29 Απριλίου 2013

Ν. Καραθανασόπουλος στο Σκάι: Ο λαός να ορθώσει το ανάστημά του στα μονοπώλια και την ΕΕ (VIDEO)


Τη συγκυβέρνηση που υλοποιεί μία σκληρή πολιτική απέναντι στα λαϊκά στρώματα, αφενός για να πετύχει τη δημοσιονομική πειθαρχία φορτώνοντας τα βάρη της κρίσης στο λαό και αφετέρου για να προχωρήσει στις διαρθρωτικές μεταρρρυθμίσεις οι οποίες θωρακίζουν την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των μονοπωλίων, κατήγγειλε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του Σκάι.


Προειδοποίησε πως η τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για τη δήθεν προστασία των ανέργων, που έγινε αποδεκτή στο πολυνομοσχέδιο, στην πραγματικότητα καταργεί Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, κατώτερους μισθούς και εργασιακά δικαιώματα στον δημόσιο τομέα με αντίστοιχη επέκταση και στον ιδιωτικό.

Χρειάζεται οι εργαζόμενοι και ο λαός συνολικά να ορθώσει το ανάστημά του στα μονοπώλια και την ΕΕ και να ανατρέψει την κατάσταση που βιώνει.

Αναφορικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ο Ν. Καραθανασόπουλος επισήμανε ότι το μείγμα που προτείνει είναι «εντός των τειχών» και δεν αφορά την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.