27 Απριλίου 2014

Την Πρωτομαγιά ξεκινά η λειτουργία του Web Radio του 902.gr


Πηγή : 902.gr

Από την Πέμπτη 1η Μάη 2014, ξεκινά η λειτουργία του Web Radio (διαδικτυακό ραδιόφωνο) του ειδησεογραφικού πόρταλ του ΚΚΕ, 902.gr. Από την Πρωτομαγιά, το Web Radio του 902.gr, πλάι στον Ριζοσπάστη και το ειδησεογραφικό πόρταλ 902.gr, θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την προβολή και εκλαϊκευση της πολιτικής του ΚΚΕ, των θέσεων, των προτάσεων και της δράσης του, για την προβολή των εργατικών λαϊκών αγώνων, για την αποκάλυψη του ταξικού χαρακτήρα των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων.

To Web Radio του 902.gr ετοιμάστηκε χάρη στην εθελοντική δουλειά, το μεράκι και τον ενθουσιασμό μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Σε αυτά τα θεμέλια χτίζεται και στηρίζεται όλο το πρόγραμμα και η λειτουργία του Web Radio του 902.gr.


Από την Πρωτομαγιά, πρώτη μέρα λειτουργίας του, το Web Radio του 902.gr, θα δίνει την καθημερινή μάχη της ενημέρωσης από τη σκοπιά των συμφερόντων του λαού και της νεολαίας. Θα συντροφεύει τους χρήστες του διαδικτύου, με καθημερινή ειδησεογραφία και δελτία ειδήσεων, με ενημερωτικές εκπομπές, με απογευματινή ζώνη εκπομπών πολιτιστικού περιεχομένου και μουσικές παραγωγές. Επιδιώκουμε να γίνει το Web Radio του 902.gr υπόθεση όλων των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, των οπαδών και φίλων του ΚΚΕ, γενικότερα του λαού και της νεολαίας, να συμβάλλουν με κάθε δυνατό τρόπο, με ιδέες, με τις γνώσεις τους, με την προσφορά τους, με τις ανταποκρίσεις τους, βάζοντας και το δικό τους λιθαράκι για την επιτυχία του.

Ξεκινάμε, λοιπόν, την 1η του Μάη στο Web Radio στο πόρταλ του 902.gr, που από τις 9 το πρωί θα ριχτεί στη μάχη της ενημέρωσης, με ανταποκρίσεις από τις εργατικές διαδηλώσεις και αφιερώματα στην τιμημένη εργατική Πρωτομαγιά. 

4 σχόλια:

  1. Καλή αρχή στον 902 και καλούς αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος πάλι ρε σφοι με αυτό το όνομα του 902.
    Έτσι λέγαμε τον ραδιοσταθμό από τη συχνότητα που είχε.
    Γιατί έπρεπε να δώσουν το ίδιο όνομα στον τηλεοπτικό σταθμό (902 TV), στο πορταλ (902.gr) και τώρα στο web radio? Χαθηκε η έμπευση για ένα όνομα της προκοπής?
    Μπραβο σε όσους βοήθούν στο στήσιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρήκα αυτό για android κινητά, παίζει το web radio του 902.
    902webradio

    Νάρκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.