25 Οκτωβρίου 2012

Η τρομοκρατία των εκμεταλλευτών και πως αυτή σπάει (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ)

Επίσχεση εργασίας και απληρωσιά στο 5αστερο ξενοδοχείο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ 


Από το Red River

16 σχόλια:

  1. Οι....αλληλεγγυοι της αυτονομης παρεμβασης που ηταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ergtia mono organomeni boroume na nikisoume, enomeni san grothia!!
    kseri kanis afto to sindikato ean ine tou PAME?
    VENCEREMOS
    -kapios apo makria-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συνδικατο επισιτισμου τουρισμου Αθηνας ειναι χρονια πολλα στο ΠΑΜΕ και ειναι απο τα πιο μαχητικα σωματεια στην ελλαδα και με μπολικες κατακτησεις.

      kagemusha

      Διαγραφή
    2. efxaristo gia tin enimerosi
      kagemusha
      -kapios apo makria-

      Διαγραφή
  3. ανωνυμε πας καλα;;;
    η ΑΠ και οι αλλοι
    ειναι πολιτισμενοι μονο σε κοινονικους διαλογους πανε και διαπραγματευονται με τα παραπανω παρασιτα...
    για το καλο τον εργαζομενων παντα

    Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΣΤΗΝ ERGAZ αε θυμαμαι μιλουσα σαν τον Τοκα,απλα το 90% του κοσμου εμεναν απαθεις!!1και θυμαμαι κ εναν αλβανο που μολις του ειπε ο εργοδοτης πως θα πληρωθει πηγε για δουλεια!!!τον κατονομαζω αν θελετε δεν εχω προβλημα!!!ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!!κ μετα ενας ενας λακισανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές είναι οι σχέσεις εργασίας στην ελεύθερη αγορά: ή κάνεις πίπες στο αφεντικό, ή σε πιάνει από τον γιακά (στην καλύτερη περίπτωση)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν θα μου κανε εντυπωση αν ο καπιταλας εφερνε τιποτα Χρυσαυγουλα να επιβαλουν" την ταξη, παντως ετσι θελει, με εργατικο τσαμπουκα απεναντι στα αφεντικα μεχρι να τα καταργησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν τονε χαλασε, μακαρι να γινεται αυτο σε καθε τοπο δουλειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H εμπειρια του γραμματεα σε ολο της το μεγαλειο...αν δε το εχεις ζησει δε μπορεις να το καταλαβεις ποσο δυσκολο ειναι να συγκρατεις τα νευρα σου να σε ακουμαει ο αλλος και να μην κανεις τιποτα...αυτα πρεπει να βλεπει ο κοσμος για να καταλαβαινει την αξια των συδικατων...οταν αυτα δε δουλευουν σωστα επειδη αποτελειται απο τσιρακια δε παει να πει οτι πρεπει να τα ακυρωνουμε...απλα πρεπει να ψαχνουμε για τα ατομα που πραγματι μαχονται για το συμφερον μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειμαι ξενοδοχος,,,χρωσταω την εφορια το τεβε και εχω 2 υποθηκες το σπιτι και το κτιριο της επιχειρησης,,,,ντρεπομαι για λογαριασμο αυτουνου του κυριου δεν ειμαστε ολοι σαν τα μουτρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή για τις (ταξικές) επιλογές κάποιου άλλου, μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται στον ίδιο κλάδο ... δεν χρειάζεται να νοιώθεις.

      Το κεντρικό ζήτημα θα σου έλεγα, πως δεν είναι καν η ατομική "αλητεία" του ενός ή του άλλου επιχειρηματία. Αλλά το γεγονός πως η λογική του πρώτου (του κυρίου Βάρδη στο βίντεο) επιβραβεύεται σε αυτό το οικονομικό σύστημα, ενώ κάποιος άλλος που δεν θα κάνει τις ίδιες επιλογές, είτε επειδή είναι πιο ευαίσθητος, είτε επειδή έχει μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση για να βγάλει τα προς το ζην, αργά ή γρήγορα θα τον φάει το μαύρο το σκοτάδι.

      Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού,
      οι οποίοι οδηγούν και στις κρίσεις.

      Το θέμα είναι λοιπόν, το ποιά στάση θα κρατήσει ο καθένας μας, απέναντι σε αυτούς τους κανόνες, και το πως θα πράξει για να τους συντηρήσει ή να τους ανατρέψει.

      Διαγραφή
    2. και πως θα γινει η ανατροπη παλικαρια??οταν το κομμουνιστικο κινημα ειναι διχασμενο,,και τι εχει μεγαλυτερη σημασια τωρα???η ιδεολογικη καθαροτητα ειτε του κκε ειτε του συριζα ,για η αντιμετωπιση της χρυσης αυγης της οποιας η ανοδος την επομενη περιοδο θα ειναι ραγδαια,,στην ελλαδα υπαρχουν 10αδες χιλιαδες μικρομεσαιες και μικρες επιχειρησεις που απασχολουν απο 1 μεχρι 3 εργαζομενους και συνθηματα του τυπου""εργοδοτες κεφαλαιο ναζι ειναι το ιδιο μαγαζι""ειναιεπικινδυνα,, γιατι ολος αυτος ο κοσμος να οδηγηθει στη χρυση αυγη??υπαρχει το παραδειγμα της βαιμαρης οπου το ισχυροτερο κομμουνιστικο κινημα στην ευρωπη του μεσοπολεμου ηττηθηκε και εκδιωχθηκε,,,,και τα μεσαια στρωματα οδηγησαν τον χιτλερ στην εξουσια,,,εγω απο μερια μου σαν εργοδοτης και γουρουνι που ειμαι το μονο που μπορω να κανω ειναι να βοηθαω και να ειμαι διπλα στους εργαζομενους της επιχειρησης αυτο ομως εναποκειται στη συνειδηση που εχει ο καθενας,,,,και κακα τα ψεμματα πιστευετε πως ενα σοσιαλιστικο κρατος μπορει να επιβιωσει στις συνθηκες που υπαρχουν στον κοσμο τα τελευταια 20 χρονια?αυτα εχω να ρωτησω μαγκες χωρις παρεξηγηση

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.