28 Σεπτεμβρίου 2011

Το δράμα του αντιπροέδρου κ.κ. Πάγκαλου

Σε τεράστια απόγνωση έχει περιέλθει ο αντιπρόεδρας της κυβέρνησης, κύριος κύριος Θόδωρας ο Πάγκαλος (δε σέκοντ) καθώς τα χαράτσια πλήττουν σοβαρά το πενιχρό εισόδημά του. Ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως, αφού συνέφαγε με τον λαόν τον ελληνικόν πλούτον, εκλονίσθη σοβαρά η εισοδηματική του κατάστασις μετά τα τελευταία χαράτσια του συναδέλφου, συντρόφου κι ομογάλακτού του, επίσης αντιπροέδρου της ελληνικής κυβερνήσεως κ. Βενιζέλου τα οποία απετέλεσαν πραγματικήν καρμανιόλα δι' όλους, συμφαγόντες με τον αντιπρόεδρον και μη.
Εις μίαν πρωτοφανή μάλιστα εκδήλωση επαναστατικότητος κι αυταπαρνήσεως, ο αντιπρόεδρος εδήλωσε εις τους δημοσιογράφους του "Μέγα Τσάνελ" ότι δεν τον πτοεί η προοπτική της συλλήψεως και της φυλακίσεως και θα αντιμετωπίσει με επαναστατικόν σθένος την αποφράδα εκείνη ώρα που θα αντιμετωπίσει τα όργανα της τάξεως.
Η κατάστασίς του δε, είναι τόσο τραγική που ο αντιπρόεδρος ηναγκάσθη να παραδεχθεί ότι θα έλθει εις την άκρως δυσάρεστον θέσιν ίνα πωλήσει έν ακίνητον δια να ανθέξει εις την βαρυτάτην φορολογίαν!
Εις το άκουσμα της, πράγματι λυπηράς αυτής εξελίξεως δια τον άκρως συμπαθή εις ημάς πολιτικόν άνδρα, ανείπωτη λύπη επλυμμήρισε τα στήθη μας, ποταμοί δακρύων κατέκλυσαν τους οφθαλμούς μας...
Εκδηλώνουμε μετά πάσης ειλικρινείας και συμπαθείας την ανεπιφύλακτον οδύνη μας δια το αδιέξοδον του συμπαθούς πολιτικού.


(video από το real.gr)

11 σχόλια:

  1. Βενιζελο εγω
    Παγκαλο εσυ

    Βαρυνε το blog και κοντευει να crash-αρει

    : ]]]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας ακόμα να βάλει κάνα θέμα με καρατζαφέρη, θα καταρρεύσει το δίκτυο, θα παραλύσει το εμπόριο, η κρίση θα βαθύνει, θα φαρδύνει και θα πλατύνει, θα καούν τα ρούτερς, θα εκραγούν τα μόντεμς.
    Μήνες θα κάνει να ορθοποδήσει μετά η παγκόσμια οικονομία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Σε αυτή τη δύακολη θέση που θα βρεθείτε"...ρωτάει το κουπούκι το άλλο !&$#(@#)@@ (αυτολογοκρίνομαι για να μην σβηστεί το σχόλιο...).

    Για να βρεθεί ο Πάγκαλας και τα λοιπά αναίσθητα γομάρια σε δύσκολη θέση πρέπει εμείς οι σκλάβοι του 20ου αιώνα να σηκώσουμε την κεφαλή. Αντε, καιρός να δει το μέτωπo μας ο ήλιος. Καιρό περπατήσαμε σκυφτοί και καταφρονεμένοι. Όλοι και όλες στις σημερινές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ ενάντια στην πολιτική λιτότητας και τα φοροχαράτσια τους. Άλλος καιρός να μην χαθεί. Ξεσηκωθείτε για σας. Πιότερο όμως τολμήστε το για τα παιδιά σας. Για να μπορείτε αύριο να τα κοιτάτε στα μάτια σαν έρθει η στιγμή που θα ζητήσουν λογαριασμό για την στάση σας την εποχή της πανούκλας. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    Αθήνα: Σύνταγμα, 6.30 μ.μ.
    Θεσσαλονίκη: Αγαλμα Βενιζέλου, 6 μ.μ.
    Συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας

    Partizanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπανίως ο Πάγκαλος κάνει κάτι χωρίς να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, ειδικά αυτή την περίοδο. Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως δεν είναι μια ακόμη απλή επίδειξη θράσους, αλλά η δημιουργία ενός ακόμη αυτοκτονικού "δίπολου" για τους εργαζόμενους και το λαό γενικότερα:

    -Αβάσταχτη φορολογία (Βενιζέλος)
    ή
    -Μείωση κρατικών δαπανών με μαζικές απολύσεις; (Πάγκαλος)

    Κι όπως συνηθίζει άλλωστε με ΟΛΑ τα "διλήμματα" που έχει βάλει κατά καιρούς αυτή η κυβέρνηση, απ' τα δυό θα διαλέξει ΚΑΙ τα δυό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύνταγμα+Γκιλοτίνες= Λύση
    κάτι ήξεραν οι Γάλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρελό ξεπούλημα!
    Διαβάστε εδώ: http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4660611

    Προσέξτε και αυτό:
    "Με τη λήξη της λειτουργίας του ευρωπαϊκού φορέα, το 2025, αν προκύψει κεφαλαιακό κέρδος αυτό θα επιστραφεί στην Ελλάδα. ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ"

    Η δημόσια περιουσία της Ελλάδας παραδίδεται ΠΑΚΕΤΟ κάπου στο...Λουξεμβούργο κι αφού ξεκοκαλίσουν ότι έχουν να ξεκοκαλίσουν, θα χρεώσουν τυχόν ζημιές από το μεγάλο φαγοπότι στην χώρα! Φανταστείτε το σενάριο: Πουλάνε την ΔΕΗ π.χ. 30% κάτω από αυτά που την αποτιμούν (γύρευε πως) και αυτό το 30% που κέρδισε ο...επενδυτής στην "διαπραγμάτευση", θα μας έρθει σαν λογαριασμός στην Ελλάδα!!!

    Τέτοια πρόκληση δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει ποτέ πραγματικά!! Ας επιστρέψουμε καλύτερα στην οθωμανική αυτοκρατορία. Μπορεί να μας δείξουν μεγαλύτερη γενναιοδωρία...

    Υγ: Η εταιρία που αναφέρει (Treuhandastalt) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Γερμανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΕΞ Δ. Ο ΘΥΜΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ! (ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΥΡΙΟ-ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!)ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ^^^ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μπα σε καλο σου! Μου εφτιαξες τη διαθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Spiral ζωφράφισες! :))))))
    Partizanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγνώμη που επιμένω σε ψιλοάσχετο θέμα αλλά είναι ΠΟΛΥ σημαντικό.

    Διαβάστε εδώ:
    "Το ίδρυµα Τρόιχαντ έµεινε µε τη σκιά ότι «ξεπούλησε» την περιουσία της DDR. Η κατηγορία αυτή τροφοδοτήθηκε από κραυγαλέες περιπτώσεις ιδιωτικοποίησης. Χαρακτηριστικό παράδειγµα ήταν η επιχείρηση WBB. Ηταν η µεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής εγκαταστάσεων θέρµανσης στην DDR µε αξία που υπολογιζόταν στα 160 εκατ. µάρκα. Το Τρόιχαντ την πούλησε µόλις για δύο εκατ. µάρκα στον δυτικογερµανό επιχειρηµατία Μίχαελ Ρότµαν."

    Φανταστείτε τώρα ότι στην περίπτωση της Ελλάδας μια τέτοια εταιρία θα "έστελνε" λογαριασμό στην χώρα 158 εκατομμυρίων μάρκων!!!! Είναι σαν να μου πουλάτε το σπίτι σας για 5000 ευρώ, να ΜΗΝ σας δίνω τα λεφτά γιατί μου τα...χρωστάτε και να σας στέλνω κι ένα λογαριασμό 95.000 ευρώ γιατί έχω αποτιμήσει το σπίτι σας για 100.000!

    Πρόκειται για απίστευτα πράγματα.
    Κι αν νομίζει κανείς ότι μπορεί να υπάρξει...κέρδος, κοιτάξτε τι άφησε πίσω της η Treuhandastalt στην Γερμανία:
    "Ο απολογισµόςτου Τρόιχαντ όταν έκλεισε τον ∆εκέµβριο του 1994 ήταν δραµατικός: 2,5 εκατ. άνεργοι και ένα χρέος 250 δισ. µάρκων στις πλάτες της Γερµανίας. Ο πρώτος δυτικογερµανός µάνατζερ που ανέλαβε το Τρόιχαντ παραιτήθηκε µέσα σε µερικούς µήνες µε τη δήλωση «δεν ήθελα κάθε µισή ώρα να υπογράφω για δισεκατοµµύρια και να περνώ απλώς στο επόµενο θέµα ηµερήσιας διάταξης»."
    http://akawww.tanea.gr/ellada/article/?aid=4632077

    2,5 εκ. άνεργοι (από τα 4 εκ. που δούλευαν στις επιχειρήσεις αυτές) και 250 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μάρκα!!!
    Λογαριασμός που στην περίπτωσή μας θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ στην Ελλάδα!!!!
    Και η χειρότερη μπανανία θα γελά μαζί μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.