27 Οκτωβρίου 2012

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: Περί ΚΚΕ συνταγής & προϊόντος που δεν πουλάει

12 σχόλια:

  1. Ωραίος πολιτικός λόγος με άμεσες απαντήσεις στα γνωστά πονηρά κόλπα των καλοπληρωμένων δημοσιογραφίσκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια εμενα δεν μου αρεσει πλέον η κανελλη εχει γινει πολύ λυρική.
    Αν και ειναι δυσκολο να ολοκληρώσει καποιος την σκεψη του με τα παπαγαλακια να πετανε το μπαλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά συμφωνώ μαζί σου ότι έχει γίνει πολύ λυρική αλλά σε αυτήν την συνέντευξή της ήταν αποστομωτική στα πάντα. Συνήθως έτσι ήταν αλλά μετά από κάποια φάση το έχανε λίγο. Αλλά σε αυτήν την συνέντευξη ήταν πραγματικά απολαυστική..

      Διαγραφή
  3. http://www.enikos.gr/international/91815,Megales_diadhlwseis_sth_Madrith_.html#a-comments-list

    kagemusha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαρας την υπομονή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια,πόσο πιο επιθετικός έχει γίνει ο ΣΚΑΙ απέναντι στο ΚΚΕ το τελευταίο διάστημα, το έχετε αντιληφθεί; Τέτοιο μένος της Τσαπανίδου απέναντι στο Κόμμα είναι ανευ προηγουμένου. Έχουν πάρει εντολές τα φερέφωνα του Αλαφούζου, τα ακουστικά τους παίρνουν φωτιά κάθε φορά που μιλά εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Αν παραφράσουμε και λιγάκι τον Λένιν: "Όταν ο εχθρος σου σου επιτίθεται τόσο λυσσαλέα, τότε σίγουρα κάνεις καλά τη δουλειά σου"!

    terra libre

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικα σου επιτιθεται οχι μονο με επιχειρηματα, αλλα σου στελνει και τραμπουκους με ελληνηκες σημαιουλες στην πλατη στο διαλειμα επειδη δεν του αρεσει που μπαινεις και βγαινεις στο στουντιο απροσκυνητος, αντιθετα με αυτους που εχουνε ξεπουληθει ολοτελα.

      Διαγραφή
    2. επιχειρήματα, λεμε τωρα...

      Διαγραφή
  6. Δεν ειχα δει την συνέντευξη. Τώρα που την είδα καταλαβαίνω γιατί έστειλαν τα φαρσοειδή φασιστοειδή στο διάλλειμα και γιατί είχε τόση ένταση η Λιάνα. Είναι απίστευτη η προκλητικότητα και η επιθετικότητα ενάντια στην αλήθεια! Οι απαντήσεις της Λιάνας από τις καλύτερες στα δεδομένα της επιθετικότητας αυτής. Δεν θα μπορούσαν να την αφήσουν να συνεχίσει. Ηθελαν να μας χτυπήσουν αλλά απο τις απαντήσεις φαινόταν ότι κερδίζουμε πόντους. Μπράβο στην Λιανα δεν την περίμανα τόσο καλή και ψύχραιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκνευρίστηκα βραδιάτικο! Η Κανέλλη σε μια συνέντευξη με ξεκάθερο πολιτικό λόγο και οι δημοσιογραφίσκοι του σκαϊ (όπως και όλοι οι άλλοι "δημοσιογράφοι") να με κάνουν να αναρωτιέμαι αν είναι τόσο βαλτοί ή τόσο ηλίθιοι, κάνοντας συζήτηση καφενειακού επιπέδου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικα ειναι βαλτοι οι περισσοτεροι, αν και καποιοι το εχουν και απο φυσικο τους να ειναι ηλιθιοι, δεν χρειαζεται καν να τους δασκαλεψουν.

      Διαγραφή
  8. Εχει παραγινει με τη ... "Ποπαρα" . Η Λιανα καλα τα λεει σε ολα αλλα εχουμε δρομο μποστα μας. Στις τελευταιες εκλογες δυο κομματα τιμωρηθηκαν εμεις και το Πασοκ. Ο αστος δε θα βαλει ποτε μυαλο θα ειναι παντα ερμαιο της τιβι και θα ψαχνει τη δικαιωση της δικης του μαλακιας ακομα και μεσα απο τους ναζι. Το απεδειξε αλλωστε. Μεγαλη αρρωστια συντροφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.