24 Σεπτεμβρίου 2011

"κεντρική επιτροπή" του ΛΑΟΣ (ή αλλιώς μάντρα χουντοφασιστών)

Μνημείο κρυφοφασισμού, τεταρτοαυγουστιανής χυδαιότητας, ρατσιστικού μένους, αντικομμουνιστικής αθλιότητας αλλά και γελοιότητας ήταν η σημερινή ομιλία του χουντοφασίστα, δεξιού χεριού του ΠΑΣΟΚ και υποστηρικτή του μνημονίου, του Γ. Καρατζαφέρη στην "κεντρική επιτροπή" του ΛΑΟΣ, διάβαζε στη μάντρα "λαϊκών" ορθόδοξων χειροκροτητών του αστικού τυχοδιωκτισμού, Βορίδηδες, Μπουμπούκοι, Κωνστανταραίοι, Ροντούληδες και λοιποί.
Μεταξύ άλλων, είπε ότι στην Ελλάδα "επικράτησε η κομμουνιστική ιδεολογία", την οποία... αξιοποίησαν  οι συνδικαλιστές για να πλουτίζουν (!). Πέρα απ' το ξεκάρφωμα ότι δήθεν επιδιώκουν να "αλλάξει η κυβέρνηση και να γίνει μια κυβέρνηση ενότητας στην οποία δεν θα συμμετέχουμε εμείς αλλα θα βοηθήσουμε" (πόσο συγκινητικό και ανιδιοτελές!), θεωρεί ο φύρερ ότι στις επόμενες εκλογές θα βγάλουν 30 βουλευτές.
Το κόμμα αυτό, ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι μια πραγματική παρωδία της πολιτικής, ένας θίασος γελωτοποιών που πήραν εργολαβία τον επίσημο, κοσμοπολίτικο εθνικισμό, τον ρατσισμό και φυσικά τον αντικομμουνισμό (μολονότι έπιασε και στο στόμα του τον Τσε Γκεβάρα για να τραβήξει κόσμο). Το κόμμα αυτό, λόγω του χοντροκομμένου μικροαστισμού και συντηρητισμού, ευδοκιμεί χωρίς καν πολιτική δουλειά στις μάζες, όπου οι κομμουνιστές αφήνουν κενά με την συνειδητή, ταξική πολιτική δουλειά.
Κι επειδή το ξέρει αυτό ο χουντοφασίστας, καλεί "νέους ανθρώπους να στελεχώσουν το κόμμα δίπλα στους παλιότερους, χωρίς να τους παραμερίζουν". Εμείς οι κομμουνιστές, αυτούς τους γελοίους αλλά και επικίνδυνους για το λαό συνάμα πολιτικάντηδες, δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.