25 Νοεμβρίου 2011

Εργαζόμενοι κατέλαβαν το εργοστάσιο της Coca Cola στην Πάτρα

Από iefimerida

Υπό καταλήψη βρίσκεται σήμερα το εργοστάσιο της Coca Cola στην Πάτρα από εργαζομένους που αντιδρούν σε απολύσεις στις οποίες προχώρησε η επιχείρηση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πρόεδρου των εργαζομένων στο εργοστάσιο στο thebest.gr, η εταιρεία προχώρησε προ ημερών σε τρεις απολύσεις από τα λογιστήρια, ενώ τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει συνολικά, όπως ισχυρίζεται, πάνω από 70 απολύσεις. Οι εργαζόμενοι φαίνεται να κατέλαβαν το εργοστάσιο απαιτώντας την επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων.

5 σχόλια:

  1. Ο Καρατζαφέρης, O Ανδρουλάκης και η KOK-AIN: Για φανταστείτε να υπήρχε η ακραία άκρα Δεξιά, η φασιστική, η τρομοκρατική, η κουκουλοφόρος Αριστερά, η Αριστερά, η KOYMOYNIΣTIKH Αριστερά, Eγώ, Eσύ, ... στο δημοκρατικό τόξο με προγράμματα, θέσεις κτλ. Είναι μια πρόοδος !!!! ΠOΣO EXEI O TONOΣ KOK-AIN ;;; NA Πάρω θέλω !!!!
    ...---..-.-.-....--.----.-...----.-.-....-....-
    Ανδρέας Γ. Παπανδρέ­ου: "Στις χώρες που βρίσκονται στο περιθώριο του παγκόσμιου καπιταλισμού, η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ..... ‘φωνή του κυρίου της’". !!!!!! ΛΑ-ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ !! ΛΑ-ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ !!!

    Απόσπασμα απο άρθρο του Α.Π. με τον τίτλο "ο Ευρωκομουνισμός δεν είναι ο δρόμος για τον σοσιαλισμό στην Ευρώπη" που αναρτήθηκε στην "Εξόρμηση" τον Μάρτη του 1977 (αρ. φ. 123).
    O ΛΑΛΑKHΣ (Ανδρουλάκης): ".... εξημέρωσε δυνάμεις και της ακροδεξιάς.
    Τις έβαλε στο σύστημα, τις έκανε .... χρήσιμες." AYTOΣ EINAI .... KOK-AIN !!

    ΑΛΛΑ: "... η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ..... ‘φωνή του κυρίου της’". H ... ‘φωνή του κυρίου": TORA FATE SKATA OLOI SAS !!!!
    AYTOΣ EINAI: "Nεοταξικός φασισμός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενταξει το ειδαμε! Το εχεις ποσταρει σε αρκετα θεματα. φτανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον άνωθι ανώνυμο: Συμπλήρωσε την παρακάτω λίστα. Βάλε και εσύ το λιθαράκι σου στον αγώνα κόντρα στο ΚΚΕ. Μπορείς!

    http://leninreloaded.blogspot.com/2011/11/blog-post_4655.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sorry φιλε αντρεα που το σχολιο σου ειναι στον αερα, αλλα ητο το γνωστο τρολ και εσβησθη
    : ]]]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως το πιο σωστό νομίζω όταν σβήνονται σχόλια είναι να σβήνονται και οι απαντήσεις σ' αυτά, με μια διευκρίνηση της μιας γραμμής για το τι έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.