14 Δεκεμβρίου 2010

Απαράδεκτη ενέργεια μπάτσου στο Λονδίνο - Έσυραν ανάπηρο φοιτητή στο δρόμο !

Κατά την διάρκεια των φοιτητικών διαδηλώσεων της περασμένης εβδομάδας στο Λονδίνο, κατά της αύξησης των διδάκτρων στα πανεπιστήμια, αξιωματικός της Βρετανικής αστυνομίας σήκωσε από το αναπηρικό καρότσι και έσυρε στο δρόμο έναν ανάπηρο φοιτητή ...

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε απο ένα ερασιτεχνικό βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, το οποίο δείχνει τη στιγμή που ο αστυνομικός τραβάει και σέρνει τον 21χρονο Τζόντι ΜακΙντάιρ στην άκρη του δρόμου, η Scottland Yard διέταξε μια έρευνα (για τα μάτια του κόσμου) ... και το BBC προσκάλεσε τον φοιτητή, με σκοπό να "καλλωπίσει" την άσχημη εικόνα που δημιουργήθηκε .... (όπως θα δείτε και στο παρακάτω βιντεάκι). Ο φοιτητής μάλιστα, δίνει κάποιες πολύ καλές απαντήσεις απέναντι στο προβοκατόρικο ύφος του δημοσιογραφίσκου του BBC, ο οποίος προσπαθεί να στοχοποιήσει τους αντιδρώντες φοιτητές ...και οριοθετεί την συζήτηση γύρω από την βία των διαδηλώσεων και όχι στις αιτίες τους !

1 σχόλιο:

  1. Γεια σου Redfly, καιρό είχα να διαβάσω τα άρθρα σου με την ησυχία μου!

    Καλά μιλάμε για απαράδεκτη και απάνθρωπη συμπεριφορά, αλλά βγάζω το καπέλο στο παλικάρι που παρόλην την άδικη και θρασύδειλη συμπεριφορά που δέχτηκε, και τα χώνει στον παπαρα το δημοσιογραφίσκο που προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα και ρεζιλεύει τους μπάτσους που το θεώρησαν "Μέγα-Απειλή των πάντων"!!!

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!

    Juls

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.