29 Οκτωβρίου 2012

«Θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Μίμης»;

Ξανασμίγουνε τα αηδόνια;
«Θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Μίμης» ισχυρίζονται στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στη Real news του Σαββατοκύριακου και με την οποία εμφάνισε ως ελπίδα - υπό προϋποθέσεις - για την Αριστερά το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.
«Μακάρι ο ΣΥΡΙΖΑ να αυτομετασχηματιστεί σε έναν πόλο αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης με διακριτή πολιτική συμμαχιών - κι αυτό βέβαια δεν σημαίνει να γίνει ένα κακώς εννοούμενο κακέκτυπο του ΠΑΣΟΚ μιας άλλης εποχής» δήλωσε χαρακτηριστικά στη Real news ο Μίμης Ανδρουλάκης, εκτιμώντας πως «πολλά παραμένουν ακόμα ανοιχτά στην τελική τοπογραφία της Αριστεράς». Ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών, μάλιστα, κάλεσε τον Ευ. Βενιζέλο να μην δίνει μάχη οπισθοφυλακής, ενώ προανήγγειλε «μια νέα σύνθεση της Αριστεράς μέσα από τη σημερινή μεγάλη κρίση».

Ο Μίμης Ανδρουλάκης εκφράζει τις παραπάνω θέσεις του και μέσα από το νέο του βιβλίο «Όπλων κρίσις», όπου και τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ενός «Plan B» ώστε να αντιμετωπιστεί η ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη με ελεγχόμενη χρεοκοπία - άποψη που έως τώρα ξορκίζουν στην Ιπποκράτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίμης Ανδρουλάκης, που πάντοτε στην ιστορική του διαδρομή λειτούργησε ως προπομπός νέων ρευμάτων και αναδιατάξεων του κομματικού σκηνικού, παραμένει σύμβουλος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου.
Πηγή: Real.gr από "εδώ και τώρα"
Δικό μας σχόλιο:
Μετά τον Αλέκο  , έρχεται και ο Μίμης μερικές μόλις μέρες μετά, να μιλήσει για "plan B". Τυχαίο;  Αντε να γυρίσει και το Μαράκι με το καλό, ο Παναγιώτης είναι πάντα στην θέση του, να ξανασμίξουνε τα αηδόνια...

13 σχόλια:

  1. "σου χω ετοιμη συγνωμη" θα τραγουδανε Τσιπρας λαφαζανης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατι ασχετο απο την αναρτηση, θα εχουμε καποια ανταποκριση απο την εκδηλωση που γινεται σημερα και αυριο στην ΕΣΗΕΑ?
    οι συμμετεχοντες αν μη τι αλλο παρουσιαζουν ιδιαιτερο ενδιαφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω ιδέα για πoιο πράγμα μιλάς.
      Για κάνε ένα briefing

      Διαγραφή
    2. Διημερίδα «Κρίση και Πολιτικό Σύστημα»

      Απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα επιχειρεί να δώσει το Μορφωτικό Ιδρυμα της ΕΣΗΕΑ μέσα από διημερίδα που διοργανώνει την επόμενη εβδομάδα με θέμα «Κρίση και Πολιτικό Σύστημα». Εισηγητές στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Οκτωβρίου στον 3ο όροφο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), είναι οι πανεπιστημιακοί: Χριστόφορος Βερναδάκης, Βασιλική Γεωργιάδου, Ιφιγένεια Καμτσίδου και Μιχάλης Σπουρδαλάκης. Οι εκπρόσωποι ινστιτούτων: Αντώνης Κλάψης από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής, Παναγιώτης Πάντος από το Ινστιτούτο Ν. Πουλαντζάς, Τζένη Λαλιούτη από ΙΣΤΑΜΕ - Α. Παπανδρέου, Σταύρος Λιβαδάς από το Κέντρο Προβληματισμού Μ. Παπαγιαννάκης και εκπρόσωπος του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών. Οι δημοσιογράφοι: Σταύρος Καπάκος, Αντώνης Καρακούσης, Μανώλης Κοττάκης, Γιώργος Κύρτσος, Σταύρος Λυγερός, Νίκος Μπογιόπουλος, Πέτρος Παπακωνσταντίνου και Τάσος Παππάς. Υπεύθυνος της εκδήλωσης είναι ο πανεπιστημιακός Ρούλης Κοκελίδης.

      Διαγραφή
    3. Νομιζω πως απο το ΚΜΕ θα ειναι ο Κυριλλος Παπασταυρου

      Διαγραφή
  3. Αστον Αλαβάνο απ'εξω ...
    Αυτός σίγουρα δεν πάει για ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για ΑΝΤΑΡΙΖΑ.

    Πιθανολογώ πως μέχρι να πάει ο Μίμης, αν τον δεχτεί δηλαδή η μεταφορική :)))) , και ο τρίτος της φωτογραφίας, θα έχει φύγει απο τον ΣΥΡΙΖΑ για να σμίξει με τον Αλέκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως γυναίκα με ενδιαφέρει πάντα ό,τι κάνει ο Μίμης (αντικείμενο πόθου, όπως μάλλον αυτοθεωρείται...)που έχει χαραχθεί ανεξίτηλα στη συνείδησή μου από εκείνη τη νύχτα με το "κομματικό πραξικόπημα". Γιατί όμως ασχολούμαστε έστω και ελάχιστα με αυτόν ως πολιτικό? Στη λήθη δεν πρέπει να είναι η θέση του?
    Φαίδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Φαίδρα:
      Γιατί η θέση των Αλαβάνου-Λαφαζάνη, που ακριβώς θα έπρεπε να είναι;

      Διαγραφή
    2. Προφανώς. Αλλά εγώ λέω για το Μίμη γιατί του έχω αδυναμία.
      Φαίδρα

      Διαγραφή
  5. Να δω και τον Μα'ί'λη στο ΣΥΡΙΖΑ και ας πεθάνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτος ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΚ ειτε παει εκει ο ΜΙΜΗΣ ειτε οχι τονξεραμε τον χωρο για τα πρωην μελη της ΟΝΝΕΔ που ειναι πεφανοι βουλευτες του ΚΚΕ εστω μεταξυ σας θα μιλησετε ποτε η εχετε την πιστη οτι ακομα σας φερνουν ψηφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε συ σοβαρα το προσπαθεις πολυ ή σου βγαινει αυθορμυτη η $$@!$#%# ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.