23 Νοεμβρίου 2011

Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ.


Σήμερα Τετάρτη 
-τις 7 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παιανίας (πλατεία Ζωοδόχου Πηγής) θα γίνει συγκέντρωση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική διεξόδου του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας,βουλευτής του Κόμματος.
 
-Στις 7.30 π.μ., στους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του ΗΛΠΑΠ στον Κόκκινο Μύλο θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. 

-Στις 7 μ.μ. στο Μπραχάμι, στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα γίνει συγκέντρωση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
 
-Η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας του ΚΚΕ και η ΟΒ της ΚΝΕ διοργανώνουν στις 6 μ.μ. στην αίθουσα ΔΟΑΠΠΕΧ (παλιό δημαρχείο, Αβάντων) εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ.

-Στην αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου Νίκαιας (Τσαλδάρη), στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Σάββας Τσιμπόγλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. 

-Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείου Ρέντη, στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει ηΚάτια Κρόκου, Γραμματέας της ΑΕ Κοκκινιάς - Κορυδαλλού - Ρέντη και μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ. 

-Στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού, αίθουσα «ΠΛΕΙΑΔΕΣ», στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. 

-Πολιτική συγκέντρωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» διοργανώνει η Εργατική Αχτίδα Ηρακλείου του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση θα γίνει στην αίθουσα της «Παλιάς Λαχαναγοράς» στις 7 το απόγευμα με ομιλητή τον Γιώργο Στεφανάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του Κόμματος.

Αύριο, Πέμπτη 24/11
-Στις 9 π.μ., ομιλία στους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του ΗΣΑΠ στον Πειραιά. 

-Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Περάματος,στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.
 
-Στις 7 π.μ. στους εργάτες του Δήμου Νίκαιας θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και στις 9 π.μ. στους εργαζόμενους στο Δημαρχείο. 

-Περιοδεία στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρτας πραγματοποιεί στις 7.45 π.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.