28 Σεπτεμβρίου 2011

Η τηλεαστέρας της "Χρυσής Αυγής" κατηγορούμενη για σοβαρό ξυλοδαρμό μετανάστη

Από το Αξιοπρέπεια & Αντοχή

Θυμάστε την διαβόητη οξυζεναρισμένη υστερική που την βρίσκαμε σε κάθε "διαδήλωση αγανακτισμένων κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα", ονόματι Θέμις Σκορδέλη; Εκείνη την καλή κυρία που πήρε σβάρνα όλα τα τηλεοπτικά πάνελ για να μας εξηγήσει ότι δε σχετίζεται με ακροδεξιές οργανώσεις, δεν είναι φασίστρια και ρατσίστρια, αλλά γνήσια ελληνίδα κάτοικος Αγ. Παντελεήμονα, που αντιτίθεται στους "απάτριδες αναρχοσυριζαίους". Η κυρία Θέμις Σκορδέλη είναι πλέον κατηγορούμενη για βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη μετά από συμμετοχή της σε δολοφονική επίθεση εναντίον Αφγανών μεταναστών. [ parallhlografos.wordpress.com ]



Στις 16/9/2011, τρείς Αφγανοί αιτούντες άσυλο δέχτηκαν άγρια επίθεση με δολοφονικές προθέσεις μπροστά στην οικία τους στον Αγ. Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών, ο Ραχιμί Αλί, 24 ετών, να διακομιστεί εσπευσμένα στο Λαϊκό Νοσοκομείο φέροντας βαριά τραύματα από μαχαιριές στο θώρακα. Την ίδια στιγμή ο Γολαμ Ρεζά 17 ετών δέχθηκε άγρια επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με βαριά τραύματα στο κεφάλι. Αφού ο Αφγανός υπουργός μετανάστευσης μετέφερε το πρόβλημα στον ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ Χρήστο Παπουτσή, η αστυνομία για πρώτη φορά συνέλαβε τρεις από τους δράστες της επίθεσης. Ανάμεσα στους δράστες είναι και η «κάτοικος» Θέμις Σκορδέλη, κατηγορούμενη για βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη. [ alterthess.gr ]

Σχόλιο: 1. Οι απανταχού "αγανακτισμένοι" τηλεαστέρες της Χρυσής Αυγής
2. Πάνω από 50 οι τραυματίες μετανάστες (μόνο) στην Αθήνα
3. Η "Χρυσή Αυγή" στη... Βουλή για το μεταναστευτικό!

34 σχόλια:

  1. Σήμερα χτυπάν αποθρασυμένοι μετανάστες, παράλληλα όμως χτυπάν ύπουλα ψηφίζοντας μνημόνια, μεσοπροθεσμα και τους εργάτες.
    Οι σκατοκέφαλοι απανταχού της Γης, αυτά τα δίποδα κτήνη δηλ., έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς: Κάνουν μαγκιές στους μετανάστες, στο περισσότερο εξαθλιωμένο κομμάτι της εργατικής τάξης, αλλά στα αφεντικά πάντοτε είναι ΣΟΥΖΑ το αλογάκι.
    Σήμερα μαχαιρώνουν τους μελαψούς, τους σχιστομάτιδες κλπ., αύριο, αν τους αφήσουμε, θα εκτελούν εμάς.

    Partizanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για καποιο λογο οταν βλεπω γυναικα φασιστα νιωθω δυο φορες ασχημα..μου φαινεται πιο τραγικο, πιο παραλογο γμτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω ρε Μαννυ, αλλά από την μια, είτε άντρας είτε γυναίκα μου φαίνεται το ίδιο αποκρουστικό γιατί στηρίζεται στον μισανθρωπισμό... Από την άλλη, πως η γυναίκα που από την φύση είναι προικισμένη να φέρει στον κόσμο την νέα ζωή, που έχει έμφυτα δοσμένο το μητρικό ένστικτο για να την προστατεύει, για να την προάγει, πως μπορεί λοιπόν να μισεί τυφλά τον διπλανό της και μάλιστα τον κατατρεγμένο?
    Καμιά φορά βλέποντας και ακούγοντας την ηλιθιότητα και βλακεία να γρυλίζει επιβεβαιώνω για πολλοστή φορά πως το ανθρώπινο είδος διαβιεί ως τα τώρα στους αιώνες της προϊστορίας... Το ότι τελικά σηκώθηκες και περπατάς στα δυο δεν σε κάνει αυτομάτως Άνθρωπο.
    Partizanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι μία κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα "επιτέθηκε" σε 3 "κακόμοιρους Αφγανούς μετανάστες" κινούμενη μάλιστα δολοφονικά. Και αυτό το κουτόχορτο πρέπει να το φάμε... Το μόνο αξιοσημείωτο είναι ότι για το...περιστατικό έδειξαν ενδιαφέρων τα αμερικανάκια που κυβερνούν το Αφγανιστάν. Κάτι βρωμάει πολύ σε αυτήν την υπόθεση... Φαίνεται ότι οι νεοταξίτες δε μπορούν ακόμη να χωνέψουν ότι υπάρχουν ελληνικές γειτονιές που αντιστέκονται στον πολυπολιτισμό που θέλουν να επιβάλουν και πλέον χρησιμοποιούν πιο δραστικά μέσα. Ακόμη και πράκτορές τους βάζουν να στήνουν σκευωρίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να αντισταθούν οι μάγκες οι Έλληνες τον γειτονιόν στις πολυεθνικές και όχι στους κατατρεγμένους. Αλλά μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά τους, όσο για τον πολυπολιτισμό, ιστορικά η Ελλάδα έχει μεγάλη επαφή με άλλους πολιτισμούς, είτε απο το εμπόριο, είτε απο το δουλεμπόριο, είτε απο τους επικοισμούς, ειτε απο τους πολέμους και τις κατακτήσεις.

    Τη ζημιά στην χώρα δεν την κάνουν ούτε οι Καυκάσιοι, ουτε οι μαύροι ούτε οι πακιστανοι και λοιποί, τη ζημιά στην χώρα, και στις χώρες όλων αυτων την κάνει το μεγάλο κεφάλαιο. Μερικά ζωα, δεν εχουν καταλάβει ότι σύντομα θα βρεθούμε στην ιδια μοίρα με αυτούς τους κατατρεγμένους, κάνω paste, για αυτα τα ζώα, ενα απόσπασμα απο ενα άρθρο της Ελβας.

    "Ηξερα οτι οι Ελληνες ειχαμε παλιοτερα και αλληλεγγυη μεταξυ μας, οπως οι ..."καθυστερημενοι" λαοι, που ανεφερα πριν, αλλα και αλληλεγγυη για τον ''αλλο'', τον ανεργο, τον απολυμενο, τον ανημπορο, τον ξενο.

    Τώρα, oμως, μετα απ αυτα που βιωνουμε τα τελευταια χρονια, αρχίζω πλέον να αναρωτιέμαι αν ποτε ηταν ετσι, ή αν εγω θυμαμαι ...λαθος και δεν μπορουσα λογω ηλικιας, τοτε, να καταλαβω τι ακριβως ισχυε στην Ελληνικη κοινωνια.
    Απο ποτε αληθεια ξεκινησε αυτη η ...αδιαφορια, οχι μονο για ζωη ανθρωπων που γνωριζουμε και μας εχουν αναγκη, αλλα και για τη δικη μας, που τωρα μας τη κλεβουν, μαζι με τα ονειρα που ...ειχαμε για τα παιδια μας.
    Γιατι, μη μου πει κανεις οτι καποιοι απο σας που δηλωνετε ''δυσαρεστημενοι, αγανακτισμενοι'', κλπ εχετε ονειρα για καποιο ....λαμπρο ...μελλον των παιδιων σας, εκει!

    Δεν το πιστευω και εχω ακουσει πολλους, στην Ελλαδα, να λενε οτι συμβουλευουν τα παιδια τους να ...φυγουν στο εξωτερικο!

    Γιατι, ομως; "

    Ολόκληρο το άρθρο εδώ

    http://e-globbing.blogspot.com/2011/09/good-luck-then.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στο απόσπασμα να προστεθει και το παρακάτω που καταλάθος δεν το πήρα με το copy στο προηγούμενο σχόλιο και κρύβει ολη την ουσία.

    "Μηπως επειδη οι γονεις δεν κανουν το καθηκον τους να ψηφισουν ενα αλλο κομμα που θελει να κρατησει το κοσμο στη χωρα, ενω να διωξει oσους την καταστρεφουν;

    Καποιοι, ομως, απο εσας προτιματε, ισως, να διωξετε τα...παιδια σας! ....Good luck, then!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον Poe και με το απόσπασμα από το κείμενο της ELVA...
    Θα προσθέσω και κάτι ακόμα. Οι μόνοι "καθαροί" Έλληνες είναι αυτοί που πλένονται κάθε μέρα (δεν είναι δικό μου αλλά του Ραφαηλίδη).
    Και μην ξεχνάμε πως είμαστε λαός ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Αν εδώ κάποιοι διεκδικούν την πλατεία "τους", κάνοντας ντεμέκ αντίσταση στην πολυ- πολυτισμικότητα, βρίσκοντας ως αποδιοπομπαίους τράγους τους κάθε λογής μελαμψούς, βρωμιάρηδες, σχιστομάτιδες και στραβοκάνηδες (ναι, σε λίγο θα είναι έγκλημα αν κατουράς σε παρένθεση...), υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που θα διεκδικούν (και ήδη τις διεκδικούν) τις δικές τους πλατείες από τους βρωμιάρηδες έλληνες της διασποράς που τους αρπάζουν τα δικά τους μεροκάματα, που μένουν στις "δικές" τους γειτονιές και πάει λέγοντας. Για να σας προλάβω, όπως υπάρχουν Έλληνες που πήγαν στο εξωτερικό και με τον ιδρώτα τους δίπλα στον Γερμανό, τον Βέλγο, τον Αμερικανό κλπ. εργάτη έζησαν την οικογένεια τους, άλλο τόσο υπήρξαν και Έλληνες που είχαν πάρε δώσε με τον υπόκοσμο συμμετέχοντας σε παράνομα εγκληματικά κυκλώματα. Το ίδιο ισχύει και για τους μετανάστες στην πατρίδα μας, οι πλειοψηφία των οποίων είναι σκληρά εργαζόμενοι, ντόμπροι και τίμιοι άνθρωποι. Αν τον «ντόπιο» τον εκμεταλλεύεται το κεφάλαιο μια, τον μετανάστη τον εκμεταλλεύεται δυο και τρεις.
    Δεν αρκεί να μένουμε στην επιφάνεια των γεγονότων, δηλ. στον μετανάστη και να ζητούμε την απέλαση του η οποία ως δια μαγείας θα λύση την ανεργία και την φτώχεια του έλληνα εργαζόμενου. Η Φτώχεια και η ανεργία μας είναι συνυφασμένη με τον Καπιταλισμό. Όσο αυτός θα υπάρχει, άλλο τόσο θα μακροημερεύει, η φτώχεια, η ανεργία και η μετανάστευση. Μετανάστης φεύγεις από τον τόπο σου, όχι επειδή το θέλεις, αλλά γιατί δεν μπορείς να ζεις πλέον στην πατρίδα σου. Οι λόγοι? Συνήθως ο πόλεμος που εξαπολύουν οι ιμπεριαλιστές, στους οποίους και η δική μας χώρα συμμετέχει με τα μπούνια (Γιουγκοσλαβια, Ιρακ, Αυγανισταν κλπ.). Η οικονομική καταλήστευση από τους πολυεθνικούς ομίλους, που εκάστοτε συνοδεύεται από πολεμικές επεμβάσεις, μετατρέπουν λαούς ολόκληρους μετανάστες. Όσο λοιπόν θα υπάρχει ιμπεριαλισμός, θα έχουμε μετανάστες εδώ, αλλά και εμείς οι ίδιοι, μαζί με τα παιδιά μας, θα είμαστε δυνητικά και όχι μόνο αυτό που κάποιοι σκατόμυαλοι φασίστες ξορκίζουν: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    Οι εργάτες, ξένοι και έλληνες, οφείλουν να δείξουν ταξική αλληλεγγύη και να χτίσουν το δικό τους μέτωπο απέναντι στους εκμεταλλευτές τους. Τα προβλήματά μας και η ρίζα τους είναι κοινά. Κοινός είναι και ο εχθρός μας. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τον ανατρέψουμε. Ζήτω ο προλεταριακός διεθνισμός.

    Partizanos

    ΥΓ1 Δείτε και αυτό
    http://www.youtube.com/watch?v=oT-cJwA_zs8&feature=related
    ΥΓ 2) Όταν κάποιος, είτε Έλληνας, είτε ξένος, έρθει να αδειάσει το ψυγείο μου, το κάνει γιατί το δικό του ήταν ήδη άδειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχουν ξεμυτίσει τα ασπόνδυλα παντού....
    Οι Καρατζαφύρερ και το ασκέρι του μέσα στην βουλή,το παραρτημά τους στους δρόμους...
    Κατι πρέπει να γίνει με όλα αυτά τα ανθρωποειδή που έχουν ξαμολυθεί και κυνηγούν συνανθρώπους μας,γιατί πριν απο Ελληνες,γεννηθηκαμε άνθρωποι και αυτοί ειναι συνανθρωποί μας που ψάχνουν την επιβιώση...
    Όπως τους αναφέρει και ο Badiou ειναι ταξιδιώτες της γής όλοι οι μετανάστες,οικονομικοί και πολιτικοι....

    Το φασισμο βαθιά καταλαβέ τον δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον

    Γιοζεφ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε ζω στο μέρος που ζει αυτή και δεν μπορ να κρίνω το πως νιώθει και τι βιώνει.
    Το βίντεο δεν αντιλαμβάνομαι ότι την προσβάλει ιδιαίτερα. Τουλάχιστον όχι πιο πολύ
    απ' όσο προσβάλει τους αναρχικούς ένα αντίστοιχο βίντεο με αυτούς εν δράσει ή και το ΠΑΜΕ αντίστοιχα.
    Δεν είδα πουθεβά δολοφονική επίθεση παρ' όλο το σημειολογικό παιχνίδι του βίντεο.

    Συνεπώς ... για τον μπέο κυρίες και κύριοι. Για τον μπέο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε, θα μου επιτρεψεις να σε αποκαλω μουσταφά αλί, μιας και δεν διάλεξες ονομα για τον εαυτό σου.

    Μουσταφα λοιπόν, το παμε καταρχήν δεν ξεσπάει βίαια, ειδικά απέναντι σε συμπολιτες του. Η ιδεολογία του δε, η κομμουνιστική, όπως και η αναρχική, δεν βασίζεται στο μίσσος, αλλά στην ελπίδα πως οι άνθρωποι μπορούν να χτίσουν μια καλύτερη κοινωνία αμα συνεργαστούν και απαλαχθούν απο τους εκμεταλλευτές.

    Η μόνη ιδεολογία απο αυτες που επιβιώνουν, που βασίζεται στο μίσσος απέναντι στον συνάνθρωπο, και μαλλιστα αυτον που είναι ο πιο αδύναμος, τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας, ειναι η φασιστική.

    Ούτε εγω λοιπόν Μουσταφά ζω στο μέρος που ζει αυτή, αλλά μπορω να καταλαβω πως νιώθει και τι βιώνει, μίσσος απύθμενο. Όπως και οι συμπολίτες μου, που βρίζουν τους μικροπωλητες όταν αυτοι περνάνε απο μπροστά τους και τους θεωρούν την αιτια για ολα τους τα προβλήματα, μίσσος απύθμενο που τους εμποδίζει να δούνε την αληθεια και να εχουν μια εικόνα της πραγματικότητας.

    Το ίδιο μίσσος που εκμεταλλεύτηκε και ταισε ο Χίτλερ και το συνάφι του για να κατασφάξει τον μισο κόσμο, το ίδιο μίσσος που καλλιεργούν οι αμερικάνοι για να κατασφάξουν τον άλλο μισό.

    Κατάλαβες Μουσταφα Αλί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

    Φυσικά και είναι κατακριτέα η συγκεκριμένη φασιστοσυμπεριφορά της παραπάνω, που από ότι φαίνεται είναι οπαδός και ίσως μέλος ανάλογων οργανώσεων.

    Από την άλλη όντως σε μερικές γειτονιές της Αθήνας, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα όμως αυτό έχει σχέση και με όλα τα υπόλοιπα που ζούμε και δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός. Το ένα το είπε παραπάνω και ο Partizanos, είναι και το βασικότερο, είναι ότι στην εποχή μας ένα από τα χαρακτηριστικά του καπιταλισμού είναι η προσπάθεια να μοιραστεί τον κόσμο, για πλουτοπαραγωγικές πηγές,αγορές, χώρος εξαγωγών κεφαλαίου. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με πολεμικά μέσα είτε όχι. Η πρώτη περίπτωση φυσικά είναι και πολύ πιο τραγική, η δεύτερη που γίνεται σε συμφωνία των έξω με την εσωτερική αστική τάξη (αλλά και στην πρώτη περίπτωση), είναι και αυτό που όξυνε τόσο τις αντιθέσεις και στην Ελλάδα με την κρίση και ακούς πάλι άτομα να τρελένονται για μετανάστευση σε Αυστραλία ή τον Καναδά.

    Τις τελευταίες χώρες που ανέφερα, όπως και η ΕΕ έχουν καθορίσει νόμους για την εισαγωγή μεταναστών, με αναλογία με την ανάπτυξη των οικονομιών τους. Αυτή η τελευταία πολιτική στην ΕΕ, εκφράζεται με τη συνθήκη του Δουβλίνου. Στην περίπτωση αυτή δημιουργούν στην Ελλάδα κυρίως αλλά και στην Κύπρο και στη Μάλτα "αποθήκες ψυχών" που στην πραγματικότητα θα ήθελαν να μεταναστεύσουν στη Δυτική Ευρώπη και όχψι να μείνουν εδώ, που άλλωστε η οικονομία έχει και τα μαύρα της τα χάλια. Η κατάσταση οξύνεται τελευταία ακόμα περισσότερο με την κρίση. Είναι προφανής και η χρήση των μεταναστών για μεγαλύτερη κερδοσκοπία του κεφαλαίου.

    Αυτά μπλέκονται και με άλλες κατευθύνσεις δευτερεύσουσες του κεφαλάιου, όπως η προσπάθεια που μάλλον λαμβάνει χώρα στην Αθήνα για την απαξίωση οικιστικών χώρων για αξιοποίηση από το κατασκευαστικό κεφάλαιο (που σημειωτέον πλήτεται απίστευτα από την κρίση-σε αυτή την κατεύθυνση υπάρχει μια πλευρά και του φόρου κατοικίας).

    Σε όλα αυτά πως απαντάμε όπως η παραπάνω; Η συγκεκριμένη βλέπει μέχρι τη μύτη της, όπως και οι περισσότεροι κάτοικοι που βιώνουν μια τέτοια κατάσταση στη γειτονιά τους που είναι ΑΠΟΛΥΤΑ κατανοητή- μου έχουν συμβεί και εμένα σκηνικά στην Αθήνα και έχω νιώσει φόβο και ξέρω και δεν μένω καθόλου εκεί. όχι ηα πάντηση είναι να συνδυαστεί και αυτή η πλευρά με το τι συμβαίνει γύρω μας, δηλαδή να μπει στον αγώνα ενάντια στην οικονομική ολιγαρχία, γιατί είναι στοιχείο του. Πρέπει ή όχι να ζητήσουμε κατάργηση της συνθήκης του Δουβλίνου κάτι βέβαια που θα γίνει με την αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία; Η σύνταξη στο αντικαπιταλιστικό στρατόπεδό και η ενεργή υποστήριξη της επανάστασης βοηθά ή όχι; Σήμερα π΄ρπει να απαιτούμε νομιμοποίηση όσων θέλουν να μείνουν εδώ ή όχι; Αυτό για να σπάσει το κόλπο της διάσπασης των εργατών προκειμένου να μειώνονται οι μισθοί προς τα κάτω για να σταματήσουν οι αδικίες(στις ΗΠΑ την περίοδο της δουλοκτησίας λέγανε οι κπαιτλαιστές του Βορρά, ότι από τη στιγμή που υπάρχουν τζάμπα μεροκάματα στο νότο γιατί όχι και εδώ και οι μαύροι και αργότερα οι μετανάστες αξιοποιήθηκαν για να κατεβαίνουν οι μισθοί που για αυτό το λόγο ήταν ιδαίτερα χαμηλοί στο νότο), όπως ανάλογα κάνενε πρόσφατα με τους εργαζόμενους στο δημόσιο. Σε καθεστώς λαϊκής εξουσίας, όποιος θα θέλει να ενταχθεί στη νέα οικονομία θα μπορεί να μέινει και να συμβάλει, αν όχι τα σύνορα θα ανοίξουν για οποίον δεν θέλει. Είναι τελικά ή όχι συνδεμένη η κατάσταση αυτή με τα γενικά αλλά και η λύση του επίσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσο ανακατεύεσαι με τα σκατά λερώνεσαι , όσο και να προσπαθήσεις μια αμοιβάδα δεν μπορεί να λύσει μια εξίσωση πρώτου βαθμού γιαυτό τζάμπα απαντάτε και σχολιάζετε στα φασιστόμουτρα .
    You can't teach an old dog new tricks,
    τα σκυλιά του συστήματος είναι το χαμηλότερο πνευματικά πλάσμα δεν αλλάζει ότι και να πεις δεν είναι όλοι σαν τον Edward Norton στο American History X .
    Θα τους έχεις μπροστά σου όπως το 40΄ την χούντα κτλ γιαυτό ...
    Σύνταγμα+Γκιλοτίνα=λύση
    και όποιος πιστεύει ότι είμαι σκληρός η Βάρβαρος η απόλυτος ας ξαναδιαβάσει για την ΕΟΝ,Εμφύλιο , τα έντυπα των Χρυσών Αυγών. Σε καιρό κοινωνικής έκρηξις η τους τρως η σε τρώνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ partizane, δεν ειχα την μητροτητα στο μυαλο μου (τουλαχιστον οχι μονο αυτη) αλλα το ποσο καλοπερναν οι γυναικες με εναν αυταρχικο φασιστα αντρα (ξερω κανα δυο παραδειγματα) και οτι γενικα οποιος εχει την ταση να θεωρει υποδεεστερους συνανθρωπους του λογω διαφορετικης φυλης, χρωματος, θρησκειας βαζει και τις γυναικες μεσα στην κατηγορια των υποδεεστερων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αγαπητε μουσταφα
    καποια στιγμη ειχα την ατυχια να συναντηθω με μια πορεια διαμαρτυριας που κανανε κατι καθαροι ελληνες κατοικοι, εξηγησε μου ρε καθαρε ελληνα μουσταφα πως γινεται και οι μισοι ''καθαροι'' απο δαυτους να πανε σε αλλη γειτονια θα τους περασουν τους ιδιους για μεταναστες;
    δεν εχω κοληματα με το χρωμα για σενα τον καθαρο το λεω. το ζητημα ξερεις ποιο ειναι; οτι στην γειτονια μου μενουν μεταναστες που ξερουν να γραφουν καινα διαβαζουν πολυ καλυτερα απο εσας τους ελληναρες. οχι απλα να γραφουν και να διαβαζουν αλλα να καταλαβαινουν κιολας και να ειναι μαγεμενοι απο τα μυαλα που γεννηθηκαν σε αυτο τον τοπο και αυτα που πρεσβεβουν. δυστηχως για την παρεα σου ομως, οτι μεγαλο υπαρχει στην συγχρονη ελλαδα απο πολιτισμο το δημιουργησαν κομμουνιστες και συνοδοιποροι τους, αντε και καποιο αστοι που ομως αποιχαν απο τα ρατσιστικα μισαλοδοξα κελευσματα των ομοιων σου. 2 παραδειγματα ειναι ο χατζηδακις και ο βαρναλης που αν ειχατε εσεις τα ηνια του τοπου και του ελληνισμου (οπως το εχετε στο μυαλο σας) θα σαπιζανε σε κανενα μπουντρουμι.
    κατι τελευταιο, εχεις ψαξει καλα απο που καταγεσαι; μιλας σοβαρα οτι υπαρχουν καθαροι ελληνες; γιατι αν ησουνα καθαρος ελληνας θα πιστευες στο δωδεκαθεο, θα πιστευες οτι ελληνας ειναι αυτος που κατεχει την παιδεια και οχι επειδη γεννηθηκε εδω. μαλλον ομως δεν σε συμφερει γιατι τοτε αυτοματος εσυ βγαινεις απεξω, γιατι δεν εχεις καν παιδεια, εισαι παντελως απαιδευτος και ανικανος να την δεχτεις κιολας. τωρα που το σκεφτομαι συντροφε Poe, το μουσταφα δεν του αξιζει, γιατι ειναι ονομα σε ανθρωπου και ο συγκεκριμενος ειναι υπανθρωπος.
    Υ.Γ. μην του γραφεις με δυσκολες λεξεις σιγα μην τις καταλαβαινει και σιγα μην εχει και λεξικο στο σπιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε σεις!
    Έχετε διαβάσει Ψυχολογία;
    Μήπως κατά βάθος τα αριστερά φιλαράκια μας και αναρχοαυτόματα
    έχουν κάποιες επιθυμίες (ένοχες ) και προβάλουν σε άλλους (σε μας) τις αγχογόνες επιθυμίες αυτές;
    Και μάλιστα όσο πιο ανατριχιαστικοί γίνονται στις περιγραφές τους.... τόσα (μάλλον) θέλουν να κάνουν.

    Λέτε ρε .... κατά βάθος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η μπάλα δεν πετιέται με τέτοιους τρόπους στην εξέδρα... Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και πολιτικό ισον συμπιεσμένη οικονομία. Όποιος δεν θέλει να το δει έτσι, απλά προσπαθεί με ντρίπλες να ξεφύγει. άλλωστε αυτοί που χρησιμοποιούν τέτοιες ψυχολογίζουσες θεωρίες απλά αντιστρέφουν την πραγματικότητα, επειδή πολύ απλά και οι ατομικές συμπεριφορές καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από το περιβάλλον, δηλαδή την κοινωνική οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι ελληνοφασίστες μαλλον λατρεύουν την αρχαία ελλάδα, όχι για την διαννοηση που παρήγαγε, αλλά επειδή βασιζόταν στους δουλους. Το ίδιο ονειρεύονται και αυτοί, να έχουν τους μετανάστες για δούλους, για αυτό και οταν δουν κανένα να έχει αγοράσει σπίτι τον μισούν και τον ζηλέυουν, λενε, ήρθαν οι αλβανοι να μας πάρουν τα σπίτια. Ενω αμα δουν κάποιον να ειναι κακομοίρης και καταντημένος, πάλι τον μισουν, γιατι βρωμίζει τους δρόμους, πουλάει τσατσάρες και κλέβει την δουλειά απο τους καταστηματάρχες, και γενικά ειναι πολύ κακή εικόνα για τον τουρισμό.

    Λοιπον φασιστάκια, το όνειρο δεν θα σας βγεί πραγματικό, γιατί κατοπως φαίνεται, όσο δούλοι έχουν γίνει αυτοί, αλλο τόσο δούλοι θα γίνουμε και εμείς και εσεις οι άριστοι.

    Η διαφορά μας είναι ότι εμεις αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία χωρίς δούλους, εσεις αγωνιζόσαστε για μια κοινωνία με άριστους, καθαρούς και δεν συμαζεύεται, γύρω απο τους οποίους όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να σκύψουν το κεφάλι και να τους υπακούν, αλλίως θα τους στέλνουν απο εκεί που ήρθαν.

    ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
    ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
    ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειστε τα καλύτερα πιονια του συστήματος, κρατάτε τον λαό μακρυα απο τον πραγματικό αγώνα, πάντα αυτο κάνατε, είστε συντηρητικά στοιχεία και ποτέ δεν τα βάζεται με τους νταβατζήδες σας, μόνο με τον λαο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν καταλαβαινω γιατι να αναπαραγουμε τη σαπιλα που προωθουν ολα τα υπολοιπα "ενημερωτικα μπλογκς" τυπου τρομακτικου και νιουζιτ. Η γρια που πρωταγωνιστει στο βιντεο, προφανως εχει να φαει.. βουρτσα απο την εποχη της δραχμης. Τι τη βαζετε τη σιχαμενη και δε μπορω να φαω?!?!?Τσπ,αναμφιβολα υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο κεντρο της Αθηνας , οπως και σε πολλες άλλες περιοχές της χώρας, με τη γκετοποιηση και την αυξηση της εγκληματικοτητας,αλλα οι αγανακτισμενοι πατριωτες νοικοκυραιοι, αντι να ξεσπουν σε φτωχους μεταναστατες καλο θαταν να στρεψουν την προσοχη τους ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Με γερμανοτσολιαδες κυνηγους κεφαλων και γριες με απωθημενα να κοπανανε μεταναστες ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΥΓ1:Οσοι φασιστοαπλυτοι εχουν τα παπαρια να κυνηγησουν τους λαθρομεταναστες του ΔΝΤ και της Τροικας

    ΥΓ2:Οσοι φασιστοαπλυτοι αγαπανε την "αγανακτισμενη κατοικο" και τον κωλο-κυθοκεφτε στο 1:50 του βίντεο ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

    ΥΓ3:Δεν εκφραζομαι απρεπως,ομιλω σε υφος κατανοητο απο ασπονδυλα.Αν σβηστει το σχολιο μου,θα χακαρω το μπλογκ και οποιος μπαινει θα βλεπει τη Ντορα και θα σας τρολλαρω απο 6 διαφορετικα e-mails.Ο Μαννυ ξερει οτι δε μπλοφαρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να συμπληρώσω πως το ιδεολόγημα του "καθαρού εθνικού πολιτισμού", της στατικής ανάπτυξης των κοινωνιών και των πολιτισμών και τα λοιπά παραμύθια της χαλιμάς, (ή μήπως του αισώπου;) δεν αντέχουν στην επιστημονική ιστορική κριτική. Μετακινήσεις λαών παρατηρούνται από τις απαρχές του ανθρώπινου πολιτισμού, είναι μια φυσική διαδικασία και καμία φασιστική νομοθεσία και κανένας φράχτης δεν μπορεί να την σταματήσει.

    Άλλωστε οι μόνοι πολιτισμοί που διατηρήθηκαν ανέπαφοι στην πορεία των αιώνων και δεν ήρθαν σε επαφή και σε ζεύξη με άλλους πολιτισμούς είναι οι πρωτόγονες κοινωνίες του αμαζόνιου και του κογκό. Ο πλουραλισμός και άνθιση νέων πολιτισμών πραγματοποιούνται με την διαλεκτική αλληλεπίδραση διαφορετικών κόσμων,όπως πχ η επαφή των φράγκων με τους γαλάτες δημιούργησε το γαλλικό πολιτισμό.

    Σήμερα η μετανάστευση είναι αποτέλεσμα του νόμου της ανισόμετρης ανάπτυξης του καπιταλισμού. Είναι ένα σύστημα που γεννά και αναπαράγει την φτώχια και την εξαθλίωση. Επομένως κανένας δύσμοιρος αφγκανός δεν πρόκρειται να υπομείνει στοικά την μοίρα του μην τυχόν και ταράξει την φαντασιακή κατασκευασμένη πραγματικότητα του νεοέλληνα νατιβιστή, αλλά θα κάνει αυτό που του προτάσσει το ένστικτο της επιβίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επίσης η θέμις (που το πραγματικό της όνομα είναι αγλαϊα) θέλει άγριο (censored) από 5 έως 7 αυτόχθονες της υποσαχάριας αφρικής. Το ίδιο επιζητά και ο έτερος κάφρος του βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΑ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να σε δω εσένα σε λίγο καιρό τι θα λες, οταν θα τρέχεις να βρεις δουλειά στην Ευρώπη και θα σου λένε "ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ;

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ; ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΚΑΙ Η ΖΗΜΕΝΣ;

    ΚΑΙ Η ΜΑΝ;

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ;

    Η ΣΥΓΕΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ;

    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΡΤΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ DNA ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

    Η ΜΗΠΩΣ ΑΝ Η ΑΝΑΜΙΕΞΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ Η ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ Η ΠΡΟΣΜΕΙΞΗ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ Η ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ;

    ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑ, ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΥΜΝΟ, ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;

    ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ;

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΕΘΝΗ ΟΥΤΕ ΦΥΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.

    ΜΟΝΟ ΜΠΙΖΝΕΣ.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΦΥΛΑΞΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΘΙΑ, ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Κ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΣΕΤΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος είπε... 3 Οκτωβρίου 2011 4:54 π.μ.
    εσύ είσαι κομουνιστής ? χαχαχαχαχα , είμαι σίγουρος μετά από αυτό το μήνυμα απολύμανες το πληκτρολόγιο τα χέρια σου και σίγουρα έστειλες γράμμα στον Άνθυμο για άφεση αμαρτιών γιαυτό που "αναγκάστηκες" να γράψεις .
    Στην οθόνη σου όχι ΑΖΑΧ μόνο τα ειδικά υγρά μαντιλάκια για την οθόνη μην την χαλάσεις , περιμένω πολλά ακόμα τέτοια μηνύματα , γιατί ως γνωστών το γέλιο σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς κάνει καλό .
    άκου κομουνιστής χαχαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 3 Οκτωβρίου 2011 4:54 π.μ.
    φίλε μου ελπίζω να σε πληρώνουν τουλάχιστον το νυχτερινό (βλέπεις εμείς δεν κρατάμε κακία σε κανένα εργαζόμενο) στην υπηρεσία σου .
    Το νυχτερινό ισχύει απο 22:00-06:00
    αν όχι, και δεν έχεις υπηρεσία η δεν έχεις πλένει την κουκούλα σου για να πας στην δουλειά μπορείς να πας σε καμία συγκέντρωση πας και στο πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος είπε... 3 Οκτωβρίου 2011 12:51 μ.μ.
    κάτι ξέρεις εσύ παραπάνω από χήνες,
    ειδικά από το βάδισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΙ ΕΙΣΑΙ;

    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ;

    ΧΑΧΑ

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ;

    ΨΗΦΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

    ΟΧΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΕΣΥ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ.

    ΛΕΣ ΕΔΩ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ

    ΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΘΙΑ, ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΑΚΙ;

    ΓΕΛΟΙΟΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΘΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
    Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΦΑΓΕΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΗΤΑΝ ΤΑΞΙΚΗ.
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΒΡΩΕΜΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΙΖΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ" ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ.

    ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΗΛΙΘΙΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

    Α ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΝΗΚΕΙΣ;

    Η ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΙΞΕΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ;

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΜΑΓΚΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ, ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΣ (ΚΚΕ-ΠΑΜΕ) 10-15 ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΙΝΔΟΙΡΑΚΙΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ. 30 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ 10 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΑΧ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ CD ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΕΣ,ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ.

    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙΣ.

    CD ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΣΙ ΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. ΞΥΠΝΑ ΒΛΗΜΑ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ.

    ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΣΟΜΑΛΙΑ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΛΩΡΑΚΟ; ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ. ΘΙΧΤΗΚΕ Η ΥΠΕΡ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΩΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.

    ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΜΑΙ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΜΠΑΖΟ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.

    ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ, ΤΗΣ ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ.

    ΧΑΧΑ

    http://mauroprovatos.blogspot.com/2011/09/blog-post.html


    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. άντε γαμήσου μωρή καργιολιά .... ξέρεις τι σημαίνει να σου συμπεριφέρονται έτσι επειδή απλά είσαι κάπου φτωχός και χωρίς ελπίδα ,δεν λέω πως είναι έτσι όλοι τους αλλά σίγουρα εμείς δεν είμαστε κριτές ούτε δικαστές , αυτό είναι δουλεία του κράτους να βάλει την τάξη που αρμόζει , όχι να τους συμπεριφερόμαστε έτσι σαν να είναι ζώα. Ζώο είσαι εσύ και οι όμοιοι σου τραβά να σε γαμήσει κανένας να ξελαμπικάρεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.