25 Απριλίου 2013

Να αναφέρετε «οποιοδήποτε συμβάν εντός ή εκτός σχολείου» στο οποίο «εμπλέκονται μαθητές ή καθηγητές»

Τι ζητάει η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας;

Απλά πράγματα. Να πληροφορείται οποιαδήποτε κίνηση εκπαιδευτικών ή μαθητών. Δηλαδή; Ενδιαφέρεται η Διεύθυνση αν ο εκπαιδευτικός ή ο μαθητής πηγαίνει για καφέ ή συμμετέχει σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση; Δε νομίζω.

Αν όμως πάρει μια σημαία του Π.Α.ΜΕ ή του ΚΚΕ και αρχίσει να πορεύεται , να διαμαρτύρεται όταν μια λαϊκή οικογένεια μένει χωρίς ρεύμα ή να συμπαραστέκεται σε αγρότες που κλείνουν τους δρόμους ή να διεκδικεί μαζί με άλλους εργαζόμενους;

Ε. τότε μάλιστα!

Αυτός ο επίορκος δεν έχει θέση στην εκπαίδευση. Πρέπει να....παταχθεί πάσα αναρχοκομμουνιστική εκδήλωση η οποία διαταράσσει ή διαφθείρει τα χρηστά ήθη..

Είναι καθαρό πως η αστική τάξη ετοιμάζεται, παίρνει τα μέτρα της γιατί φοβάται. Τρομοκρατεί με τον πλέον γνωστό τρόπο σ' αυτήν. "Απαγορεύεται η συνάθροισις άνω των 2 ατόμων". Σε αυτή τη λογική δεν κινείται αυτή η εγκύκλιος; Ξέρει ποιος είναι ο αντίπαλος της και ξέρει από ποιον θα ανατραπεί. Το θέμα είναι και οι εργαζόμενοι να πυκνώσουν τις γραμμές του ταξικού κινήματος.
Έχω την εντύπωση λοιπόν πως μπορεί οι οργανικές θέσεις των εκπαιδευτικών να μειωθούν , οι οργανικές των χαφιέδων όμως θα αυξηθούν.
Δείτε τώρα και την αφίσσα της ΔΑΚΕ. Πώς είπατε; Εκφασιμός;
Βλέπετε κάποια σχέση ανάμεσα στα 2 γεγονότα; 
Νομίζω πως είναι οφθαλμοφανής.






4 σχόλια:

  1. Η αποφαση αυτη πρέπει να ανατραπει ειτε εχει στοχο τους κομμουνιστες είτε οποιαδηποτε αλλη ομαδα. Το ολο πνευμα του μετρου ειναι λαθος και καταπτυστο, ανεξαρτητα για ποιους λογους θελουν να τον εφαρμοσουν.
    νκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά στις τελευταίες εκλογές για την ΟΛΜΕ είδες τι ψηφίζουν οι καθηγητές? Προφανώς δεν ιδρώνει το αυτί τους συνεπώς από τέτοιες αποφάσεις...
      Φαίδρα

      Διαγραφή
    2. Αυτο δε παει να πει οτι δε πρεπει οσες κοινωνικες ομαδες θεωρουν οτι θιγονται οι ελευθεριες τους να μην αντιδρασουν. Εξαλου στατιστικα, ειδα τι ψηφισε ολος ο λαος στις προηγουμενες εκλογες αλλα που θα παει θα ιδρωσει το αυτι του.
      νκ

      Διαγραφή
    3. Φυσικά έχεις δίκιο. Τώρα με τις υποχρεωτικές μεταθέσεις και την κατάργηση οργανικών ελπίζω να υπάρξει αντίδραση τουλάχιστον σε αυτό τον κλάδο.
      Φαίδρα

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.