30 Σεπτεμβρίου 2011

«Αν είχαν τσίπα θα είχαν εξαφανιστεί από προσώπου γης ...



…αντίθετα εμφανίζονται από πάνω και ως Σωτήρες…» δήλωσε στο «Marconi Radio 96,1 F.M.» του Βόλου και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» του Αντώνη Κουμιώτη, ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος.

Ακούστε και το σχετικό ηχητικό που αλιεύσαμε από το Καράβι Κόκκινο


Μόνο που εμείς δεν θα ανεβάζαμε τόσο ψηλά τον πήχυ ώστε να αξιολογήσουμε τις κινήσεις των βουλευτών στην περίπτωση που "διέθεταν τσίπα ή φιλότιμο" ! Δεν υπάρχει εξάλλου καμία τέτοια περίπτωση. Εμείς, απλά θα ερευνούσαμε την περίπτωση, στην οποία οι βουλευτές των αστικών κομμάτων διέθεταν τουλάχιστον, ένα κάποιο ένστικτο αυτοσυντήρησης !


Ορισμένες φορές, πραγματικά απορούμε με την ψυχραιμία με την οποία οι βουλευτές των αστικών κομμάτων αντιμετωπίζουν την οργή του κόσμου. Θα μου πείτε, όσο αυτή εκτονώνεται με αβγά και μούντζες, δεν τρέχει και τίποτα, σιγά τα αβγά που λέμε. Αλλά να, ... σκεφτόμαστε, ... με τον καταιγιστικό ρυθμό που έχει πάρει η χρεωκοπία του ελληνικού λαού, δεν θα αρχίσουν μερικοί απο αυτούς που δεν πείθονται δυστυχώς από τις μαζικές διαδικασίες, αντι να βουλιάζουν στην μιζέρια τους και να αυτοπυρπολούνται, να κυριαρχούνται απο την οργή τους και να πυρπολούν βουλευτές ?

Μπείτε για λίγο στην θέση τους. Των βουλευτών εννοώ ... Ξεπουλάτε την χώρα, ώστε να βολέψετε τον κώλο σας με τα 2 ψίχουλα που θα πάρετε απο την ληστεία του ελληνικού λαού, γνωρίζοντας πως εσάς βλέπει ο κόσμος, εσείς θα κατηγορηθείτε για όλα, εσάς θα κυνηγήσουν ... την ίδια στιγμή που τα αφεντικά σας θα τριγυρνάνε ήσυχοι, και με την λεία παραμάσχαλα ! Πριν απο το "Ζητάμε να μας ξεχάσετε", δεν θα είχατε τακτοποιήσει τις υποθέσεις σας, δεν θα είχατε βγάλει τις οικογένειές σας στο εξωτερικό, δεν θα είχατε φροντίσει να πουλήσετε τα εν Ελλάδι υπαρχοντά σας ?

Πόσο θα περιμένατε ακόμα υπο αυτές τις συνθήκες ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.