15 Δεκεμβρίου 2010

Άρχισαν τα όργανα ... Η επίθεση στον Κ. Χατζηδάκη (τα σχόλια περισσεύουν)


Εργατικό ατύχημα

8 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά το ΠΑΜΕ πού ήταν σήμερα;
    Ούτε το 1/10 της υπόλοιπης διαδήλωσης δεν ήταν.
    Μήπως θα πρεπε να το ξανασκεφθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΜΕ έκανε μια ωραία και πολιτισμένη πορειούλα ακόμα μια φορά και φυσικά όταν αποχωρούσε από το Σύνταγμα, ακόμα μια φορά την έπεσαν τα ΜΑΤ στο Λαό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ανώνυμος ισχυρίζεται πως δεν είχε κόσμο στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ της Αθήνας (και απορώ απο ποιόν πλανήτη έχει κατέβει), ο Αχινός πάλι ενοχλείτε που το ΠΑΜΕ δεν πάει να καταλάβει την Βουλή (!!!) ... Φυσικά και ενοχλείστε απο το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ ... Αφου μια ζωή μάθατε να το μισείτε, τώρα θα αλλάξετε ?

    Δεν έχει σημασία τι κάνει το ΠΑΜΕ, εσείς πάντα θα βρίσκεται κάτι να σχοιάζετε αρνητικά ...

    Αχινέ, ξέρεις άραγε ποιός είναι ο σκοπός μιας κινητοποίησης, μιας συγκέντρωσης, μιας απεργίας ? Μάλλον όχι ... για αυτό και την βρίσκεις με τους αναρχοασφαλίτες που παίζουν κυνηγητό με τους μπάτσους ...

    Σε αυτά τα πανηγύρια, φυσικά και το ΠΑΜΕ δεν λαμβάνει μέρος και δεν θα λάβει ΠΟΤΕ μέρος ! Εμείς οργανώνουμε ταξικό κίνημα ανατροπής του συστήματος, δεν παίζουμε κλέφτες και αστυνόμους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..σε καθε απεργία, η μεγαλύτερη μάχη είναι στον χωρο δουλειάς, στην συνείδηση του εργαζόμενου, στην περιφρούρηση εξω απο τις πύλες για να πάρουν και κουράγιο οι υπόλοιποι..κατάληξη όλων αυτών ειναι η πορεία, για αυτό κάθε ένας που κατεβαίνει με το ΠΑΜΕ έχει κερδηθεί με ιδρώτα.. η εκτόνωση της επαναστατικότητας σε 2 ωρες συγκρούσεων στο κέντρο (χωρίς να αμφισβητώ την εντιμότητα και την αγωνιστικότητα κανενός) και μάλιστα με μάλλον φτωχο περιεχόμενο (πχ το πλαίσιο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ για κρατικοποιήσεις, δημόσιες επενδύσεις κτλ χωρις καμια ταξικη αναφορά στο θέμα της εξουσιας και της ιδιοκτησίας) κερδίζει στις εντυπώσεις.. αλλά η ουσία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..(συνεχεια).. εντω μεταξυ η πορεία του ΠΑΜΕ ήταν τεράστια.. τα τελευταία χρόνια μόνο όταν είναι όλοι μαζί οι υπόλοιποι (μαζεύοντας και τους πιο απολιτικ που κατεβαίνουν στην πορεία) είναι κάπως συγκρίσιμη η πορεία τους με το ΠΑΜΕ.. αλλά ούτως η άλλως δύσκολο να τις συγκρίνουμε..η ΤιΒι θα δείξει μόνο της ΓΣΕΕ- ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ.. γιατί του ΠΑΜΕ δεν ήταν αρκετά επαναστατκή για τους Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Κουρή, Κυριακου κτλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς φίλοι μου, αλλά αυτό που φάνηκε καθαρά χτες είναι ότι όταν στους δρόμους ξεσπάσει Επανάσταση, το ΚΚΕ θα μιλάει ακόμα για αστική προβοκάτσια. Μακάρι κάποια νέα, ποιο φρέσκα μυαλά, στο ΚΚΕ να στείλουν τη γερασμένη ηγεσία για ξεκούραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..όταν ξεσπάσει επανάσταση, σημάνει ότι η εργατική τάξη, θα είναι συνειδητοποιημένη και κυρίως συγκροτημένη- οργανωμένη ώστε να καταλάβει την εξουσία. Πολύ πθανόν να αναδειχνούν καλύτερες προσωπικότητες στην ηγεσία του ΚΚΕ..λογικό δεν είναι? Σε αυτές τις συνθήκες όμως, ο ξυλοδαρμός ενος αστού πολιτικού ή το σπάσιμο βιτρινών θα είναι κάτι παραπλευρο, όχι το κύριο. Και καθώς το θέμα της οργάνωσης και της αποτελεσμάτικοτητας, της συνέπειας και της πρωτοπόρας θεωρίας θα είναι το κύριο, τα "αιώνια" νειάτα θα ζοριστούν και θα κληθούν να πάρουν θέση.. δεν θα απορήσω αν προκειμένου να διαφυλάξουν την "αυτονομία" τους μείνουν άπραγοι, όπως κάνουν και τώρα σε κάθε μεγάλη μάχη με ταξικό πρόσημο (βλ λιμάνι, Μανωλάδα, Αιγύπτιοι αλιεργάτες, αγροτικες κινητοποιήσεις κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..ή όπως κάνανε στην προσπάθεια να γίνει 48ωρη γενικη απεργία.. προκειμένου να μην πάνε με το ΠΑΜΕ.. Αναρωτιέμαι.. αν οργανωθεί επανάσταση απο τους χώρους δουλειάς, οι εξωτέτοιοι, αυτόνομοι κτλ δεν θα μιλήσουν για καπέλο του ΚΚΕ ή όποιου φορεα αναδειχθεί και θα περιοριστούν στο πανεπιστημιακό άσυλο, άντε και στο Σύνταγμα?? Γιατι μου φαίνεται πως κατα βαθος προτιμούν καπιταλισμό, απλά με λίγο μπάχαλο και "νησίδες" ελευθερίας, αντίστασης κτλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.