27 Μαρτίου 2013

Η Χρυση Κωλοτουμπα της Χρυση Αυγης - Σημαντικο αρθρο του αναλυτη Η.Κασιδιαρη


Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής...

«Οι τοκογλύφοι μετά την Ελλάδα καταστρέφουν οικονομικά και την Κύπρο, με στόχο την εκποίηση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και την καταλήστευση του ορυκτού μας πλούτου. Ελληνες αντισταθείτε!» και «Ολες οι ξένες δυνάμεις (Ευρώπη, Ρωσία, ΗΠΑ) συνωμότησαν εις βάρος του Ελληνισμού με στόχο την εκποίηση των ενεργειακών κοιτασμάτων της ελλαδικής και κυπριακής ΑΟΖ. 'Η θα αντισταθούμε και θα διαφυλάξουμε τον εθνικό μας πλούτο και την αξιοπρέπεια του λαού μας ή θα είμαστε για πάντα υπόδουλοι στους τοκογλύφους», γράφουν θρασύτατα τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής στην ιστοσελίδα τους για τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο.

Υποκριτές ως το μεδούλι, όργανα ξένων και ντόπιων ομίλων, οι εν Ελλάδι νεοναζί πασχίζουν τώρα να κρύψουν ότι ζήτησαν επανειλημμένα ακριβώς αυτό:
Ο ορυκτός πλούτος Κύπρου και Ελλάδας να καταλήξει σε μεγαλοκαρχαρίες.

Είναι και αυτοί που εκθείαζαν τις συμφωνίες της Κύπρου με το Ισραήλ
πρόβαλλαν την ανάγκη η Ελλάδα να κάνει τις ίδιες ενεργειακές συμφωνίες, ή τις συμφωνίες Ρωσίας - Ισραήλ,
προβάλλοντας την άποψη ενεργειακής συνεργασίας Ρωσίας - Ελλάδας.


Με σειρά αναρτήσεων στην ιστοσελίδα τους, οι χρυσαυγίτες αποφαίνονταν π.χ. ότι
Α) «Σε άμεση διαδικασία τιτλοποίησης των κοιτασμάτων οδεύει η Κύπρος (...)
η Λευκωσία φαίνεται ότι προχωρά στην τρίτη επιβεβαιωτική γεώτρηση των κοιτασμάτων μέσα στο επόμενο άμεσο χρονικό διάστημα. Φυσικά η γεώτρηση θα γίνει από την εταιρεία Noble (σ.σ. οι τάχα πατριώτες διαφήμιζαν ανερυθρίαστα αμερικανική πολυεθνική που διατηρεί γραφεία ακριβώς απέναντι από την αμερικανική πρεσβεία στη Λευκωσία) ...η έναρξη τιτλοποίησης των κοιτασμάτων έπρεπε να είχε γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Από τη στιγμή που υπάρχει επιβεβαίωση και πιστοποιηθούν τα κοιτάσματα μπορούν να ανακηρυχθούν εμπορεύσιμα και θα έχουν μια συγκεκριμένη αξία. Τα ίδια φυσικά, ισχύουν και για την Ελλάδα».

Δίχως τσίπα ζητούσαν ξεπούλημα του πλούτου του λαού σε όποιον μεγαλοκαρχαρία έχει δυο δεκάρες να δώσει και να τον αγοράσει...


... ξεπουλάνε το λαό και τον τόπο

Εικόνα

...Και παραμυθιάζοντας παραπέρα το λαό, τάζοντάς του βοήθεια από την καπιταλιστική Ρωσία, διαφήμιζαν τις κινήσεις Ρώσων ολιγαρχών στην ευρύτερη περιοχή:
Β) «Πάτησαν πόδι στο Ισραήλ οι Ρώσοι, μόνο στην Ελλάδα τρώνε "πόρτα". Συμφωνία για την εμπορία LNG, υγροποιημένου φυσικού αέριου από το project του πεδίου Tamar στο Ισραήλ ανακοίνωσε ότι έχει υπογράψει η ρωσική Gazprom (...) Η Ρωσία παραμένει ακόμα ένας σοβαρός παίχτης στην ενεργειακή σκακιέρα της Μεσογείου». Σαν άλλα κόμματα και μορφώματα του συστήματος, οι φασίστες ψάχνουν ιμπεριαλιστή να στοιχίσουν το λαό πίσω του, να πατήσει πόδι στον τόπο του και το λαιμό του. Δεν αμφισβητούν την εξουσία των μονοπωλίων, δε θέλουν το λαό αφέντη στον τόπο του, ιδιοκτήτη του πλούτου του. Εξ ου και πρόσφατα έκαναν με τον βουλευτή τους Παναγιώταρο στη Βουλή και προτάσεις προς την κυβέρνηση για το πώς να προωθήσει το ξεπούλημα ελληνικού εδάφους, νησιών και νησίδων στους εφοπλιστές και άλλους μεγαλοεπιχειρηματίες. Εξ ου και μαζί με τα κόμματα της συγκυβέρνησης (τα οποία τάχα αντιπολιτεύονται) υπερψήφισαν, πάλι στη Βουλή, την τοποθέτηση ενός μεγαλοεπιχειρηματία ως επικεφαλής στο περιλάλητο ΤΑΙΠΕΔ («Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου») ακριβώς για να προωθηθεί τάχιστα το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στα ξένα και ντόππια μονοπώλια που στο πρόσωπο των φασιστοειδών βρίσκουν ένα καθόλα άξιο εκπρόσωπό τους.



Σημαντικό άρθρο γραμμής από τον μέγα πολιτικό αναλυτή Ηλία Κασιδιάρη:

Πώς θα μετατρέψουμε την Ελλάδα του μνημονίου σε ανεξάρτητη ενεργειακή και στρατιωτική δύναμη
του Ηλία Κασιδιάρη

Πες μας πώς Ηλία!
Το ελληνικό πρόβλημα είναι σύνθετο και η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει (εδώ και δεκαετίες) πως η λύση του σχετίζεται άμεσα με τα χρυσοφόρα ενεργειακά κοιτάσματα που βρίσκονται εντός της ελληνική ΑΟΖ. Σημειώστε ένα σημαντικό στοιχείο: όσο τερατώδες και άλυτο κι αν παρουσιάζεται το (οικονομικό) πρόβλημα της Ελλάδος, δεν είναι τίποτα σε σχέση με το (ενεργειακό) πρόβλημα της Ευρώπης. Λένε πως τους χρωστάμε κάποια εικονικά δισ., που υπάρχουν μόνο στους υπολογιστές της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Κάποια ευτελή τραπεζογραμμάτια, δηλαδή κάποια εκτυπωμένα χαρτιά χωρίς καμία αξία.

Ψιλοπράγματα Ηλία μου, έχεις δίκιο! Αλλά πες μας ποιο είναι το κλειδί για την Λύση!
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση έναρξη της διαδικασίας εξόρυξης των ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων, με βάση το Δίκαιο της θάλασσας. Πρώτη και κύρια στρατηγική κίνηση είναι η καταγγελία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ του τουρκικού casus belli και η άμεση επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Το βήμα αυτό υπερκαλύπτει οποιαδήποτε ενέργεια στο ζήτημα της ΑΟΖ, καθώς καθιστά το Αιγαίο κλειστή ελληνική θάλασσα και μας δίνει τη δυνατότητα ελέγχου της ναυσιπλοΐας στα Στενά. Καθοριστικός παράγων για τις εξελίξεις στο επίπεδο αυτό είναι η Ρωσία, που τα συμφέροντά της ταυτίζονται με τις ελληνικές θέσεις

Μα να χουμε τον σωτήρα μπροστά στα μάτια μας και να μην τον εκμεταλλευόμαστε;
Αχ προδότες!

* * *

Η Χρυσή Αυγή αναλύει σε βάθος τις Σίγουρες Λύσεις, προετοιμάζει την βέβαιη Νίκη του Έθνους!

Συνεργασία: Για μια συμμαχία Ελλάδας - Ρωσίας

...η Ελλάς είχεν δεσμούς με την Ρωσίαν. Οι Έλληνες εστρέφοντο προς βοήθειαν πάντοτε προς αυτήν κατά την διάρκειαν της Οθωμανικής υποδουλώσεως και μετά την Εθνικήν Ανεξαρτησίαν έως της ελεύσεως του Βενιζέλου. Ο λόγος αυτής της διαθέσεως ήτο η ορθόδοξος πίστις και η συγγένεια των Τσάρων με τον Βυζαντινόν θρόνον
ΧΑ


Γεωπολιτική ανάλυση που σπάνια βλέπεις.


* * *

Κόμμα που βλέπει στο Μέλλον!
Εκμεταλλεύεται τη συμπυκνωμένη Σοφία των Προγόνων μας!



Γεωπολιτική στροφή: Ρωσία αντί ΔΝΤ στην τρόικα για την Κύπρο;

Εάν η Ρωσία εμπλακεί στην χρηματοδότηση της Κύπρου, θα υπάρξουν άμεσα οφέλη με κυριότερο την αντιπαράταξη των συμφερόντων της κατά των Τουρκικών επεκτατικών βουλιμιών και διεκδικήσεων του υποθαλάσσιου χώρου και την ισχυροποίηση και αμυντική θωράκιση της νήσου περισσότερο. Η εμπλοκή της Ρωσίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προστασία των ορθοδόξων Χριστιανικών πληθυσμών της περιοχής. Ως μέλος της ομάδος BRICS, θα έχει ως συνέπεια την εμπλοκή και της Κίνας. Η τελευταία ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για την πρόσβαση της Κεντρικής Ευρώπης μέσω Ελλάδος.
Το ενδιαφέρον της αυτό μπορεί να εκμεταλλευτεί, έστω και καθυστερημένα, η Ελλάς και ν’ αυξήσει την συνεργασία μετ’ αυτής- όπως θ’ έπρεπε να είχε πράξει τα τελευταία τρία έτη. Την εμπλοκή της Ρωσίας πρέπει να απαιτήσει η Ελλάς και να χρησιμοποιήσει ως πρόχωμα κατά των βορειοευρωπαίων υαινών και των αμερικανοσιωνιστών. 

ΧΑ 

* * *

Πρόγραμμα μελετημένο που απαντά στις Ανάγκες του Έθνους!

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ: Για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ: Απαιτείται επίσης άμεση αναστροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού και επανεξέταση των συμμαχιών μας, οι οποίες δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα στα εθνικά συμφέροντα. Άμεση στροφή, επενδυτική και ενεργειακή κατ’ αρχάς, προς τη Ρωσία. Μία εμπορική και αμυντική συμφωνία με τους Ρώσους θα απαλλάξει την χώρα από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. Από το μοιραίο θέρος του 1974, μέχρι την κρίση των Ιμίων το 1996, η Πατρίδα μας έχει υποστεί τεράστιες απώλειες από την παρασκηνιακή δράση των αμερικανοσιωνιστών. Μία στροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού και ένα άνοιγμα στο ρωσικό παράγοντα, ο οποίος παραμένει 100% αποκλεισμένος από τον ελλαδικό χώρο, θα ήταν μία κίνηση που οπωσδήποτε θα ευνοούσε το εθνικό συμφέρον. 

ΧΑ 



* * *

Το μόνο Κόμμα που δεν ντρέπεται να το πει: Η Ρωσία θα είναι ο Σωτήρας μας!!!


Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη της χώρας που έθεσε το θέμα των απευθείας διακρατικών εμπορικών και ενεργειακών συμφωνιών με την Ρωσία. Ατό δεν φοβίζει μόνο το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο αλλά και την διεθνή πολιτική σκηνή.  

ΧΑ 

* * *

Με νύχια και με δόντια να υπερασπιστούμε την Ομόδοξη Ρωσία από τα νύχια των σιωνιστών!
Και τη ζωή μας να δώσουμε!!!

το «σιωνιστικό» κτήνος τα παίζει όλα για όλα στη Συρία. Αν καταφέρει να νικήσει, ο επόμενος στόχος είναι το Ιράν, με απώτερο σκοπό το γεωπολιτικό και στρατηγικό στραγγαλισμό της Ρωσίας και της Κίνας ...
Οι στιγμές λοιπόν που ζούμε είναι πραγματικά ιστορικές και η ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας, για να ξεφύγουμε από το θανάσιμο εναγκαλισμό των «συμμάχων» μας, μοναδική.
Αυτή τη φορά αποτελεί ιστορικό μας καθήκον να τους πούμε ΟΧΙ με οποιοδήποτε κόστος. Γιατί σίγουρα θα υπάρξει κόστος. Μπορεί να πεινάσουμε...
Πολλά μπορούν να κάνουν, δεδομένου ότι διακόσια χρόνια που ελέγχουν τα πράγματα έχουν δημιουργήσει πολύ ισχυρά «προγεφυρώματα» μέσα στον εθνικό μας κορμό και δεν μπορείς να ξέρεις ποιος είναι ποιος. Δεν πρέπει όμως αυτή τη φορά ούτε να μας εξαπατήσουν, ούτε να μας κάμψουν το φρόνημα. Αυτή τη φορά υπάρχει ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η μόνη μας ελπίδα και η τελευταία μας ευκαιρία. Το χρωστάμε στην ιστορία και στους προγόνους μας, το χρωστάμε στις μέλλουσες γενιές. «Νυν υπέρ πάντων αγών».
Τα καραβάνια των ηττημένων προδοτών της Συρίας δεν πρέπει να γίνουν αποδεκτά στο Ελληνικό έδαφος. Οι ασκήσεις της ισραηλινής με την Ελληνική ΠΑ, που προοιωνίζουν την από κοινού δράση με τους «αιώνιους συμμάχους μας» (μαζί με τη δική μας ΠΑ), εναντίον του Ιράν, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να συμβεί. Όσο κι αν μας εκβιάζουν με το μνημόνιο, είναι προτιμότερο να πεθάνουμε από την πείνα, παρά να υποχωρήσουμε. Τώρα είναι η ιστορική μας ευκαιρία, ίσως η τελευταία. Αν τη χάσουμε και οι «σύμμαχοί» μας νικήσουν στη σύγκρουσή τους με τη Ρωσία, έπεται “Finis Gracie”.

ΧΑ 

* * *

Το Κόμμα της Χρυσής Αυγής κρατά τη Λύση με τα Στιβαρά Μπράτσα του Αρχηγού!
Οι προδότες πολιτικοί κάνουν τους κουφούς!!
!
Ερώτηση για την επίσκεψη της υπουργού Εξωτερικών της Κύπρου στη Ρωσία

Κορυφαίο ζήτημα της συνάντησης αυτής θα αποτελέσει η παροχή νέου δανείου από τη Μόσχα προς τη Λευκωσία με ευνοϊκούς όρους και χωρίς δεσμεύσεις για μνημόνια, αυστηρή δημοσιονομική πολιτική, περικοπή μισθών κλπ. Σύμφωνα με πληροφορίες διπλωματικών κύκλων, η Μόσχα αναμένεται να λάβει την τελική της απόφαση για το συγκεκριμένο ζήτημα εντός των προσεχών δύο εβδομάδων, με όλα τα μηνύματα που βγαίνουν από το οικονομικό επιτελείο της ρωσικής κυβέρνησης να είναι ιδιαιτέρως θετικά για την Κύπρο.

Ενόψει των ανωτέρω ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1) Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί μέχρι σήμερα προκειμένου η χώρα μας να συνάψει νέες στρατηγικές συμμαχίες που μπορούν να τη στηρίξουν οικονομικά και γεωπολιτικά με σκοπό να εξέλθει από το αδιέξοδο της παρούσας οικονομικής κρίσης;
2) Τι προτίθεται να κάνει από εδώ και στο εξής, ώστε να εξευρεθούν εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης με ευνοϊκούς όρους πέραν της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όπως ακριβώς έπραξε με επιτυχία η Κύπρος;


Ο Ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Τα πορνοκάναλα βέβαια δεν αναδεικνύουν το τεράστιο κοινοβουλευτικό έργο του Χρήστου του Παππά αλλά μόνο το πού κατουράει.
Να σπάσουμε τη Συνωμοσία της Σιωπής!


1 σχόλιο:

  1. και μετα κοκορεύονται οτι νικησαν την επανασταση.
    Ας μην ειχε πεσει ολη η Βρεττανια και μετα η ΗΠΑ με ολα τα οπλα που ειχε στην διαθεση της και μερικα καινουργια ( οι βομβες ναπαλμ πρωτα εδω δοκιμαστηκαν σε πεδιο μαχης) και θα τους ελεγα εγω τι νικησανε .

    Οι ανθρωποι ειναι οτι καλυτερο εχει να δειξει ο ραγιαδισμος , το επαγγελμα του ρουφιανου ,ταγματασφαλιτη και τις ζωντανες αποδειξεις οτι προερχομαστε απο τους πιθηκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.