31 Οκτωβρίου 2012

Φάτε στη μάπα δημοκρατία, φάτε στη μαπα ελευθερία του λόγου

Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη...




<<Μετά τον Κώστα Βαξεβάνη, σειρά είχε ο Σπύρος Καρατζαφέρης, ο οποίος συνελήφθη χθες αργά το βράδυ.
Αιτία αποτέλεσε η "κατοχή" των "απόρρητων εγγράφων" που αφαίρεσαν οι hackers από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα οποία όπως είχε αναφέρει δημοσίως είχε στα χέρια του. Ο κ. Καρατζαφέρης δεν κοινοποίησε κανένα στοιχείο απλά κάλεσε από την εκπομπή του να παρέμβει πολιτικό στέλεχος του υπ. Οικονομικών έτσι ώστε να γίνει διασταύρωση. Αφού αυτό δεν έγινε, προανήγγειλε ότι θα αρχίσει να δημοσιοποιεί τα στοιχεία από την επομένη.
Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής και αφού ο δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, συνελήφθη από ισχυρή αστυνομική δύναμη! Ο λόγος; Κάποια περασμένη και ξεχασμένη στα μπαούλα δικαστική απόφαση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, την οποία η κυβέρνηση αποφάσισε να ενεργοποιήσει απόψε... τα μεσάνυχτα και μάλιστα στη μέση του δρόμου. Δεν ξέρανε που μένει ο κ. Καρατζαφέρης; Γιατί λοιπόν δεν του κοινοποιήθηκε κάτι, πριν να συλληφθεί σαν Γιαγκούλας;>> Πhγή Dailynews24
-------


Άντε να απογυμνώνεται η αστική δημοκρατία σιγά σιγά για όσους είχαν την ψευδαίσθηση ότι ήταν ελεύθεροι. Η μόνη ελευθερία που υπάρχει στον καπιταλισμό είναι η ελευθερία που δίδεται στον κυνηγό να πιάσει το αφοπλισμένο απο το ίδιο το σύστημα θήραμα. Βέβαια όλες αυτές οι "άκομψες" κινήσεις τρομοκράτησης(γιατί αυτό το στόχο έχουν οι συλήψεις να τρομοκρατήσουν όσους αρχίζουν να αμφισβητούν για να τους κρατήσουν καθηλωμένους) απο την πλερά του κράτους δείχνουν πως υπάρχει μια δυσκολία όσον αφορά στο να κρατηθεί ο έλεγχος, δηλαδή είναι καλό σημάδι γιατί φανερώνει τα αδιέξοδα, τις αδυναμίες και το πραγματικό πρόσωπο του καπιταλισμού που όσο περισσότερο φτάνει στην άκρη του γκρεμού τόσο πιο επιθετικός γίνεται. Απέχει πολύ βέβαια σε κόπο και κατά πάσα πιθανότητα σε χρόνο ο καπιταλισμός από την απόσυρση του, αλλά σίγουρα τα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει εξαιτίας των αντιφάσεων του γίνονται όλο και ψηλότερα. Το κρίσιμο ζήτημα λοιπόν είναι πότε εμείς οι λαοί θα του δώσουμε το αποφασιστικό καλοζυγισμένο χτύπημα που θα σημάνει την αρχή του τέλους του.

Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.