27 Σεπτεμβρίου 2011

Μας την είπε ο Αλέξης για τη... Βάρκιζα! (ήμαρτον δηλαδή)

Μόλις πριν από λίγο διάβασα στο "Βήμα" τη δήλωση του Τσίπρα στην ΕΤ 3, που επιτίθεται στο ΚΚΕ με το εντελώς ανέντιμο επιχείρημα περί Βάρκιζας!
Θυμώνει με την Παπαρήγα και το ΚΚΕ ο Τσίπρας γιατί δεν εισακούει το "κάλεσμα" για ενότητα της αριστεράς. Η άρνηση αυτή λέει ότι ισοδυναμεί με τη συμφωνία της Βάρκιζας, ξανά-μανά η καραμέλα της "δευτέρας παρουσίας" του σοσιαλισμού, τώρα λέει το διακύβευμα είναι να έχει ο κόσμος δουλειά! Και μπαίνει το ερώτημα: Με ποιο τίμημα ρε συνονώματε Άλεξ; Με δουλειά λάστιχο  σαν τη Νάντια Κομανέτσι; Με νομικό πλαίσιο δουλειάς πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κεφαλαίου; Έλα να δουλέψεις όποτε κι αν σε χρειαστώ, να δουλέψεις όσες ώρες κι αν χρειαστούν, θα πληρωθείς όσα σου δώσω ειδάλλως άμε στο διάλο, περιμένει άλλος στην πόρτα.
Αυτό είναι το διακύβευμα Άλεξ; 

Και αν δεν είναι ο σοσιαλισμός επίκαιρος κι αναγκαίος που λέμε εμείς, πότε θα είναι και πότε θα το πείτε εσείς ρε Άλεξ; Εμείς λέμε κοινωνική συμμαχία, καλούμε τα λαϊκά στρώματα να συσπειρωθούν γύρω από αντιμονοπωλιακούς, αντιιμπεριαλιστικούς στόχους, εσείς σε τι πράμα ακριβώς καλείτε ρε παίδες; Προοδευτική αριστερή διακυβέρνηση; Ε, άμα κρίνει το σύστημα θα σας βγάλει κιόλας χωρίς τη βοήθειά μας, να στε σίγουροι γι αυτό. Μήπως σε επαδιαπραγμάτευση; Μια χαρά κατάφερε ένα "κούρεμα" ο χοντρός, και θα έχει κι άλλο μαζί πακέτο με επίσημη, ταρατατζούμ-ταρατατζούμ χρεωκοπία, νομίζεις εσάς θα περιμένουν να τα εφαρμόσετε;
Μήπως θέλετε κι έξοδο για το ευρώ και φλομώνετε τον κόσμο με τέτοιο επαναστατικό αίτημα; Κι αυτό θα το κάνουν οι ίδιοι οι σημερινοί διαχειριστές της εξουσίας όταν φτάσει το πράμα στο αμήν! Κι εσύ γυρνάς και μας λες "ο εργάτης είναι ήδη χωρίς αφεντικά (κατά το πανέμορφο -όπως λες- σύνθημα του ΚΚΕ) επειδή απολύθηκε κι έτσι στερήθηκε το αφεντικό του";
Πλάκα μας κάνεις ρε Άλεξ; Αλήθεια τα πιστεύεις αυτά που λες τώρα ή πέρασες και στη βρώμικη αντεπίθεση με Βάρκιζες και δεν συμμαζεύεται, τώρα που αποκαταστήσαμε Βελουχιώτηδες;
Πήραμε από κανέναν το κοπιράιτ της επαναστατικότητας και μας χτυπάς τώρα πισώπλατα, δηλαδή ιστορικά-ιδεολογικά; Εσύ δηλαδή αν ζούσες τότε, μ' αυτά τα μυαλά, μ' αυτή την πολιτική συγκρότηση που έχεις θα ήσουν υπέρ της συνέχισης του ένοπλου αγώνα να έρθει ο σοσιαλισμός μια ώρα αρχύτερα, ή μήπως θα συνυπέγραφες με χαρά την παράδοση των όπλων, τον εκδημοκρατισμό και την ομαλότητα; 
Άσε μας ρε Άλεξ με τις ιστορικές σου αναφορές! Οπορτουνιστές ήσασταν μια ζωή, τώρα θα διορθωθείτε; Εσείς τη "δευτέρα παρουσία" όπως υποτιμητικά λες την ώρα την επανάστασης, δεν κάνετε τίποτα για να δημιουργήσετε προϋποθέσεις, να εκπαιδεύσετε τον κόσμο, να τον πείσετε ότι μπορεί να πάρει την εξουσία στα χέρια του, τον ζαλίζετε με φούμαρα και προοδευτικές αριστερές διακυβερνήσεις.
Εμείς προσπαθούμε να τον κάνουμε να το πιστέψει, και του λέμε ότι η χώρα έχει παραγωγικές δυνατότητες να ζήσει χωρίς ευρωμπάστακες και να καλοζήσει, και μας πετάς στα μούτρα Βάρκιζα;
Bravo Alexis! Piso apo tis lekseis kryvetai o Alexis!
Ένα θερμό χειροκρότημα κι ένα πλήθος φασκέλων με χέρια και με πόδια για την "αριστερά που ονειρεύεστε" παιδιά. Τα κουβαδάκια σας και στην παραλία μαζί με τις Ανταρσύες, τους αγαναχτισμένους και τα άλλα παιδιά να χτίσετε καπιταλιστικά στην άμμο παλάτια...
Ο λαός θα τα κάνει συντρίμμια, κομμάτια!

11 σχόλια:

  1. Και συνεχίζει ο τραγικός,σήμερα,Τσίπρας
    στην ίδια συνέντευξη:

    « Κι επειδή, ευτυχώς που είμαστε μια χώρα της Ε.Ε., είμαστε στο 2011, αλλιώς αυτά τα μέτρα δεν θα πέρναγαν παρά μονάχα με δικτατορίες. Εάν ήμασταν στη δεκαετία του ' 60 ή του '70, θα είχαμε δικτατορία στην Ελλάδα. Επειδή δεν είμαστε στο ' 60 αλλά στο 2011, επειδή είμαστε μια χώρα της Ε.Ε., ο μόνος τρόπος για να περάσουν αυτά τα μέτρα είναι να παρακάμψουν τη δημοκρατία χωρίς τη δικτατορία, να καταστρατηγήσουν το Σύνταγμα, να αφήσουν τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους αλλά να μην κάνουν εκλογές».

    Σιχαμερή ευρωλαγνεία, ακόμα και σήμερα,
    μετά από όσα έχουν γίνει!
    Άκου, "ευτυχώς που είμαστε στην ΕΕ" !
    Σοσιαλδημοκρατία, όχι απλώς καραμπινάτη,
    αλλά χειρότερη και από του ΠΑΣΟΚ
    των πρώτων χρόνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ GPO
    -Τέλος για το καθεστώς Παπανδρέου-
    Τρίτο γκάλοπ που δείχνει το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο 15,5 % (21,5 % με αναγωγή).
    Εντυπωσιακή άνοδος του Κ.Κ.Ε στο 9,8 % (με αναγωγή στο 14 %)
    Η διαφορά ΠΑ.ΣΟ.Κ -Κ.Κ.Ε στις 5,7 μονάδες !
    Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο 4,8 % (με αναγωγή στο 7%).


    Σε έρευνα της εταιρείας GPO για την εκπομπή ΑΝΑΤΡΟΠΗ του MEGΑ


    Η ΝΔ συγκεντρώνει 22,3% , το ΠΑΣΟΚ 15,5%, το ΚΚΕ 9,8 %, ο ΛΑΟΣ 7,9 %, ο ΣΥΡΙΖΑ 4,8 %, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,4% , η Δημοκρατική Αριστερά 2,7%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2%, το Άρμα Πολιτών 1,6 % ενώ όσοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν λευκό ή αποχή ή είναι αναποφάσιστοι φθάνουν το 31 % .


    Με αναγωγή των αναποφάσιστων έχουμε τα εξής ποσοστά:
    Ν.Δ 31 %
    ΠΑ.ΣΟ.Κ 21,5 %
    Κ.Κ.Ε 14 %
    ΛΑ.Ο.Σ. 11 %
    ΣΥ.ΡΙΖ.Α 7 %
    ΔΗΜ.ΑΡΙΣ . 4 %
    ΟΙΚΟΛ.ΠΡΑΣ. 3,5%
    ΔΗΜ.ΣΥΜΜΑΧ. 2,5 %
    Π.ΑΡΜΑ.Π. 2 %
    ΛΟΙΠΑ ΚΟΜ. 3,5 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι αυτό που ζούμε τι είναι κυρ΄Αλέξη; Με τη ¨στρατιωτική πειθαρχία¨ και το ¨μη μιλάτε¨ με το ξύλο και τα δακρυγόνα; Ούτε καν η αστική δημοκρατία που ονειρεύστε!Απλώστε κι άλλο τη θολούρα, μπράβο! Ωραίο ρόλο παίζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανήκομεν στη δύση

    http://www.youtube.com/watch?v=JFPfeWYIF0U&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την εξασφάλισε τώρα τη χούντα ο Τσίπρας. Το'χει σιγουράκι. Σα το πρωτοσέλιδο της Αυγής μια μέρα πριν την δικτατορία ένα πράμα. Ρε Αλέξη δεν πας καμιά βόλτα καλύτερα να πάρεις λίγο αέρα, και στο εγγυώμαι: Θα φυλάξω εγώ το όπλο που δεν παρέδωσες στην Βάρκιζα...

    Όσο για τα γκάλοπ είναι πολύ επισφαλή. Κι αυτό όχι μόνο γιατί πολλά είναι στημένα, αλλά και γιατί λογικά δεν ισχύουν τα ίδια στατιστικά δεδομένα με πριν το μνημόνιο. Π.χ. παλιότερα οι αναποφάσιστοι συνήθως κατανέμονταν σε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ και κύρια σε αυτόν που είχε την παράσταση νίκης. Σήμερα ποιός μας λέει ότι οι αναγωγές θα γίνουν με τον παλιό τρόπο; Τι στατιστικά δεδομένα χρησιμοποιούν για τις αναγωγές για ένα γεγονός πρωτοφανές μεταπολεμικά;

    Πάντως αν το ΛΑΟΣ έχει αυτό το ποσοστό που του δίνουν, τα πράγματα για ένα κομμάτι του κόσμου είναι τραγικά.
    Τραγικά όσον αφορά την νοητική του κατάσταση εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ

    Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΛΕΞ.

    ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ.

    - ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΩΛΟ, Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΧΑΣΙΚΛΗΣ , Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΒΙΖΙΤΟΥ, Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ.

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΜΑΣΤΡΙΧΤ ΓΙΑΤΙ ΗΡΩΙΚΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΔΙΔΕΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ;

    ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ;

    ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ;

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.

    ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ 9 ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΚΕ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΕΞΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΣΕ ΘΥΜΑΣΑΙ;

    Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΣΥΡΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΣΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ.

    ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.

    ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟ ΚΚΕ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕ ΤΟΥ ΣΥΝ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα "περίεργε" σύντροφε με τα κεφαλαία, που ανέφερες στο ίδιο κείμενο τον Τσε με τους Τσιριζαίους, θυμήθηκα στις τελευταίες ευροεκλογές τα παιδάκια του σύριζα στο περιστέρι να σκάνε μύτη με μπλουζάκια "One solution revolution" και τον Λαφαζάνη να μιλάει από τα γραφεία τους με τον Τσε να δεσπόζει πίσω και σκέφτομαι... Υπάρχει καλύτερος ορισμός στο λεξικό από την παραπάνω εικόνα σε συνδυασμό με τα λεγόμενα του Τσίπρα για τον ΟΠΟΡΤΟΥΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά ένας αριστερός πότε πρέπει να μιλάει για σοσιαλισμό, αν όχι σε περίοδο κρίσης του καπιταλισμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΕΞ Δ.ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το one solution revolution το πηρανε απο την διαφημιση του οτε;τα παιδακια αυτα(στο ονομα της ενοτητας της αριστερας) τωρα ειναι αλλος στον συν, αλλος στον συριζα, αλλος στον δρομο (της αριστερας ντε), αλλος αντρσυα κτλ. ενοτητα ρεεεεεεεεεεεεεεε :)
    :):):):)
    modesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάλλον ο Άλεξ φώναζε Βάρκιζα Βάρκιζα την ώρα που ερχόταν το μπλοκ του ΠΑΜΕ στο σύνταγμα στην 48η απεργία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.