27 Απριλίου 2014

Σύντροφοι,συντρόφισσες, προσοχή! Προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ στο facebook

Εμφανίστηκε στο facebook   το παρακάτω προφίλ του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Φαίνεται να στήθηκε αρχές Απρίλη.
Είναι προφανώς προβοκατόρικο. Πολύ γνωστοί είναι και αυτοί που το έκαναν, αφού η δεύτερη κατά σειρά ανάρτηση που φαίνεται να έχει γίνει από τον συγκεκριμένο λογαριασμό είναι αυτή που βλέπετε στην εικόνα.
Επιβάλλεται άμεση κινητοποίηση όλων των μπλογκ που είναι δίπλα στο ΚΚΕ .  Οι προβοκάτορες πρέπει να απομονωθούν  άμεσα.



Πηγη

10 σχόλια:

  1. ποσο γκασμαδες ποια; ουτε μια προβοκατσια της προκοπης δεν μπορουν να κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζοι οι ασφαλιτες...
      μαλλον διαφημιζουν το site τους μπροστα στις εκλογες και στο κοινο που θελουν....

      Ο.

      Διαγραφή
  2. Μπραβο παιδια. Χρειαζεται επαγρυπνηση. Οσο κοντευουν οι εκλογες τοσο θα πυκνωνουν καθε ειδους προβοκατσιες που ειδικα στο διαδικτιο ειναι πολυ ευκολο να γινουν.

    ratm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν υπαρχει κατι παραξενο το ιδιο εργο απο τους γνωστους αλητες. επαγρυπνηση απεναντι στους οπορτουνιστες και αισιοδοξια. Και μονο η υπαρξη του ΚΚΕ τους δημιουργει εφιαλτες. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με πιστη στο κομμα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης καλό είναι να θυμόμαστε ότι πλέον δεν είναι 2011-12 σε ότι αφορά τη "τρολλίτιδα" και την αντιμετώπισή της, δε θα περνάνε αυτά το ίδιο εύκολα με βάση την εμπειρία που υπάρχει από τη χρήση του ίντερνετ για τέτοιους σκοπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω θα λεγα οτι ολοι οσοι εχουμε εμπειρια με το ιντερνετ να εχουμε τα ματια μας 14 και να απανταμε στα διαφορα μπλογκς οσο μπορουμε με τις θεσεις του κομματος, αν ειχαμε ενα καταλογο των μπλογκς που ειναι πιο δημοφιλη ως αντικομμουνιστικοι τοποι, καλο θα ηταν, και να τα "σκαναρουμε" καθημερινα, οπου βελπουμε κατι να απανταμε και να ανημερωνουμε και αλλους ωστε να πεφτει βροχη απαντησεων, δεν ξερω, ισως κατι τετοιο να βοηθουσε.

    Ταξικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ένα "φρέσκο" παράδειγμα βλέπε κι εδώ:
      http://tsak-giorgis.blogspot.se/2014/04/o_28.html ,ευσεβείς πόθοι του γραφόντα το κείμενο το ίδιο θα έλεγα, αλλά δείτε μερικά σχόλια από κάτω, όλο και κάτι/κάποιους θα σας θυμίσει το ύφος τους...

      Διαγραφή
  6. Είναι κρίμα να υιοθετείτε τόσο εύκολα και άκριτα μία εξώφθαλμη προβοκάτσια. Δείξτε μου ένα (1) άρθρο της Νέας Σποράς που να παραπέμπει σε τέτοιου "'ήθους" συμπεριφορές και να δικαιολογεί μία τόσο κακόγουστη και κακότεχνη απόπειρα να συσχετιστεί ο ΓΓ μαζί της. Κι αφού επιστρέψετε για να γράψετε την απάντησή σας, σκεφτείτε μήπως τελικά στόχος αυτής της προβοκάτσιας δεν ήταν το Κόμμα, αλλά η ίδια η ιστοσελίδα της Νέας Σποράς. Ποιός και γιατί όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη καημένη τη Νέα Σπορά, τι λες ρε παιδί μου...

      Διαγραφή
    2. Λέω ότι δεν έχεις τι να απαντήσεις. Κι εδώ που τα λέμε, μετά τη σημερινή δήλωση, θα πρέπει να αναθεωρήσετε ορισμένοι τη στάση σας απέναντι στην αμφισβήτηση της τακτικής του Κόμματος. Δεν είναι ως φαίνεται όλοι προβοκάτορες. Κάποιοι ενδεχομένως να έχουν δικαιολογημένες ενστάσεις.

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.