29 Μαρτίου 2013

Σήμερα η εκδήλωση για το Νίκο Μπελογιάννη στη Νίκαια - Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα

ΣΤΙΣ 19.00, ΣΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟ "ΠΛΑΤΩΝ"

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει στην εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ, για τα 61 χρόνια από την εκτέλεση του Ν. Μπελογιάννη, την Παρασκευή 29/3, στις 7 μ.μ., στο κλειστό γήπεδο «ΠΛΑΤΩΝ» στη Νίκαια(Μπροστά από το γήπεδο -στάση Γ' Νεκροταφείο- περνούν τα λεωφορεία: Από Πέραμα, Β18 και Γ18. Από Κερατσίνι, 820. Από Νεάπολη και Σταθμό Αιγάλεω του ΜΕΤΡΟ, 852. Από Πειραιά, 703, 803, 827, 845 και 909. Επίσης, το τρόλεϊ 21 από Νίκαια).

Προς τιμήν του Ν. Μπελογιάννη διοργανώνονται, επίσης, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Την Κυριακή 31/3, στις 7 μ.μ., από τις Κομματικές Οργανώσεις Καλλιθέας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στο σχολικό συγκρότημα του Αγίου Νικολάου (Θησέως 175). Στο χώρο αυτό βρίσκονταν οι φυλακές Καλλιθέας, από όπου την Κυριακή 30 Μάρτη 1952, ο Νίκος Μπελογιάννης και οι άλλοι τρεις σύντροφοί του, μεταφέρθηκαν για εκτέλεση στο Γουδή. Θα μιλήσει ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Το πρωΐ της ίδιας μέρας στις 11 θα γίνει κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Νίκου Βαδούδη δίπλα στο γυμναστήριο του 'Ατλα. 
  • Από την ΚΟ Αθήνας και τη Νομαρχιακή Οργάνωσης Κεντρικού Τομέα της ΚΝΕ, την Κυριακή 31/3, στις 12 μ. στο πάρκο Γουδή, στη Μεσογείων (έναντι «Ερρίκος Ντυνάν»), όπου και εκτελέστηκε μαζί με τους συντρόφους του ο Ν. Μπελογιάννης απ' την αστική τάξη με κυβέρνηση Ν. Πλαστήρα. Θα μιλήσει ο Θ. Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.