29 Μαρτίου 2013

Τι είχες Πάπα ; Τι είχα πάντα ;  Επιχείρηση εξίσωσης του κομμουνισμού με το φασισμό και από το νέο Πάπα.

Επιχείρηση εξίσωσης του κομμουνισμού με το φασισμό και από το νέο Πάπα.


Το Βατικανό ανακοίνωσε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος έδωσε τη συγκατάθεσή του για την οσιοποίηση 63 καθολικών, οι οποίοι σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στην πλειονότητά τους έχουν ένα ...κοινό. Υπήρξαν θύματα του ναζισμού ή του κομμουνισμού... Ανάμεσα στους προσεχώς ...αγίους της καθολικής εκκλησίας, «θύμα του κομμουνισμού», κι ένας ορθόδοξος ρουμάνος πρίγκιπας, ο οποίος προσηλυτίστηκε στον καθολικισμό!

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Εκκλησία, στην προκειμένη η Καθολική, υποστηρίζει τη βρώμικη αστική προπαγάνδα περί «θεωρίας των άκρων» και ταύτισης του κομμουνισμού με το φασισμό. 

Πραγματικά, εκεί στο Βατικανό, αν θέλουν να ψάξουν για θύματα, ας τα αναζητήσουν στις θηριωδίες που έπραξαν ανά τον κόσμο «με το σταυρό στο χέρι» οι ιεραποστολείς τους. Επίσης, είναι γνωστό ότι ο Πάπας Βενέδικτος είχε σχέσεις με το ναζιστικό καθεστώς, όπως και το ότι ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β’ ήταν βαθιά αντικομμουνιστής, πρωτοστατώντας σε αντικομμουνιστικές ενέργειες. Ο Πάπας ο σημερινός, ο Μπεργκόλιο, μάλλον διάβαζε την περίοδο της δικτατορίας του Βιντέλα στην Αργεντινή, όπως διαβάζουμε σε σχετικά δημοσιεύματα για τη ζωή του. 

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Τον κομμουνισμό με το φασισμό τους χωρίζουν σχέσεις αίματος. Οι εκατομμύρια κομμουνιστές με το αίμα τους σφράγισαν τη συντριβή του ναζισμού, καρφώνοντας στην καρδιά του, την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο. 


Πηγή : 902.gr

1 σχόλιο:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.