24 Οκτωβρίου 2012

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσ/νίκης: "'Εξω απο τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, η Χρυσή Αυγή και οι βουλευτές της"

Να μη συμμετάσχουν η Χρυσή Αυγή και οι βουλευτές της στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου , ζητεί η «Λαϊκή Συσπείρωση».

«Τα καθάρματα αυτά δεν έχουν καμιά θέση στις εκδηλώσεις για την αντιφασιστική νίκη του λαού μας», τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ζιώγα και το δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Νεάπολης- Συκεών, Χαράλαμπο Βέλλη.

Κατήγγειλε, δε, όσους δημάρχους και περιφερειάρχες έχουν στείλει προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις στη Χρυσή Αυγή, επισημαίνοντας μάλιστα ότι πρόκειται για «φασιστική» και «εγκληματική» οργάνωση. «Καμιά ανοχή απέναντι τους», είπε και κάλεσε τους εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης και τον κόσμο να τους απομονώσουν.


Να σημειωθεί ότι, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπογραμμίζει από την πλευρά της ότι προσκλήθηκαν όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο που ορίζεται με νόμο.

Σε ερώτηση για τη στάση που θα κρατήσει η «Λαϊκή Συσπείρωση» στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, ο κ. Ζαριανόπουλος αρνήθηκε να απαντήσει αν θα δώσει ή όχι το «παρών», με διαμαρτυρίες και σημείωσε πως η πάγια θέση της είναι «αντίσταση σε οποιονδήποτε χώρο και με οποιαδήποτε μορφή».

Πηγή : Αυτοδίοικηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.