18 Νοεμβρίου 2011

Ζωντανή μετάδοση της Εκδήλωσης Αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ για τους Απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας


Αύριο Σάββατο 19 Νοέμβρη θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το site του ΠΑΜΕ στην ιστοσελίδα http://www.pamehellas.gr η εκδήλωση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους στην Ελληνική Χαλυβουργία, μέσα από το χώρο του εργοστασίου στις 5μ.μ.

4 σχόλια:

  1. Ανακοινωση αλλελεγγυης-μαθημα αγωνα στους απεργους της χαλυβουργιας απο τους μαθητες του 2ου Γυμνασίου Ασπρόπυργου

    http://aristeroextreme.blogspot.com/2011/11/2_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι γινεται στο βολο;;;;;;;;;ξερει κανεις συντροφος;θα ακολουθησουν οι εργατες;η αλληλεγγυη των θεσσαλων αν αποφασισουν απεργια θα ειναι ανεπαναληπτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιες επισημάνσεις .....

    Πρώτον τo εργοστασιακό σωματείο της ελληνικής χαλυβουργίας ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ στο ΠΑΜΕ. Πρόεδρος του σωματείου ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ του ΠΑΜΕ είναι ο Γιώργος Σιφωνιός. Επομένως ο συσχετισμός δυνάμεων στο ΔΣ του εργοστασιακού σωματείου είναι δεδομένος. ΣΙΓΟΥΡΑ όμως ο αγώνας αυτός που αγκαλιάζει και τους 400 εργαζόμενους συσπειρώνει και άτομα διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων. Είναι χαρακτηριστικό σε ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη εργαζόμενος να λέει ότι είναι ψηφοφόρος της ΝΔ αλλά με τα όσα έχουν συμβεί έχει χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του τονίζοντας ότι το μοναδικό κόμμα που στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνας τους είναι το ΚΚΕ.

    Δεύτερον τα ολοσέλιδα και σεντονάτα ρεπορτάζ εντός Ριζοσπάστη είναι καθημερινά ενώ εδώ και αρκετές μέρες αναφορές υπάρχουν και στο πρωτοσέλιδο. .

    Τρίτον οι παραταξιακοί συσχετισμοί σε ένα οποιήποτε εργατικό κέντρο είναι δεδομένοι και αλλάζουν μόνο στις αρχαιρεσίες. Το ΕΚ Ελευσίνας που η πλειοψηφία του συσπειρώνεται σε ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ η ολομέλεια του συνεδρίασε την 17η ημέρα απεργίας των χαλυβουργών !!! Γνωστός άλλωστε ο ρόλος τους... Αντί λοιπόν για τετράωρη στάση εργασίας που πρότειναν τα μέλη του ΠΑΜΕ αποφασίστηκε τρίωρη για την Πέμπτη 24 Νοέμβρη.

    Τέλος θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι το εργοδοτικό σωματείο (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ), της «Χαλυβουργίας Θεσσαλίας», μαζί με την πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ), αποδέχτηκαν τους εκβιαστικούς, αντεργατικούς όρους της εργοδοσίας, τους οποίους οι εργαζόμενοι στη «Χαλυβουργίας Ελλάδας» απέρριψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο βόλο είναι πουλημένη και πουλημένος χαλυβουργοσ ίσον νεκρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.