13 Ιουνίου 2012

Ο ""ακτιβισμός""..της ΧΑ

Λίγο μετά τις εκλογές στις 6 Μαϊου και ενώ τα φασιστοειδή πανηγύριζαν το εκλογικό τους ποσοστό, εκπρόσωπός τους (που έπεσε στη χύτρα με τα αναβολικά όταν ήταν ακόμα νεαρό φασιστάκι) εμφανίζεται σε ομιλία του να προαναγγέλλει, τρόπον τινά, την επίθεση στους Αιγυπτίους στο Πέραμα. , αλλά και μία σειρά "δράσεων" της συμμορίας, οι οποίες περιλαμβάνουν ξύλο κοπαδιδόν σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους και άλλες πράξεις "ανδρείας" έτσι ώστε να επιβεβαιώνεται στην πράξη το "αίμα" αλλά και το "τιμή". Η τιμή τιμή δεν έχει.

Ένα από τα συνεχόμενα λαϊκίστικα παραμυθάκια που προπαγανδίζει ακατάπαυστα η ΧΑ στα ευήκοα ώτα, σε σημείο να γίνεται κεντρικός πυρήνας της """πολιτικής""" της (πέραν του ξύλου δηλαδή) είναι αυτό της χρηματοδότησης του κόμματος ("Εμείς δεν παίρνουμε τα χρήματα του ελληνικού λαού").

Ωστόσο όπως έχουν παραδεχθεί στο παρελθόν αποχωρήσαντες από τις τάξεις της "πατριώτες", ως προς το ποιος ήταν αυτός τελικά που τους ενισχύει:
""Το ποιος δεν το ξέρω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος. Στη ΄΄Χρυσή Αυγή΄΄ μας εκμεταλλεύτηκαν. Υπάρχουμε για να εξυπηρετούμε σκοπιμότητες""
Από εδώ  Αλλά και εδώ από απόσπασμα βιβλίου πρώην μέλους της ΧΑ που εξομολογείται..

Έχει ωστόσο ενδιαφέρον να δείτε τι δηλώνει ο Θανούλης ο Καταδρομέας, του οποίου ο πατήρ, εκτός από ιδεολογικός ογκόλιθος και ινστρούχτορας της ακροδεξιάς στη χώρα μας, είναι και υποψήφιος του λ.α.ο.ς.

"Καλός ο ακτιβισμός της ΧΑ, αλλά δεν αρκεί!" Χρειάζεται και ιδεολογική δουλειά. Η ΧΑ είναι το
μετ' αναβολικών τεστοστερονούχο απώτατο άκρο του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος. Οι πλεύρηδες αυτού του συστήματος είναι οι εγκέφαλοι. Η ΧΑ είναι το σαυροειδές τμήμα του εγκεφάλου, οι υπόλοιποι ο μετωπιαίος λοβός.


Και οι Ψωμιάδηδες? Αυτούς τους τελευταίους "εγκέφαλους" δεν του λες με ευκολία. Μάλλον πιο πολύ σε νωτιαίο μυελό φέρνουν.

1 σχόλιο:

  1. Δεν μπορει στο βιντεο καποιος παρα να προσεξει την γκαρσονα που μπαινοβγαινει:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.