2 Απριλίου 2014

ΚΚΕ για παραίτηση Μπαλτάκου και ΧΑ

Σε σχόλιο για την παραίτηση Μπαλτάκου το Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Ο ελληνικός λαός χρειάζεται να βγάλει τα συμπεράσματά του για τις ευθύνες της κυβέρνησης να κρατά τόσο καιρό σε υπεύθυνη κυβερνητική θέση τον κ. Μπαλτάκο, γνωστό αντικομμουνιστή και συνομιλητή της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Το ΚΚΕ έχει επανειλημμένα επισημάνει ότι αντικομμουνισμός και φασισμός αλληλοτροφοδοτούνται, συνεπώς ενιαία πρέπει να απομονωθούν από το λαό και τη νεολαία».

Πηγή: 902

ΚΚΕ: “Υπαρκτή η εγκληματική δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής...”


Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά για την παραίτηση Μπαλτάκου και τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την συνομιλία που ειχε με τον Ηλία Κασιδιάρη το ΚΚΕ, αναφέροντας μεταξύ άλλων, “Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει συγκεκριμένη θέση για την καταγεγραμμένη συνομιλία, στην οποία ο κ. Μπαλτάκος, που πριν λίγες ημέρες καμάρωνε και δήλωνε αντικομουνιστής, προσπαθεί φανερά να αθωώσει τη ναζιστική Χρυσή Αυγή”, ενώ συνεχίζοντας στην ίδια ανακοίνωση το Κόμμα τονίζει, “το γεγονός αυτό και οι συνομιλίες επιβεβαιώνουν, αυτό που από την πρώτη στιγμή έχει πει το ΚΚΕ, ότι η Χρυσή Αυγή ανέβηκε και στηρίχθηκε από μηχανισμούς του συστήματος. Η εγκληματική δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής είναι υπαρκτή και ο κόσμος βοά για αυτό. Τα μέλη της έχουν κάνει δολοφονίες, επιθέσεις σε βάρος εργαζομένων και μεταναστών. Για αυτό και αποτελεί λαϊκή απαίτηση να διερευνηθούν οι εγκληματικές της πράξεις και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι», καταλήγει το ΚΚΕ.
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.