13 Σεπτεμβρίου 2011

Η Αννούλα του χιονιά και το νέο σχολείο

Πήγε που λέτε η Αννούλα του χιονιά σε ένα σχολείο να κάνει μια guest εμφάνιση...η υποδοχή δεν ήταν ακριβώς η αναμενόμενη (αν και απ ότι φαίνεται υπήρχαν αρκετοί θαυμαστές της). Φήμες λένε ότι είχε και τον Άδωνις μαζί (δεν το πολυπιστεύω όμως, διότι ο Άδωνις δεν είναι ποτέ support αλλά headliner).

Στο βίντεο η Αννούλα με το κόκκινο επικοινωνιακό της σακάκι (το κόκκινο θα φορεθεί πολύ από την κυβέρνηση εφέτο. Συμβολίζει το αίμα του περήφανου ελληνικού λαού που ενδέχεται να τρέξει άφθονο, εκτός και αν αποφασίσει να στείλει την Αννούλα και τις νεκροζώντανες αιμοτραφείς φιλενάδες της στον αγύριστο).

Παρουσιάστηκε ένα μικρό προβληματάκι κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου αγιασμού, όπου μερικές σταγόνες από το καθαγιασμένο ύδωρ πετύχαν την Αννούλα στο πρόσωπο και αυτή άρχισε να ουρλιάζει απόκοσμα. Μερικά παιδάκια εβάλαν τα κλάματα, αλλά τα καθησύχασαν οι ψύχραιμοι πράσινοι κλακαδόροι (το σημείο ακριβώς που ακούγεται το "σσσσστ" στο βίντεο..οι επίμαχες σκηνές με την Αννούλα να ουρλιάζει και να εκτοξεύει πράσινα υγρά κόπηκαν από το ΕΣΡ)




Μερικές εντυπώσεις εκστασιασμένων γονέων μετά το τέλος του show. Η Αννούλα φαίνεται προς το τέλος του Video, διότι μέχρι εκείνη τη στιγμή μοίραζε αυτόγραφα, ή μάλλον υπέγραφε φωτοτυπίες και έβαζε το ηλεκτρονικό της αποτύπωμα στα Kindle των παρευρισκόμενων φιλομαθών hitech ανηλίκων:


Το επιτελείο του Υπουργείου Παιδείας (οι κύριοι με τους ασυρμάτους, τα μαύρα γυαλιά και τα 45αρια περίστροφα που ακούσατε στο βίντεο) έσπευσε να καθησυχάσει τους παρευρισκόμενους για την έλλειψη χάρτινων βιβλίων, διότι εκτός της συμφωνίας με μεγάλη εταιρία του εξωτερικού για προμήθεια kindle σε όλα τα παιδάκια (όπως υπονόησα και πριν), υπάρχει και μία άλλη συμφωνία με γνωστό εκδοτικό οίκο για να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα.

Μετά από επίπονη έρευνα, εδώ στο blog, μάλλον ανακαλύψαμε περί ποίας συμφωνίας επρόκειτο:

5 σχόλια:

  1. Υπάρχει βίντεο με το μπουμπούκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ....

    http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/adoniszzd2sq.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα δουν πολλά ακόμα ...

    (Οι ... Αννούλες ... και όχι μόνον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελα ρε ανώνυμε! Ηταν και ο μπουμπουκος εκει? Σε ευχαριστω για τη φωτο, φιλος.

    Χαιρετώ σε φάρε : ]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδες, υπάρχει και βίντεο τελικα με τον Αδωνις Γεωργιαδις..αλλά από το star (οποιος δεν εχει ευαισθητα ματια, μπορει να το δει εδω):

    http://www.star.gr/politics/106417/

    ευχαριστω την φιλη που μου το εστειλε, ξερει ποια ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.