕΙ μας (τουλάχιστον όλοι) αλλά και από άτομα που αυτοονομάζονται κοινωνικοί αγωνιστές όπως έλεγε και ένας από αυτούς μέσα από απίστευτες βρισιές...Ακόμα το σκέφτομαι και τα έχω χαμένα και με όσα διαβάζω εδώ...Πίστευα ότι οι αναρχικοί μπορούν να εκφέρουν λόγο πέρα από βρισιές ότι μπορούν να αντιπαρατίθενται πολιτικά ότι έχουν τουλάχιστον διαβάσει Μπακούνιν Κροπότκιν Μάρξ ότι είναι υπέρ των γενικών συνελέυσεων ότι προσπαθούν να μάθουν τον κόσμο να συμετέχει και να αποφασίζει και να δρα σε αυτά που του συμβάινουν...Αυτό που είδα ήταν τραμπούκους που δεν μπορούν να πουν κάτι εκτός από βρισιές να απειλούν να εκφοβίζουν να χαλάνε τη γενική συνέλευση για τρίτη φορά και να δέρνουν άτομα που θα μπορούσαν να είναι γονείς μας και που ήρθαν χωρις να ακούγονται από ότι κατάλαβα για να σώσουν τα παιδιά του ΜΑΣ. Τώρα διαβάζω ότι δείρανε οικοδόμους τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου...στο πρόσωπο του απαξίωσαν τους εργάτες της πόλης λοιπόν. Τέτοιοι είναι οι αναρχικοί λοιπόν? Ίσα και όμοια με τους τραμπόυκους? διαλύουν μια συνέλευση με το έτσι θέλω και επιβάλουν με το έτσι θέλω ποιος θα μιλάει και ποιος θα κυκλοφορεί στα ΤΕΙ? Λύπάμαι που αναγκάζομαι να το πω αλλά το άσυλο δεν είναι για να το εκμεταλεύονται συμορίες...Αυτοί ήταν που θέλανε να μπούνε στη βουλή στην Αθήνα?μια ομάδα τραμπούκων? Την ώρα που ο εκπρόσωπος του ΜΑΣ μιλάει ενάντια στον καπιταλισμό που είναι απέναντι μας αυτοί βλέπουν απέναντι τους τον εκπρώσοπο του ΜΑΣ και αναγκάζουν τους φοιτητές να μη σεμμετέχουν στις συνελέυσεις από φόβο. Κρίμα που ονομάζονται αναρχικοί...

    Πηγή: ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (igoumenitsa) 89,2 fm -

    Τουλάχιστον αναμεσα στα εμετικα υπαρχει και κανα τετοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.