16 Απριλίου 2014

Πραξικόπημα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Δεν υπολογίζουν τίποτα, δεν φοβούνται κανένα, κάνουν ότι τους γουστάρει και αντιδρούν μόνο οι οργανωμένοι στο ταξικό κίνημα με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ, την ΟΓΕ και την ΠΑΣΥ.

Το …27% κάνει ότι δεν …βλέπει και σιγοντάρει την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που επιβάλουν τις εντολές του κεφαλαίου της ΕΕ και των μονοπωλίων περιμένωντας να κυβερνήσει σε “καθαρό τοπίο”.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης έστειλε αίτημα προς την Δημοτική Αρχή για σύγκληση Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, για μια εγκύκλιο του Υπουργείου που δίνει το δικαίωμα στους Δημάρχους να ξεπουλήσουν με το κόλπο της “αξιολόγησης” τις υπηρεσίες του δήμου και να στείλουν τους εργαζόμενους στην ανεργία.
Καλεί το λαό να σηκώσει ανάστημα και να μην επιτρέψει την ιδιωτικοποίηση έστω και αυτών των ελάχιστων δημόσιων υπηρεσιών που έχουν απομείνει.

Σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο καλεί η Λαϊκή Συσπείρωση για την “Αξιολόγηση” των εργαζομένων και των υπηρεσιών


Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης για την σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με θέμα: “Τροποποίηση διατάξεων του Π.Δ. 318/1992 (Α΄ 161) περί αξιολόγησης των ουσιαστικών προσόντων του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών και των Ν.Π.Δ.Δ.”.

Μια εγκύκλιος που έρχετε καταμεσής της προεκλογικής περιόδου και δίνει εντολή ο κάθε απερχόμενος Δήμαρχος θα αποφασίσει μόνος του και χωρίς συζήτηση – απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το μέλλον των υπηρεσιών και των εργαζομένων στο Δήμο!
Ζητάμε σαν Λαϊκή Συσπείρωση την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβούλιου! Για να καταδικάσει το πνεύμα και το γράμμα αυτής της εγκυκλίου. Να απαιτήσει την απόσυρση της. Να μην υπογράψει ο Δήμαρχος απόφαση έκδοσης επιμερισμού ποσοστών αφού θα σημάνει ότι παίρνει και την ευθύνη να κλείσει και να ξεπουληθούν σε ιδιώτες δημόσιες υπηρεσίες και δομές, και οι εργαζόμενοι να πάρουν το δρόμο της απόλυσης μέσω της αξιολόγησης και της κινητικότητας!
Όλοι οι μαζικοί φορείς και τα συνδικάτα της πόλης πρέπει να αντιδράσουν τώρα! Η αξιολόγηση των υπάλληλων και στο Δήμο σημαίνει την κατάργηση και το ξεπούλημα υπηρεσιών και πρέπει ο εργατόκοσμος, οι άνεργοι, οι τσακισμένοι μικρομεσαίοι να το παρεμποδίσουν !
Είναι ψέμα ότι αξιολογούνται οι δημόσιοι οι υπάλληλοι για να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες! Αξιολογούνται για την σειρά της απόλυσης και την υπακοή τους στην αντιλαϊκή επέλαση!
Όλες οι πολιτικές δυνάμεις στο δημοτικό συμβούλιο να πάρουν τις ευθύνες τους !
  • Δείτε το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης προς την Δημοτική Αρχή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.