24 Σεπτεμβρίου 2011

Βίντεο Μαΐλη-Καρατζαφύρερ (από το Βαθύ Κόκκινο) και μερικές εξηγήσεις




(βίντεο από Βαθύ Κόκκινο)

Κι από που δεν παν να πιαστούν τα χουντοφασισταριά που παρακαλάνε μέρα παρα μέρα να διαφημιστούν απ' τα δελτία ειδήσεων! Κι αναγκάζεται μετά ο σύντροφος Μαΐλης, γέρος άνθρωπος να βγαίνει και να τους κράζει.
Δεν είναι μόνο η Αλέκα που λέει -και πιστεύει- για τις μικρές επιχειρήσεις που αναγκάζονται και απολύουν, ότι δεν είναι το ίδιο με τις πολυεθνικές που παίρνουν τα μπογαλάκια τους (διάβαζε: μέσα παραγωγής) και παν στη Βουλγαρία πετώντας στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους. Δεν είναι καπιταλιστές που από στενό ταξικό συμφέρον απολύουν για να βρούν φτηνότερα χέρια (Λαναράς, Siemens Θεσσαλονίκης, Βιαμύλ). Τα μικρομάγαζα και οι μικροεπαγγελματίες που απασχολούν δυο-τρία άτομα, από ταξικής απόψεως τα συμφέροντά τους συμπίπτουν μ' αυτά της εργατικής τάξης, ανεξάρτητα αν αναγκάζονται να απολύσουν.

Δεν απολύουν γιατί θέλουν να αυξήσουν τα έσοδά τους, αλλά γιατί δεν μπορούν. Όποιος έχει ασχοληθεί έστω κι ελάχιστα με συνδικαλισμό, κι έχει δει πώς είναι να εργάζεται κάποιος σε μικρό αφεντικό, όπου πολλές φορές μπορεί να είναι συγγενής ή φίλος (δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις που το μικροαφεντικό είναι απατεωνάρα και μπαταξής, υπάρχουν και τέτοιοι), η αντίθεση ανάμεσα στον εργαζόμενο και τον εργοδότη είναι εντελώς διαφορετικής μορφής, δεν παίρνει χαρακτηριστικά ανειρήνευτης πάλης γιατί τις περισσότερες φορές, ο ίδιος ο θιγόμενος εργαζόμενος γνωρίζει την άσχημη κατάσταση της δουλειάς.
Οι μικροί επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι είναι λαϊκά στρώματα, πάρα πολλοί απ' αυτούς είναι άνθρωποι του μόχθου (κι ασφαλώς οι περισσότεροι είναι συντηρητικοί, αντιδραστικοί πολλές φορες, ασταθέστατοι πολιτικά, αυτό που λέμε "μικροαστοί"), καμμιά σχέση με τους "μπίζνεσμεν" των βαλκανίων που είναι λαμόγια, κομπιναδόροι και γελοίοι. Αυτοί, μολονότι μικρή αστική τάξη είναι καπιταλιστές της πλάκας, καπιταλιστές χωρίς βαθιά ταξική συνείδηση της θέσης τους στην κοινωνία παρά ελεεινοί και κουτοπόνηροι απατεώνες.
Ασφαλώς δεν είναι το ίδιο να απολύεσαι π.χ από ένα περίπτερο που δουλεύεις επειδή δεν παίρνει κανένας από κει τσιγάρα και τσικουλάτες ή να απολύεσαι από τηλεπικοινωνιακό κολοσσό με χιλιάδες υπαλλήλους σε όλη την ΕΕ.
Κι αυτά που λέει η αχώνευτη κι εντελώς απάλευτη Μακρή (προσποιούμαι την απάλευτη φωνή της)"πρέπει να είστε εναντίον όλων των απολύσεων" είναι εντελώς γελοία. Αυτά τα λέει τώρα μήπως επειδή απειλείται καμμιά σύμβαση που υπόγραψε με τον τελειωμένο Alter?
Τώρα την έπιασε το ταξικό ένστικτο; Είμαι σίγουρος, θα είναι υπέρ της μείωσης των αποδοχών των εργαζομένων "για να μη γίνουν απολύσεις", μόνο που οι δικές της αποδοχές που βγαίνει και λέει την πασοκο-αποψάρα της για μια ώρα στο κεντρικό δελτίο, είναι προκλητικά υψηλότερες απ' τον τεχνικό του καναλιού που ξεκωλώνεται για 8 ώρες και παίρνει τα "τέτοια" του.
Όσο για τον χουντοφασίστα που έχει βλέψεις και για πρωθυπουργός, τον μάστερ της κωλοτούμπας, τον δεσμώτη του απόλυτου τυχοδιωκτισμού πασπαλισμένου με μπόλικη φασιστόσκονη, πολύ θα ήθελα να ξέρω με ποιον τρόπο λειτουργεί το ΤηλεΑστυ, με τι μισθούς, με τι συμβάσεις και πώς συντηρείται που θα τολμήσει να πει και για τον 902 και πότε έγινε τελευταία έλεγχος απ' την επιθεώρηση εργασίας στο χουντοκάναλό του που προσφέρει τα μέγιστα στον Ελληνικό πολιτισμό που μας υπερηφανεύεται κιόλας με τον Φυκιώρη και το νεράκι με το όζον, τον Μπουμπούκο και την Μπεκατώρου, που μου λέει (πάλι με προσποιητή φωνή) "Εγώ δεν πήρα Lexus!" (ως βουλευτής που δικαιούνταν) ενώ στα πόθεν έσχες φάνηκε ότι είχε στην κατοχή του δύο Τζιπ μεγάλου κυβισμού...
Ήμαρτον δηλαδή!

24 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΜΑΪΛΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 902



    Επειδή η εργοδοσία 902-ΚΚΕ, όταν χρειάζεται να δικαιολογήσει δημόσια όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα στο σταθμό, καταφεύγει συνέχεια σε ψέματα, λάσπη και συκοφαντίες, θα θέλαμε να θυμίσουμε στον κύριο Μαϊλη τα εξής:



    Οι 21 από τους 23 εργαζόμενους που έχουνε απομακρυνθεί από το σταθμό από το Δεκέμβρη του 2010 μέχρι σήμερα, ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝΕ χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, αλλά με ΜΟΝΟ στοιχείο διάκρισης το ό,τι ΔΕΝ ήταν μέλη του ΚΚΕ – ΚΝΕ. Η εξαίρεση αφορά δύο νεαρούς δημοσιογράφους – μέλη της ΚΝΕ που προχωρήσανε σε παραίτηση, παραχωρώντας την αποζημίωσή τους στην εργοδοσία 902-ΚΚΕ. Η εργοδοσία ωστόσο διέδιδε σε όλο τον κόσμο και σε μέλη του ΚΚΕ-ΚΝΕ το ψέμα ότι δήθεν όλοι οι απολυμένοι φεύγουνε οικειοθελώς και δίνουνε με χαρά (!) την αποζημίωσή τους στο ΚΚΕ. Κάποια μέλη του ΚΚΕ ακόμα πιστεύουνε και διαδίδουνε αυτό το ψέμα.



    Είναι ψέματα κύριε Μαϊλη ότι απολύθηκε πέρσι το Δεκέμβρη πρώτος πρώτος από τον 902 ο εργαζόμενος Δ.Α., που στάθηκε από τους πρώτους κατά των απολύσεων, τη στιγμή που η γυναίκα του ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους;;



    Είναι ψέματα κύριε Μαϊλη ότι απολύθηκε πριν από λιγότερο από ένα μήνα ο Α.Μ., πατέρας μωρού 13 μηνών;;



    Είναι ψέματα κύριε Μαϊλη ότι απολύθηκε πριν από 5 περίπου μήνες ο Α.Ε., πατέρας κόρης 2,5 χρονών, με γυναίκα άνεργη, μετανάστρια από την Αλβανία;;



    Είναι ψέματα κύριε Μαϊλη ότι απολύθηκε πριν από 2 μήνες ο Γ.Α., πατέρας δύο παιδιών κ.ο.κ.;;





    Αντί λοιπόν κύριοι της εργοδοσίας 902-ΚΚΕ να απολογηθείτε, όχι φυσικά για τα οικονομικά προβλήματα του ΚΚΕ λόγω της κρίσης, αλλά για την απαράδεκτη και απάνθρωπη συμπεριφορά σας σαν εργοδοσία απέναντι στους απολυμένους, βγαίνετε και λέτε ότι δήθεν όλα αυτά που λέμε στις καταγγελίες μας οι απολυμένοι είναι «για λαϊκή κατανάλωση»;;



    Αυτά τα πράγματα είναι ντροπή και όποιος τα ξεστομίζει θα πρέπει να ντρέπεται. Οι προοδευτικοί άνθρωποι, και μεταξύ τους και πάρα πολλοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ, δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρέσουνε τέτοιες βρώμικες και ανήθικες συμπεριφορές και πράξεις. Ας το βάλουνε αυτό καλά στο μυαλό τους οι κύριοι της εργοδοσίας 902-ΚΚΕ.



    Δ.Μ. – Απολυμένος του 902

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο θαταν και ο Μαιλης και η Παπαρηγα και οσοι σε υπευθυνες θεσεις,ναναι περισσοτερο υποψιασμενοι το πως θα διαστρεβλωσουν τα λεγομενα τους οι καλοθελητες.
    Ειναι η δευτερη φορα μετα τις δηλωσεις της Παπαρηγας περι ΕΕ που συμβαινει το ιδιο σκηνικο.
    Εδω βλεπεται το Αλαφουζεικο εχει στησει ολοκληρο μηχανισμο με απολυμενους του 902
    για να χτυπσει το ΚΚΕ ,δεν θα εκμεταλευτει την παραμικρη δηλωση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος είπε... 24 Σεπτεμβρίου 2011 3:43 π.μ.

    αν κρίνω από τα γραφόμενα σου μάλλον έχεις καλύψει το χαμένο σου εισόδημα από αλλού. Και μάλλον κάποιος νέος εργαζόμενος για να μην καταλαβαίνεις ορισμένα πράγματα που ένας παλιός θα τα είχε λυμένα μέσα του .
    άξιος ο νέος σου μισθός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. * νέος εργαζόμενος στον 902

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε λίγο καιρό με το καλό θα χτυπήσουμε τους 1.000.000 ανέργους και επισήμως. Από τους εκατοντάδες χιλιάδες λοιπόν απολυμένων δεν νομίζω ότι υπάρχουν πιο γνωστοί από τους απολυμένους του 902. Όμως κάπου έχει παρεκτραπεί η κατάσταση. Τώρα ουσιαστικά ο ΔΜ μας λέει ότι κατανοεί τα οικονομικά προβλήματα του ΚΚΕ και ουσιαστικά ζητά απολύσεις με κοινωνικά κριτήρια και σε μέλη του κόμματος, ξεχνώντας ότι δούλευε ουσιαστικά στο κόμμα!

    Τελικά διαμαρτύρεται που έχασε την δουλειά του ή εκδικείται για την ανεργία του, θεωρώντας (προφανώς λανθασμένα) ότι είχε προσληφθεί σ' ένα χώρο απ' όπου θα πάρει την σύνταξή του για πολιτικούς λόγους;
    Έτσι όπως εξελίσσεται η ιστορία φαίνεται το δεύτερο.

    Από εκεί και πέρα κατά τη γνώμη μου ήταν λάθος επιλογή συνολικά του ΚΚΕ ο 902 (τουλάχιστον με αυτή την μορφή). Επίσης λάθος είναι το πολιτικό πλαίσιο των "μικρομεσαίων" που πάει να βάλει τώρα η Παπαρήγα, δίνοντας την ευκαιρία στον Καρατζαφέρη για κλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΔΩ

    Επίσης λάθος είναι το πολιτικό πλαίσιο των "μικρομεσαίων" που πάει να βάλει τώρα η Παπαρήγα, δίνοντας την ευκαιρία στον Καρατζαφέρη για κλάκα.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντιγραφω απο σχολιο στο Βαθυ Κοκκινο που εκφραζει και εμενα.

    Προς τον
    Δ.Μ.
    24 Σεπτεμβρίου 2011 3:43 π.μ.

    Εσένα δε σε συγχωρώ γιατί πολλοί ακόμα και χωρίς να έχουν έβαλαν για την αποζημίωση σου.

    Εσένα δε σε συγχωρώ γιατί ξέρεις καταστάσεις και τι πόλεμος γίνετε και παρόλα αυτά διάλεξες στρατόπεδο,το στρατοπεδο του Μπομπολα

    Εντέλει εσένα δε σε συγχωρώ γιατί παρόλο που ήσουν εκεί μέσα δεν κατάλαβες τίποτα και έφυγες όπως τόσοι άλλοι ... Καλή σου τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τον ανώνυμο που με ρώτησε:
    Ανώνυμε "μικρομεσαίοι" υπάρχουν κάθε είδους.

    Υπάρχουν από οικογενειακές επιχειρήσεις όπου το αφεντικό λυπάται περίπου όσο κι ο εργαζόμενος που τον διώχνει ή επιχειρήσεις υγιέστατες που βγαίνουν τα υπάρχοντα του ιδιοκτήτη στο σφυρί γιατί κανείς δεν τον πληρώνει, μέχρι επιχειρήσεις αλητάκων που εκμεταλλεύονται το κλίμα και κάνουν μειώσεις, απολύουν, δεν πληρώνουν, ξηλώνουν τα πάντα και πηγαίνουν (επιδοτούμενοι απ' το κράτος μάλιστα μερικές φορές) 50 χλμ πιο πάνω στην Βουλγαρία για να εκμεταλλευτούν τα εκεί μεροκάματα κλπ. κλπ.
    Κάποιοι καταστρέφονται λοιπόν αυτή την εποχή, όμως κάποιοι άλλοι "φτιάχνονται"...

    Οι πρώτοι δεν έχουν καμία σχέση με τους δεύτερους, όμως η ταμπέλα "μικρομεσαίος" τους πιάνει όλους. Παρόλο λοιπόν που εγώ καταλαβαίνω τι εννοεί η Παπαρήγα, τύποι σαν τον Καρατζαφέρη δεν θα δείξουν κατανόηση. Και στην περίοδο που είμαστε θα πρέπει να δίνουμε λίγο προσοχή στις εκφράσεις και τις "κατηγοριοποιήσεις", αν δεν θέλουμε να μας κοτσάρει ο άλλος την φράση
    "Α, δηλαδή μέχρι 50 εργαζόμενοι να απολύονται ελεύθερα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξανα-επανερχομαι στο θέμα για τελευταία φορά. Τι δουλειά είχαν άσχετοι σε όργανο προπαγάνδας του ΚΚΕ? ΚΑΜΙΑ. Αφού τους προσλάβατε όμως έπρεπε και να τους λουστείτε. Ειδικά τώρα.

    Όσο για σένα Δ.Μ. άμα σε είχε απολύσει ο Μπόμπολας ή ο Αλαφούζος και όχι το ΚΚΕ θα ήθελα να ήξερα άμα θα είχες τα @@ να του κάνεις πόλεμο ή άμα θα είχες βήμα και υποστήριξη από το ΛΑΟΣ και σχεδόν το σύνολο των αστικών ΜΜΕ. Άξιο το χαρτζηλίκι σου.

    Τρολλετάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δίκιο έχει το ΚΚΕ αλλά που να το βρει..

    άμα έχεις το Μαϊλη να σε υπερασπίζετε.. δε μπορεί πλέον ο άνθρωπος ΓΕΡΑΣΕ! (δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο).

    Καμια ανανέωση στην ηγεσία παιδιά??? ΚΑΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ???

    Στο τέλος βλέπω να τους ταριχεύουμε κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ερωτηση 1
    ποιος εριξε τον κομμουνισμο απο οσα κρατη ειχανε????
    απ: οι κηφηνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο μισθός δεν είναι καθόλου τζάμπα. Οι εργαζόμενοι μελη και φίλοι του Κόμματος ματώνουν για να βοηθήσουν οικονομικά το κόμμα και τα ελάχιστα επαγγελματικά στελέχη του κόμματος τρέχουν 24 ώρες το 24ωρο για 700-800 Ευρω. Δεν περιμένω βέβαια ένα φασιστάκι να το καταλάβει αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 4:18

    Το ΚΚΕ έχει πολλά χρόνια ιστορίας ...
    πέρασαν πολλοί ,έφυγαν πολλοι ...
    αλλά κάποιοι αρκετοί έμειναν και αφήσαν μέχρι και την τελευταία τους πνοή οραματιζόμενοι μια καλυτερη κοινωνία για την εργατική τάξη ...

    Μη φοβασαι κάτι θα γίνει ... εσύ κοίτα να χωθείς στην τρύπα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οι κιφινεσ απτο γνωστο δωματιακι διπλα στουσ διμοσιογραφουσ εχουν προβη σε ασιστολα ψεματα εισβαροσ τον εργαζομενων και των απολιμενων του 902 στην προσπαθεια τουσ να δικαιολογισουν τα αδικαιολογιτα αποκριπτουν σινιδιτα τουσ αγωνεσ των τεχνικων πριν ακομα φτιαχτει το σωματειο ετιτα για πλειρωμεσ υπερορειων εκτοσ εδρασ σαβατοκυριακα την ωρα που οι ιδιοι απολαμβαναν τουσ παχυλουσ μισθουσ τουσ με οτι δικαιουντουσταν κσεχναχε σινιδιτα οταν φωναζαμε για αυτα που δικαιουμασταν το ρολο του πιροσβεστη που ειχαν αναλαβει ξεχνανε τιν τρομοκρατια που ασκουσε ι τοτε εργοδοσια "αμα δε σαρεσει δρομο" που ιταν σιμφωνει με την εργοδοσια 902κκε σαν καλα στελεχει αλοστε γιαυτο εμεισ ημαστε απολυμενοι κιαυτη στρογυλοκαθοτε στισ καρεκλιτσεσ τουσ και περνουν το μισθοτουσ γιατι δεν εχουν καμια προοπτικη να συγκρουστουν για το δικιο του εργατη αν ειχαν θα το ειχαν δειξει απο εκεινουσ τουσ καιρουσ. οι καταγκελειεσ μασ στο σοματειο ετιτα για το λινκ οτι παρανομουσε και καταπατουσε τι συλογικι συμβασει εργασιασ θορυβισε και τρεξανε να το καλιπσουν στελνοντασ το παμε σε αμεση επαφη μαζι με τιν ετιτα αποτελεσμα το καπακομα του σοματειο βλεπε προεδρο ετιτα υποψιφιοσ βουλεφτισ με το κκε τα τσιπακια επεξαν το ρολο τουσ στιν ετιτα οποσ και στισ τελευταιεσ εξελιξεισ τον απολισεον ταπσεματα τουσ πολλα οποσ και τοτε ετσι και τωρα ι ιδιοι "ανθρωποι" σικοφαντουν τουσ ανθροπουσ που εχουν ιδροσι και εχουν παλεψει για κατι καλιτερο μεσα στον σταθμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο καθένας μπορεί να πάει την Κυριακή στην εκκλησία, αλλά αν θέλει να θεωρείται χριστιανός, πρέπει να "δουλέψει" ολόκληρη τη βδομάδα.

    Το ίδιο και σ' αυτή την κατάσταση: αν θέλεις να επιζήσεις απ' αυτή τη λαίλαπα, δεν βγαίνεις στο δρόμο όταν αγγίζονται (τι αγγίζονται, δηλαδή... Βιάζονται), τα δικά σου δικαιώματα. Είσαι αλληλέγγυος και σ' αυτά των άλλων.

    ΤΙ αγωνες εχουν δωσει για τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ οι πρωην εργαζομενοι του 902 ?

    Σε ποια απεργια θα κατεβουν στο μελλον ?

    Θα σταθουν ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ στους ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ του ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ και CIA ?

    Γιατι μεχρι τωρα ΔΕΝ εχουν διαμαρτυρηθει για τους ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ του ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ και CIA ?


    η μονο τους ενδιαφερει η παρτυ τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελεος πια ρε απολυμενοι του 902!Αντε πια τοσο μισος πια ?ΕΛΕΟΣ. Και γω οταν απολυθηκα πριν 1 βδομαδα τα πηρα αλλα αν με απολυε το ΚΚΕ θα το βουλωνα και λιγο. Και αν σας απελυσε λογω του οτι δεν ησασταν μελη δικαιωμα του !Κομμουνιστικη ιδεολογια προσπαθει να διαδωσει οχι να πουλησει μανταρινια. Ε πια. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ? ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ 0 902 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Στην τελικη ειναι και δικη μου επιχειρηση ρε φιλε που απλα το ψηφιζω μονο και αφου δεν παει καλα λογω κρισης καλα κανει. JOIN ΤΗΕ CLUB της ανεργιας τωρα οπως ολοι μας και τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. THANOS και γω μαζί σου είμαι όχι μονο για τον συγγεκριμένο αλλά γενικώς, το κόμμα χρειάζεται ανανέωση προσώπων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλοι αυτοί που κάνουν κριτική που ανήκουν; ή απλά έχουν την αποψάρα τους και άρα συνειδητά ή ασυνείδητα είναι πασόκοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. protasi: synxoneufsi rizospasti kai avgi me to onoma avgospastis kai me protoselido i omeleta tis aristeras! etsi kialios plakakia ta kanete otan diamartirote oi ergazomenoi sas!http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6427483&textCriteriaClause=%2B902+%2B%CE%A3%CE%A5%CE%9D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε για ηλεκτρονικός κλακαδόρος καλός είσαι.

    Ούτε να διανοηθείς όμως ότι έχεις την παραμικρή αίσθηση του χιούμορ, παρόλο που το προσπαθείς απεγνωσμένα. Για κάποιο λόγο όμως δεν σε πλησιάζει και κάτι ξέρει μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. i logokrisia tou site eine to kati allo!! oute i gada den kanei tetoia!!bravo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΣΟΚΟΣ ακριβώς από πάνω μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα το πω όσο ποιο απλά γίνετε ,τα ΜΜΕ του ΚΚΕ δεν είναι απλά επιχειρήσεις (και αν δεν το κατάλαβαν αυτοί που δούλευαν εκεί τόσο καιρό οι υποκριτές είναι η στον κόσμο τους ).
    Όλα τα μέλη του ΚΚΕ πειθαρχούν ως γνωστό στις αποφάσεις το κόμματος όπως προβλέπει το καταστατικό που αποδέχτηκαν όλοι όταν μπήκαν στο ΚΚΕ.
    Τι σημαίνει αυτό ? ότι πολύ απλά το κόμμα μπορεί να ζητήσει κάτι και το μέλος πρέπει να το υλοποιήσει , την οποιοδήποτε απόφαση που δεν δεσμεύει ένα μη κομματικό μέλος.
    Που μπορεί να είναι και κόντρα σε ένα αστικό νόμο.
    Γιαυτό πολύ απλά και το κόμμα είναι λογικό να κρατήσει το δικό του μέλος από έναν τρίτο άσχετο που μπορεί να κάνει ότι του καπνίσει .
    Και μπορεί ο καθένας άσχετος σήμερα να κάνει την επανάσταση του με το πληκτρολόγιο και την φραπεδιά στο πλάι και να λέει οτι μπαρούφα του έρθει και το βράδυ να πάει στην ταβέρνα του , άλλα όταν σφίξουν τα πράγματα
    ακόμα περισσότερο (που θα σφίξουν κάτι ξέρει ο "μπουμπούκος" που λύσσαξε ότι αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα το ΚΚΕ θα πάρει 30%) τότε θέλεις Έναν "Κώστα Βιδάλη" που δεν θα κρυφτοί άλλα θα πάει στην φωτιά και ας ξέρει οτι θα καεί(ξέρεις αγαπητέ που απολύθηκες και έτρεξες να βρεις αγάπη και στοργή στον Μπόμπολά και Αλαφούζο έχουν και οι κομμουνιστές παιδιά και μανάδες άλλα πήγαν και θα πηγαίνουν στη φωτιά αντί στην στοργική Αγγαλιά του Αλαφούζου) .
    Αυτό το απλό πράγμα το ξέρουν όλοι όσοι έχουν η είχαν σχέση με το κόμμα .

    Επειδή τυγχάνω κάποιας ηλικίας και έζησα απο κοντά πράγματα και καταστάσεις πολλοί που εργαζόταν σε 902(και οχι μόνο) "λούφαξαν" για να μην χάσουν την θεσούλα τους στην διάσπαση με τον ΣΥΝ και δεν ακολούθησαν τον Συνασπισμό της "καρδιάς" τους παρά βολεύτηκαν και δεν μίλαγαν .
    Το ότι κάνανε αυτοί σκόντο στην συνείδηση τους και τα πιστεύω τους για ένα μισθό , δεν σημαίνει ότι θα κάνει και το ΚΚΕ το ίδιο για να μην τους χαλάσει την βόλεψη τους .
    Όσο αφορά άλλους ¨επαναστάτες" που έχουν περιθωριοποιηθεί σε ένα στενό κύκλο γύρο από το πανεπιστήμιο (γιατί πουθενά αλλού δεν υπάρχουν)ας μείνουν να οργανώνουν επαναστάσεις στο χαρτί (με το νου τους ,..... και τον ασφαλίτη τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ψευδος αυτιαγγουρας και η πρασινη μουμια ξαφνικα ενδιαφερονται για τους απολυμενους του 902 και συνασπιζονται με τον Κωλοτουμπα εναντια στο κακο ΚΚΕ!

    Παιρνω ποπ κορν (και ζαναξ) να το ξαναδω!

    υγ:Ποσοι ποια ειναι οι απολυμενοι του 902?
    5000?10000? γιατι εχω διαβασει ως τωρα, ενα ενα σωρο επιστολες "απολυμενων" που αν τις ενωσω βγαζω βιβλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.