11 Ιουνίου 2012

Εσείς δέρνετε τη γυναίκα σας?

Η άποψή μου για τους "οργανωμένους ενεργούς" φασίστες είναι συγκεκριμένη και έχει ειπωθεί πολύ εύστοχα και συνοπτικά από τον φίλο Δελαρζ εδώ.

Το πρόσφατο περιστατικό με τον ΚαSSιδιάρη εμένα προσωπικά δεν με εξέπληξε. Όχι μόνο γιατί αυτοί ακριβώς είναι οι φασίστες, τέτοιες είναι οι πράξεις τους και τα πιστεύω τους, αυτές οι αντιδράσεις τους και τα λοιπά. Αλλά και για τον εξής λόγο. Όποιος είχε παρατηρήσει προσεκτικά το εν λόγω άτομο στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, έβγαζε δύο συμπεράσματα:

α) Ότι έψαχνε ευκαιρία να κάνει λίγο τηλεοπτικό μακελειό (αλά Χίος), να ανεβάσει την ένταση, να κάνει την ταρζανιά προς τέρψιν του μέσου ψηφοφόρου του αλλά και του αιμοδιψούς φιλοθεάμωνος κοινού (τόσες αμερικάνικες εκπομπές με live καταδιώξεις που καταλήγουν σε πυροβολισμούς φιλοξενεί η αμερικάνικη τηλεόραση, κάτι θα ξέρει).

Εξάλλου το εν λόγω άτομο γνωρίζει πολύ καλά ότι μεγάλο ποσοστό αυτών που τον ψήφισε, το έκανε για να πέσει ξύλο στους 300, να δοθεί γροθιά στο σάπιο πολιτικό σύστημα, να στηθούν κρεμάλες κτλ



Τι και αν ο ίδιος ψηφοφόρος που αναζητά τη Νέμεσις στα αναβολιασμένα μπράτσα φασιστοειδούς ήταν συνεχόμενα και κατ εξακολούθησιν πελάτης  αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος? Τι και αν έχει ανοίξει ένα μεγάλο χαρωπό τσουβάλι και έχει χώσει μέσα τα κόμματα που εκείνος ψήφιζε (πασοκ - νδ) και τον απογοήτευσαν --γιατί ποτέ δεν κατάλαβε ότι δεν εξυπηρετούσαν τα δικά του συμφέροντα-- αλλά και κόμματα που ουδεμία ευθύνη φέρουν για την κατάντια και την ξεφτίλα του.

Ωστόσο οι ΧΑυγιτες θα μετέχουν πλέον στους 300 και η αντίφαση είναι τόσο προφανής που δεν έχει καν νόημα σχολιασμού. Βέβαια όπως λεν και οι ίδιοι δεν θα πάρουν χρήματα προς όφελος του κόμματος. Έχουν άλλους πόρους. ΧΑ, μια ευγενική χορηγία του δικομματισμού και του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος. Δεύτερη αντίφαση? Δεν θα τ' αντέξω!

Δες ένα καλό παράδειγμα τηλεοπτικού τζερτζέλου για να ακολουθήσει το σουπα μουπες, η πολιτική συζήτηση επιπέδου καφενέ με όρους mortal combat (insert coin to join), στην οποία έχει εθιστεί μεγάλο τμήμα συμπολιτών μας. Συντονιστής θα μπορούσε άνετα να είναι ο Αντρέας Μικρούτσικος (ή ο Jerry Springer).


Η συγκεκριμένη την γλύτωσε χωρίς ξύλο. Ωστόσο είναι ενδεικτικό το ύφος, ο τρόπος επίθεσης αλλά και η απήχηση που είχε το βίντεο στο ακροδεξιό κοινό (και όχι μόνο σε αυτό που αυτοπροσδιορίζεται ως τέτοιο, αλλά και σε αυτό που έχει ανάλογη αντίληψη χωρίς να το καταλαβαίνει και συνεχίζει να θεωρεί εαυτόν δημοκράτη, άξιο φυσικό συνεχιστή του Περικλέως). Στο facebook είχε αναρτηθεί και στην προσωπική σελίδα του πρωταγωνιστή με το λογοπαίγνιο "οικολόγρια". Διότι εκτός από μισογύνηδες είμεθα και εχθροί της ηλικίας. Το γεγονός ότι ουδείς προσβάλλεται με αυτό το είδος ρατσισμού ως προς τους μεγαλύτερους (μιλάμε πάντα για τους φαν του συγκεκριμένου κυρίου, αλλά και τους χειροκροτητές του από ευρύτερα τμήματα της κοινωνίας), ουδείς αναλογίζεται ότι η Κοντούλη έχει ενδεχομένως την ηλικία των γονέων του (όπως και η Λιάνα) ότι και ο ίδιος φευ! θα μεγαλώσει κάποια στιγμή, αν δεν πλησιάζει ήδη την ηλικία αυτή κτλ είναι αποκαρδιωτικό.

β) Ότι το συγκεκριμένο άτομο, με τα πάμπολλα τικ, με το μόνιμο εκνευρισμό, με το αυθάδικο στυλ ήταν μία κινούμενη ωρολογιακή βόμβα μίσους και φανατισμού η οποία "έψαχνε" απεγνωσμένα μία σπίθα για να κάνει μπουμ ον κάμερα. 
Χαρακτηριστικό του κομπλεξικού ανθρώπου είναι η έντονη αντίδραση σε αυτόν που γελά εις βάρος του (βλέπε Πλέυρης), σε αυτόν που τον αμφισβητεί και τον φέρνει σε δύσκολη θέση (βλέπε Δούρου) και εν τέλει σε αυτόν που όχι μόνο τον αμφισβητεί και στέκεται παλικαρίσια απέναντί του αλλά τον αψηφά, δεν τον φοβάται, δεν κάνει την πάπια (βλέπε Λιάνα και Προκόπης Παυλόπουλος--εντάξει σβήστε τον τον δεύτερο. Ο Προκόπης δεν ήθελε να χυθεί αίμα μπροστά στις κυρίες). Πόσο μάλλον όταν είναι γένους θηλυκού, άρα "κατώτερου σωματικά και πνευματικά" στα μάτια ενός φασίστα.
Οι γυναίκες για τους απανταχού καSSιδιαρηδες είναι αναπαραγωγικές μηχανές που ζευγαρώνουν, γεννούν και ανατρέφουν στρατιώτες. Μαγειρεύουν για τον πυρήνα και είναι γενικά υπό. Σε όλα.
Μπείτε τώρα στη θέση του. Είχε απέναντί του δύο "φουστάνια" και του βγάζαν και γλώσσα!! Ξέρεις τι κάνουμε εμείς σε κάτι σαν και του λόγου σου? Τις μαυρίζουμε στο ξύλο και μετά λέμε σε όλους ότι έπεσαν από τις σκάλες και χτύπησαν.

Ωστόσο όπως σας είπα και στην αρχή, αλλά χάθηκα στην φλυαρία μου (το στερεότυπο θέλει οι γυναίκες να μιλάμε πολύ και να φλυαρούμε ακατάπαυστα, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος καSSιδιαρης να μας βουλώσει το στόμα) όλα αυτά ήταν αναμενόμενα από το συγκεκριμένο ανθρωποειδές (χαμένος κρίκος της εξέλιξης, πάρτυ στην κοινότητα των ανθρωπολόγων).

Αυτό που για μένα προσωπικά δεν ήταν τόσο αναμενόμενο, είναι η απήχηση που βρήκε αυτή του η πράξη σε τμήματα των ανθρώπων της διπλανής πόρτας. Σε αυτούς που αβασάνιστα είπαν το "καλά της έκανε". Σε αυτούς που έσπευσαν να καταδικάσουν αλλά να πουν ότι "και αυτή τον προκάλεσε". Σε αυτούς που ρωτούσαν ως ανόητοι "ποιος ξεκίνησε πρώτος" (λες και επρόκειτο για διαμάχη σε προαύλιο δημοτικού σχολείου) αλλά και σε αυτούς που ως γνήσιοι χάχες, θεωρούν ότι η ζωή είναι ένα απέραντο videogame. Είναι προσομοίωση ζωής. Όλα έχουν την πλάκα τους. 

Όλο αυτό βγάζει στην επιφάνεια το πόσο κρυφοφασίστες, μισογύνηδες, θρασύδειλοι, ομοφοβικοί είναι ορισμένοι εκεί έξω. Είναι πολλοί αυτοί? Ποιος ξέρει. Οι επόμενες εκλογές θα έχουν χαρακτήρα άτυπης απογραφής ως προς αυτό. Πλέον κανείς δεν νομιμοποιείται να πει "δεν ήξερα". Τα σώβρακα έπεσαν μαζί με τις μάσκες. Τώρα αγαπητοί ξέρετε.

Ο άντρας που δεν σοκάρετε από τη θέα μίας γυναίκας που γρονθοκοπείται, που είπε ότι "καλά της έκανε", με κάνει να πιστεύω ότι έχει απενοχοποιήσει το ξύλο στις γυναίκες (για τους μετανάστες δε το συζητάει καν, αυτοί δεν είναι άνθρωποι) και ότι κάλλιστα μπορεί να δέρνει και τη δική του γυναίκα, αν "βγάλει γλώσσα", αν το φαϊ δεν είναι καλό κτλ κτλ

Για την γυναίκα που είπε το ίδιο, τι να πω? Τι μπορώ να πω?


(Και ένα τελευταίο. Υποτίθεται ότι τα κανάλια βάλλουν συστηματικά τις τελευταίες μέρες κατά της ΧΑ. Και τι λέει το έγκριτο και μαχόμενο ρεπορτάζ? Ότι ο Κασσιδίαρης εγκαλεί την αστυνομία για το ανθρωποκυνηγητό που έστησε εις βάρος του, παίζουν συνεχώς πλάνα του έταιρου Ηλία να βρίζει γαλονάδες και γενικώς καλλιεργείται ένα κλίμα ότι έχουν "θέματα" με την αστυνομία..
Ορίστε λοιπόν και το αντισυστημικό προφίλ. Η καλύτερη διαφήμιση από όλα τα κανάλια.)

**Οι δύο φώτο που συνοδεύουν το κείμενο κυκλοφορούν στα social media. Δεν ξέρω από ποιους ξεκίνησαν, έκαναν πάντως καλή δουλειά. Εγώ θα αντικαταστούσα τη λέξη "αντιμνημονιακή" με το "αντισυστημική".

31 σχόλια:

  1. αντιμπατσισμός και 50% Χ.Α. στους μπάτσους... τι άλλο να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μας δουλευουν χοντρα και τα ασπονδυλα και τα εγκριτα ρεπορταζ (αυτη ειναι η δουλεια τους εξαλλου)

      Διαγραφή
  2. Η επιθεση του νεοναζι εις βαρος της Δουρου και της Κανελλη αντιπροσωπευε, για πολλα τραμπουκοφασιστακια εκει εξω,ενα χτυπημα εναντιον της αριστερας και ειδικα του ΚΚΕ.Δεν ειχε να κανει τοσο με το φυλο.Χαρηκαν καποια φασιστοειδη,μικροαστικα γουρουνακια οτι ενας"ελληναρας"εδειρε εναν ανθρωπο που προερχεται απο το ΚΚΕ.Εγω λεω Τσακιστε τους Φασιστες και τα καπιταλοσκυλα ειτε ειναι Αντρες ειτε ειναι Γυναικες.(οκ στις γυναικες να φερθουμε λιγο καλυτερα γιατι η manny μπορει να μας μαλωσει..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε θα διαφωνησω. Ειναι γνωστο οτι σιχαινονται τους κομμουνιστες και οτι μας θεωρουν τον υπ αριθμον ενα εχθρο τους.

      Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι θρασυδειλοι και μισογύνηδες.

      Αν αντι για την Κανελλη ειχε απεναντι του το Μανουσογιαννακη, τι λες τα ιδια θα εκανε?

      Διαγραφή
    2. Ελπίζω να κάνεις πλάκα αλλιός θα σε δείρο εγώ.

      Διαγραφή
  3. αλήθεια μιας και ο κασσιδιάρης μιλάει για ιστορία
    ξέρει τι ήταν η συμφωνία μολότωφ και πια χώρα έχει χάσει 25.000.000 κόσμο για να απαλαγούμε από τους πνευματικούς τους ηγετες????
    να μην αναφερθώ για το φασισαταριό που αντί να ψηφίσει υπέρ του ανεξάρτητου ποντιακού κράτους πήγε να κάνει ιμπερεαλιστικό πόλεμο λες και ήταν ο μέγας ναπολέοντας
    και ας μας πει αυτός που σηκώνει χέρι σε γυναίκες ο άντρακλας
    γιατί τα τότε ελλινικά φασισταριά δεν δεχόντουσαν τους πόντιους σαν έλληνες
    ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απαντησε ο μαυρικος , αλλα το βιντεο σταματα με το που αρχιζει να του απανταει

      Διαγραφή
  4. Όλο αυτό βγάζει στην επιφάνεια το πόσο κρυφοφασίστες, μισογύνηδες, θρασύδειλοι, ομοφοβικοί είναι ορισμένοι εκεί έξω. Είναι πολλοί αυτοί? Ποιος ξέρει.

    Είναι πολλοί δυστυχώς! Επίσης να συμπληρώσω ότι αυτού του είδους οι άνθρωποι καθορίζονται ως μάζα. Η μάζα αυτή σαφέστατα νιώθει μια αναπόφευκτη κατωτερότητα απέναντι σε πρόσωπα όπως της Κανέλη. Η μόρφωση της, η επαγγελματική της επιτυχία, η άνετη σεξουαλικότητα της και εσχάτως η κομμουνιστική της δράση ενεργοποιεί τα νευρωτικά συμπτώματα των ατόμων με διαστρεβλωμένη συνείδηση και μόρφωση{επιστημονική-φιλοσοφική ή κοινωνική}
    Το μίσος κυριαρχεί και μαζί με μιά διάθεση ανθρωποφαγική μετατρέπουν την μάζα σε φασιστική. Έτσι χαίρεται, κάπως σαδιστικά, με την μπάτσα στην Κανέλη. Να μάθει, σου λένε, να το παίζει ελεύθερη και επαναστάτρια κάνοντας μας να σκάμε από το κακό μας για την δουλοπρέπεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω αυτο φοβαμαι βαγγελη. Οτι ειναι περισσοτεροι απο τους ψηφοφορους της χα. Εχουμε δρομο ακομα.

      Διαγραφή
  5. ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΕ Βαγγελη!Οι οποιες λενε οτι η ομοφυλοφιλια ειναι προιον του καπιταλισμου και οτι οταν εχουμε κομμουνισμο θα ελαχιστοποιειθει! δεν ειναι τυχαιο οτι παροτι στους ομοφυλοφιλους στα πρωτα χρονια της επαναστασης δωθηκαν πληρης ελευθεριες , αργοτερα εγιναν παρανομοι επι Σταλιν(με διωγμους και θανατους στα γκουλακ) κατι που κρατησε μεχρι το 1993 που νομιποποιηθηκαν ξανα! Αντιστοιχες και οι δηλωσεις του ΚΚΕ οταν πηγε να γινει το συμφωνο κοινωνικης συμβιωσης οταν δηλωνε ο Σκυλακος βουλευτης του ΚΚΕ οτι ογαμος ειναι για ζευγαρια που μπορουν να αναπαραχθουν για να δικαιολογησει γιατι τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια δε πρεπει να παντρευονται!Αν εισαι στειρος-στειρα σα να σου λεει μη παντρευεσαι γιατι εδ μπορεις να κανεις παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε το βιβλίο με το "χέρι στην καρδιά" θίγει όλα αυτά τα θέματα, θα αλλάξεις γνώμη.

      Διαγραφή
  6. θα το διαβασω αν και απο οτι ηδα αναφερεται σε μετα σταλιν εποχη που ηχαν ηρεμησει τα πραγματα βεβαια η αποψη μου δεν ειναι καθορισμενη απο αυτα που γινοταν στη ΕΣΣΔ αλλα σαυτα που συζηταω με μελη του ΚΚΕ που βλεπω οτι εχουν αυτη την αποψη για τους ομοφυλοφιλους αν ισχυει κατι αλλο παρακαλω ενημερωσε με!Γνωριζω γιατι εχω ψαξει τι γινοταν στην ΕΣΣΔ και σε καμια περιπτωση δεν υοθετω ολα αυτα που λενε τα δυτικα μεσα χωρις να εχω ψαξει πρωτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράνο ζαν

      δεν την γνωρίζεις την θέση του ΚΚΕ για τους ομοφυλόφιλους οπότε άσε τις δηλώσεις των 60χρονων και 70χρονων μελών ή στελεχών του κόμματος.

      Φυσικά και η άποψη του Σκυλάκου θα διαφέρει απο την άποψη ενός 20χρονου κνίτη, διότι η ιατρική και βιολογική αντιμετώπιση των ομοφυλόφιλων, είχε και κάποια εξέλιξη ρε άνθρωπε, απο το 1960 και την εποχή που ο Σκυλάκος διαμόρφωνε άποψη πάνω σε αυτό το θέμα.

      Αυτό που θα έπρεπε να κάνεις αντίθετα, είναι να συγκρίνεις την άποψη του Σκυλάκου, με την άποψη που έχουν οι συνομήλικοί του από όλους τους πολιτικούς χώρους ...

      Τι να κάνουμε δηλαδή, κάποια πράγματα σχετίζονται και με τον βαθμό της ιστορικής εξέλιξης της επιστήμης.

      Διαγραφή
    2. Απαντάει και για την εποχή του Στάλιν,
      Θα εκπλαγείς για την σύγχρονη αντιμετώπιση πάνω σε αυτό το θέμα την εποχή του Στάλιν 25-53.

      Διαγραφή
  7. Η αποψη του Σκυλακου ειναι δηλωση του μεσα στη βουλη οταν ηταν να ψυφιστει το νομοσχεδιο αρα ειναι και αποψη του ΚΚΕ!Οι νεοι που λες του ΚΚΕ λενε για προιοντα καπιταλιστικα για την ομοφυλοφιλια!Θα σε παρακαλουσα αφου δε τη ξερω την αποψη του ΚΚΕ για την ομοφυλοφιλια να μου την πεις ωστε να μη με παραπληροφορει ο καθε τυχαρπαστος και να μπορω νατου πω την αληθινη αποψη του ΚΚΕ για το θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απόψη του ΚΚΕ για τους ομοφυλόφιλους είναι πολύ απλή. Δεν διαχωρίζουμε τον κόσμο ανάλογα με την σεξουαλική τους προτίμηση, οπότε ότι ισχύει για τον υπόλοιπο λαό, ισχύει και για τους γκέυ ...

      Διαγραφή
  8. και οταν θα εχουμε κομμουνισμο θα συνεχισουν να ζουνε φυσιολογικα αναμεσα μας συνανθρωποι μας που ειναι ομοφυλοφιλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς πάντως δεν τους διαχωρίζουμε.
      Εσύ γιατί συνεχίζεις να τους διαχωρίζεις ?

      Διαγραφή
  9. δε τους διαχωριζω εγω τα μελη σας το κανουν λεγοντας οτι ειναι προιοντα καπιταλιστικα !τελωςπαντων αμα μου λες οτι η αποψη του ΚΚΕ οτι δε διαχωριζονται και οτι στον κομμουνισμο καποιος θα μπορει να εχει ελευθερα οτι σεξουαλικες προτιμησεις θελει χωρις να περιοριζει τις ελευθεριες καποιου αλλου(μιλαμε για ενηλικες ανθρωπους φυσικα )εγω απλα το δεχομαι και σε ευχαριστω με καλυψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποια πραγματα εχουν να κανουν με αγνοια συνολικη της κοινωνιας γυρω απο καποια θεματα. Η ιατρικη επιστημη δεν εχει ακομη αποφανθει αν ειναι γονιδιο αυτο που "ευθυνεται" για την ομοφυλοφιλια ή οχι. Υπαρχουν διαφοροι τροποι προσεγγισης. Οταν σου λεει καποιος οτι "ευθυνεται ο καπιταλισμος" εννοει ενδεχομενως οι κοινωνικες δομες, η καταπιεση, ο τροπος που εχει μεγαλωσει το ατομο, η οικογενεια. Υπαρχουν πολυ ενδιαφερουσες αναλυσεις, απο ψυχολογικη/ ψυχαναλυτικη σκοπια εκει εξω.

      Με οσους ομοφυλοφιλους εχω μιλησει προσωπικα λεν οτι ετσι γεννηθηκαν. Εγω προσωπικα τους πιστευω. Αλλα δεν ειναι θεμα το τι πιστευω εγω ή καποιος αλλος. Το θεμα ειναι να εχουν ισοτιμη αντιμετωπιση, οπως αρμοζει σε καθε ανθρωπινο πλασμα.

      (Ειναι αδικο να εγκαλεις τους κομμουνιστες πχ, για ενα θεμα στο οποιο υπαρχει συνολικη αγνοια στην κοινωνια. Αλλο να σε αντιμετωπιζει καποιος με σκεπτικισμο και να προσπαθει να σε εξηγησει με τα δικα του αντιληπτικα εργαλεια και αλλο να ειναι εχθρικος, βιαιος απεναντι σου. Ομοφοβικος με λιγα λογια.)

      Τελευταιο σχολιο απο μενα γτ ξεφυγαμε

      Διαγραφή
    2. Εννοούν τις συμπεριφορές που μερικές φορές προκαλούν.
      Όσο για αυτο το θέμα, όλοι στον σοσιαλισμό είναι ελεύθεροι να είναι το οτιδήποτε.
      Εγώ πρόβλημα έχω με τους τραβεστί αλλά ας μην το συζητήσουμε αυτό.

      Διαγραφή
  10. Σε μια κομμουνιστικη κοινωνια ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι.

    Ειναι λιγουλακι αδικο να συγκρινουμε την Σοβιετικη Ενωση (η οποιαδηποτε αλλη χωρα) της δεκαετιας του 60 με μια χωρα του σημερα, σε ο,τι αφορα τετοια ζητηματα. Στον υπολοιπο κοσμο την ΙΔΙΑ εποχη τι γινοταν? Πως αντιμετωπιζοταν στην Ελλαδα οι gay?

    Οι κομμουνιστες λενε οτι η κοινωνια στην οποια ζουμε ειναι χωρισμενη σε ταξεις. Μια κομμουνιστικη κοινωνια ειναι αταξικη.
    Δε γνωριζω καποιον αλλο διαχωρισμο

    Και τελος, το reflyplanet δεν ειναι φορουμ. Ειναι blog.
    Καθε φορα η οποια κουβεντα περιστρεφεται γυρω απο την αναρτηση. Ηδη εχουμε λυγισει αρκετα τον ενα απο τους κανονες σχολιασμου που λεει οχι σχολια ασχετα με την αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΤΛ (ΑΠΛΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ Η ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ) ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΕΘΙΞΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΝ ΓΚΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γυναικες ειναι διαφορετικο φυλο, μην τα μπερδεύεις.
      Οσο για τα δικαιωματα τον γκει, λεμε οτι ειναι ιδια με αυτα των υπολοιπων ανθρωπων, τι αλλο θες δηλαδη να σου πουμε;
      Αλλωστε το μειζον θεμα των ημερων μας δεν νομιζω οτι ειναι η αντιμετώπιση των γκει απο την κοινωνια.
      Τελος την στρεβλη εικονα για τους γκει, τουλάχιστον στην εποχή μας, δεν την εχει δημιουργήσει στον κοσμο το ΚΚΕ, αλλά το ίδιο το σύστημα που τους εκμεταλλεύεται και τους παρουσιαζει οπως τους παρουσιαζει. Την ιδια στρβλωση βεβαια δεν εχουν υποστει μονο οι γκει, μιας και τα στερεοτυπα δινουν και παιρνουν για ολους μας. Τους γκει, τους κομμουνιστες, τους εβραιους και παει λεγοντας...

      Διαγραφή
  12. Μπερδευεις την %#$@%@# με την βουρτσα αγαπητε.
    οταν χωριζουμε την κοινωνια σε ταξεις εννοουμε οτι υπαρχουν εκμεταλευτες και εκμευταλευομενοι.
    και στις 2 ταξεις λοιπον υπαρχουν και στρειτ και γκει.
    υπηρχε γνωστος λοιπον μεγαλοεκδοτης γκει και "δημοσιογραφακος" των 500 ευρω. η παλη του ΚΚΕ ειναι ο "δημοσιογραφακος" να αποκτησει αυτα που του ανηκουν και ο μεγαλοεκδοτης να δωσει πισω αυτα που εχει κλεψει.
    το ζορι που τραβας εσυ τωρα με το ΚΚΕ ειναι γιατι; γιατι δεν εχει θεσεις για τους γκει;
    συγνωμη κιολας! δεν μπορεις να συγκρινεις την παλη που δινει το ΚΚΕ για να εξαληφθει η διπλη εκμεταλευση των εργαζομενων γυναικων, που στο δεδομενο συστημα οι γυναικες εχουν υποστει τα πανδινα και μιλαω για τις γυναικες τις εργατικης ταξης, που ειναι εργατριες/μητερες.νοικοκυρες και οτι αλλο.
    στην τελικη την αγγελοπουλου δεν την πολυνοιαζει να ψηφιζει στις εκλογες,ενω τις εργατριες τις απασχολει, οπως και το να μπορουν να συνδικαλιζονται, πραγμα που οι γκει δεν ειχαν ποτε ως προβλημα.
    σε αντιθεση λοιπον, σε πολλα επαγγελματα πλεον το να εισαι γκει ειναι προσον ενω αν εισαι στρειτ σου ριχνει πορτα.
    το προβλημα σου λοιπον ειναι αν θα παρουμε θεση στον αν μπορουν τα γκει ζευγαρια να παντρευονται και να υιοθετουν παιδια;
    προσωπικη μου αποψη ειναι οτι χεστηκα! και θα τα εχωνα στο κομμα αν χαραμιζε εστω και ενα ανθρωπο να ασχοληθει με αυτο το ζητημα την ωρα που η συλογικη μου συμβαση καταργειται (και πολλων γκει φανταζομαι, που αν ειχαν υιοθετησει παιδι δεν θα μπορουσαν να το ζησουν οπως και οι στρειτ αλλωστε). την ωρα που η ζωη μας γκρεμιζεται να στεναχωρηθω γιατι καποιος που δεν θελει να κανει παιδι με τον "κανονικο" τροπο θελει να υιοθετησει;
    σε μια κοινωνια που αν μια γυναικα δεν "κατοχυρωθει" με τον γαμο υπαρχει ζητημα επιβιωσης πολλες φορες, να ασχοληθω γιατι καποιος που θεωρει και επαναστατικο υποκειμενο την σεξουαλικη του προτιμηση, θελει να εχει το δικαιωμα να ασκησει ενα καρα αστικο θεσμο;
    σε μια κοινωνια οπως την φανταζομαι εγω, αν εισαι γκει και θες να μεγαλωσεις ενα παιδι δεν θα με ενδιαφερει γιατι θα εχεις ετσι και αλλιως τα εχεγγια για να το ζησεις, επισης στην κοινωνια μου δεν θα χρειαζεται να κανεις γαμο γιατι δεν θα υπαρχει λογος.
    εσυ αληθεια γιατι θες να παντρευονται οι γκει; και αυτο ειναι που σε καιει τωρα;
    τωρα λοιπον που γινεται χαμος εσυ κανεις ζητημα το αν το ΚΚΕ ειναι ομοφοβικο κομμα;;;;;
    ε λοιπον σου εχω νεα, εισαι ΚΚΕφοβικος και αυτο στις εποχες μας ειναι προδοσια απεναντι στον πραγματικο διαχωρισμο αυτου του κοσμου, δλδ εκμεταλευτες/εκμεταλευομενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κλασικα αν καποιος πει η ρωτησει κατι που δεν ειναι στη γραμμη του κομματος ειναι αντιΚΚΕ κτλ !ο αληθινος κομμουνιστης συνηθως νοιαζεται για προβληματα του καθενα οταν καταπιεζονται τα δικαιωματα του! αληθεια σε ποιες δουλειες ειναι προσον να εισαι γκει στα παραθυρα της τηλεορασης?μαλλον δε καταλαβαινεις οτι γκει δεν ειναι 40-50 ατομα σε ολον τον κοσμο απο κει και μονο φαινεται (οτι εσυ και οχι το ΚΚΕ) τι αποψη εχεις!Ενα ΚΚ πρεπει οταν αναφερεται σε αλλη κοινωια να εχει θεσεις για ολα αυτα τα θεματα !και αφου εσυ χεστηκες για τα δικαιωματα μιας ομαδας ανθρωπων με τι δικαιολογια οτι αλλα μας απασχολουν τωρα τι να πω!Παντως δε ν ειπε κανενας οτι το ΚΚΕ πρεπει να βαλει σα σημαια του κατι τετοιο απλα ρωτησα γιατι ηταν ΚΑΤΑ στο συμφωνο κοινωνικης συμβιωσης αναμεσα σε ομοφυλοφιλα ζευγαρια οταν ηταν ΥΠΕΡ στα ετερωφυλα σαυτο απαντηση δε πηρα! και αν θεωρεις οτι το κανω ζητημα επειδη ανταλαξαμε 10 σχολια εδω οκ ας κρινουν αυτοι που διαβαζουν!παντως ο αλλος κοσμος που απαντησε μαλλον καλυτερες απντησεις εδωσαν απο εσενα και χωρις να ειναι επιθετικοι!Εγω δε ξερω αμα εειμαι ΚΚΕφοβικος εσυ μαλλον κανεις περισσοτερο κακο στο ΚΚΕ απο μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. λοιπον τρολακι!
    αν νομιζεις οτι ειναι καταπιεση να μην μπορεις να πεις ελευθερα τι κανεις στο κρεβατι σου, εισαι μακρια νυχτωμενος.
    καταπιεση ειναι να σε αναγκαζουν να δουλευεις για ψιχουλα με τον φοβο της απολυσης κ.α.
    καταπιεση ειναι να μην εχεις να φας παρολο που δουλευεις σαν το σκυλι.
    αν νομιζεις οτι θα ασχοληθω με τα "δικαιωματα" που νομιζει οτι του στερουν καθε ομαδα διαφορετικης σεξουαλικης ικανοποιησης πλανασαι πλανην οικτραν.
    γιατι δλδ συμφωνα με τα λεγομενα σου να μην ασχοληθω με τα "δικαιωματα" των μαζοχιστων; των διαφορων φετιχιστων; ανθρωποι δεν ειναι και αυτοι;
    δεν τους γεννησε μανα αυτους; να μην εχουν καποιον να τους συμπαρασταθει;
    να το ξαναπω, με ενδιαφερουν τα δικαιωματα των ανθρωπων που πραγματικα καταπιεζονται.
    μην προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις. οτι και να πεις οσο και να διαστρευλωσεις την πραγματικοτητα, οι γκει ΔΕΝ ειναι καταπιεζομενη ομαδα.
    να σου αντιστρεψω την ερωτηση, εσυ γιατι θες αυτο το συμφωνο; τι θα κερδισεις απο αυτο;
    οι γκει δεν ειναι αντισυμβατικοι; δεν ειναι εναλλακτικοι; δεν γουσταρουν να ζουν εξω απο τα ορια αυτης της συντηρητικης κοινωνιας; τι το θελουν το συμφωνο που ειναι η αστικη επιβεβαιωση της συμβιωσης ενος ζευγαριου; ανα δλδ εριχνε τις μασκες η εκκλησια (αλλο ενα επαγγελμα με προτιμηση στους γκει) και επετρεπε τους γαμους θα εμπαιναν και στην εκκλησια; και μην μου πεις τις πιπες για κληρονομιες κτλ γιατι και αυτο λυνεται χωρις να χρειαζεται να εισαι παντρεμενος.
    ιποκρισια και φαρισαισμος στον μεγιστο βαθμο!
    και στην τελικη δεν καταλαβα, υπαρχει ενα θεμα που αναφερεται στον μισογυνισμο και στο πως μια συγκεκριμενη ομαδα, αλλα και το συστημα συμπεριφερεται στις γυναικες και πεταγεσαι σαν την πορδη για να κανεις κριτικη για το πως συμπεριφερονταν ο σταλιν στην ΕΣΣΔ και γιατι το ΚΚΕ δεν ψηφισε το συμφωνο. εισαι σοβαρος;
    εγκαλεις το ΚΚΕ γιατι δεν εχει θεση για τους γκει; γιατι δεν διαμαρτυρεσαι που δεν εχει θεση για τους μαζοχιστες; και μην μου πεις οτι δεν ειναι στην ιδια κατηγορια, μια χαρα στην ιδια ειναι. και αν ρωτησεις εναν το ιδιο θα σου πει.
    και σου απαντησα οτι στην κοινωνια την δικια μου αυτα θα τα εχεις λυμενα και δεν θα χρειαζεται να ανυσηχεις για αυτα, θα εισαι απερισπαστος να συμμετεχεις στο "σοβιετ" σου και να οικοδομεις την σοσ/κη κοινωνια.
    αλλα αυτη η θεση δεν σου αρεσε, γιατι επρεπε να τρολαρεις.
    να στο πω και αλλιως; αν δεν αλλαξει η κοινωνια, οσα συμφωνα και να υπογραψεις παλι στην πιεση θα εισαι και δεν θα αλλαξει ουσιασιτκα τπτ.
    παντως το γεγονος οτι σε ενα τετοιο θεμα, δλδ τον ξυλοδαρμο μιας κομμουνιστριας βουλευτινας (δεν θελω να σχολιασω προτιμησεις) απο ενα ακροδεξιο,ναζιστη, μισογυνη με γνωστες τους προτιμησεις του χωρου του σε οτι εχει σχεση με τις σεξουαλικες τους προτιμησεις, εσυ βγηκες να κανεις κριτικη στο ΚΚΕ για τις θεσεις του για τους ομοφυλοφιλους σε αναγει δικαιωματικα ή σε αντιΚΚΕ τρολ ή απλα σε κολημενο ατομο ανικανο να ξεχωρισει το μειζων απο το ελλασων και αμεσα διατεθιμενο να βαλει το προσωπικο του κολημα απεναντι στο γενικο συνολο.
    επειδη λοιπον μιλαω με απειρο κοσμο και εχω βαρεθει ο καθε πικραμενος βολεψακιας του καναπε μεχρι χθες, να ψαχνει να βρει την οποιαδηποτε σαθρη και ηλιθια δικαιολογια να την πει στο ΚΚΕ γιατι δεν φοραει κρανος για να μην συμπορευτει, με οποια διαφωνια στο ελλασων, γιατι φοβαται, ειναι βολεμενος και δεν ξερω και εγω τι αλλο, για αυτο λοιπον συμπαθα με οταν εκνευριζομαι καθε φορα που καποιος θελει "σοβαρη απαντηση" σε οτι παπαρα αραδιασει, απλα για να πεταξει απο πανω του την ευθυνη.
    "τι να κανω, δεν ψηφιζω ΚΚΕ γιατι ειναι αντιγκει, γιατι δεν υποστηριζει τα δικαιωματα του γκει πιγκουινου της ιαμαικης και γιατι ειναι εναντια στην ελευθερη διακινηση πυγολαμπιδας"
    αιντε πια με τον καθε ινστρουκτουρα της μοναδικης αληθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΟ ΠΑΝΤΩΣ(απλα ρωτησα γιατι ηταν ΚΑΤΑ στο συμφωνο κοινωνικης συμβιωσης αναμεσα σε ομοφυλοφιλα ζευγαρια οταν ηταν ΥΠΕΡ στα ετεροφυλα σαυτο απαντηση δε πηρα) ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω αν το ΚΚΕ εχει αποκρυσταλωμενη αποψη απεναντι στην υιοθεσια παιδιων απο γκευ ζευγάρια, παντως ειναι ενα θεμα πολύ ευαίσθητο που εγω τουλαχιστον δεν εχω καταλήξει. Εσενα η γνώμη σου ποια ειναι αλήθεια;

      Διαγραφή
    2. απο εμπειριες αλλων χωρων φαινεται οτι οχι απλα τα παιδια που μεγαλωνουν με γονεις ομοφλοφιλα ζευγαρια μεγαλωνουν εντελως φυσιολογικα αλλα κατι τετοιο εχει βοηθησει και τον ιδιο κοινωνικο περιγυρο να αποβαλλει διαφορα ρατσιστικα καταλοιπα που εχει αρα πιστευω οτι θα ηταν θετικο και στην ελληνικη κοινωνια να γινει κατι τετοιο.

      Διαγραφή
  16. ρε αντε τραγουδα παραπερα που θα το παιξεις και υπερανω.
    εγω σου απαντησα ρωτωντας σε γιατι το θελεις το συμφωνο αυτο και θα σου απαντησω γιατι ειπαμε και οχι.
    επισης δεν μου απαντησες τι σχεση εχει αυτη η "αθωα" ερωτηση σου σε αυτο το θεμα;
    το αυτοι που ξερουν να διαβασουν απευθυνεται στους εξω απο το ΚΚΕ και προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις. δεν εξεθεσα κανενα χωρο και θα σου πω και το γιατι.

    το ΚΚΕ δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα με τους ομοφ/λους. νομιζω οτι ειναι αυταποδεικτο με την καθημερινη του πρακτικη και με ανθρωπους που το στηριζουν και τους αναδεικνιουμε κιολας, για να μην μιλησω για ζωντες γιατι ισως να μην θελουν να μιλησω εγω για αυτους, να σου θυμισω οτι ειμαστε ο μοναδικος πολιτικος χωρος που εχουμε τιμησει τον χατζηδακι χωρις καν να ειναι οχι μελος ουτε καν ψ/ρος του ΚΚΕ και μαλιστα με συναυλια στην ρωμαικη αγορα πριν 3 χρονια αλλα και με αλλους τροπους.
    σου απαντησα προηγουμενος οτι στην κοινωνια την δικια μας οι ομ/λοι δεν θα εχουν κανενα απολυτως προβλημα να ζουν οπως ο υπολοιπος λαος.
    επισης σου ειπα οτι στην κοινωνια που ζουμε τωρα οτι και να υπογραψεις παλι στην ιδια πιεση θα εισαι (που δεν ειναι πιεσμενοι κατα την αποψη μου αλλα τελος παντων χαριν της κουβεντας).
    εσυ ομως αντι να κρατησεις αυτα, προτιμας να αναλωνεσαι στο γιατι δεν το ψηφισαμε παρολο που σου απαντησα και σε αυτο.
    και δεν ρωτησες μονο αυτο, εβαλες ζητηματα για την ΕΣΣΔ για μελη του κομματος κ.α.
    αν δεν τα θυμασαι ξαναδιαβασε αυτα που εγραψες.
    οταν σπερνεις ανεμους να εισαι ετοιμος να θεριζεις και θυελες.
    το γεγονος οτι δεν ασχολησε και καλα μαζι μου εχει σχεση οτι δεν μπορεις να απαντησεις σε κανενα απο τα ερωτηματα που εβαλα εγω. αν δοκιμασεις να απαντησεις θα εκτεθεις.
    και να διευκρινησω και κατι, δεν εχω κανενα προβλημα με ομ/λα ζευγαρια αλλα εχω τεραστιο προβλημα με το gay parade, δεν εχω κανενα προβλημα να συναναστραφω με ομ/λους αλλα εχω τεραστιο προβλημα οταν οι ομ/λοι κανουν σαν το κλουβι με τις τρελες ντυμενοι με φτερα και πουπουλα. ολοι ξερουμε οτι να ειναι καποιος ομ/λος δεν σημαινει οτι πρεπει σωνει και ντε να μιλαει σαν γυναικα και να μιμειτε τις κινησεις, οπως επισης μια γυναικα ομ/λη δεν πρεπει να ειναι κουρεμενη σαν καταδρομεας και να καθετε στην καρεκλα σαν να εχει 3 κιλα #%%#@%@# και να παιζει κομπολοι σαν τον μπαγιαντερα.
    για αυτο λοιπον κοψε τα σαπια, τραβα σε καμια λαικη επιτροπη να σωσεις κανα σπιτι απο το να του κοψουν το ρευμα (που ξερεις μπορει να ειναι και σπιτι ομ/λων), μπες στο σωματειο σου παλεψε για να ξεσηκωθει η εργατικη ταξη και να παρει την εξουσια στα χερια της και μετα τα συζηταμε για τα δικαιωματα της καθε σεξουλικα προσδιορισμενης ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.