24 Αυγούστου 2012

Μπροστά στον εκρατσισμό της ελληνικής κοινωνίας


Μέσα σε μια κοινωνία που γίνεται ολοένα και πιο ρατσιστική, ολοένα και πιο αντιδραστική, έχουμε επιλέξει συνειδητά να είμαστε η παραφωνία! Έχουμε επιλέξει την ταξική αλληλεγγύη με τους κολασμένους της γης, με όσους έχουν πουλήσει το βιός τους για να βρουν ένα καλύτερο αύριο σε μια άλλη χώρα, μακριά από τις βομβαρδισμένες (και πλούσιες σε ορυκτά) πατρίδες τους.
Θα συνεχίσουμε να λέμε, πως δεν υπάρχουν “πιο εγκληματικές” φυλές από φύση τους, θα συνεχίσουμε να λέμε πως είμαστε αδέρφια με τους εργάτες ντόπιους ή ξένους, θα συνεχίσουμε να λέμε πως όσοι δαιμονοποιούν τους ξένους και δεν αγωνίζονται ενάντια στον πραγματικό εχθρό τους, το κεφάλαιο της καταπίεσης, παίζουν το παιχνίδι αυτών που εκμεταλλεύονται Έλληνες και ξένους, ντόπιους και μετανάστες, λευκούς και μαύρους. Θα συνεχίζουμε να λέμε πως οι φασίστες ελληναράδες και οι ρατσιστές υπερπατριώτες είναι τα μαντρόσκυλα των καπιταλιστών.

Πηγη

1 σχόλιο:

  1. οποιος εχει το μαχαιρι μοιραζει οπω γουσταρει το καρπουζι. Ενα προβλημα που ο ιδιος ο καπιταλισμος δημιουργησε το αξιοποιει σημερα για να αποπροσανατολίσει και να διασπάσει. Ποιος ειναι ο εχθρος ο κακομοιρης ο ξένος ή το στυγνο αφεντικο. Την απαντηση στην ερωτηση αυτή τα αφεντικά και τα στιρακια του (ΜΜΕ. ΧΑ κλπ) απαντουν το πρωτο. Διαιρει και βασίλευε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.