24 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: «Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΟΔΟ»


(Εθεάθη στο blog του Καρτέσιου και για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να μην το αναδημοσιεύσω. Η αγιογραφία να το πω, πολιτική απολύμανση και απεντόμωση να το πω, εξουδετέρωση (με τη χημική έννοια) να το πω, του μορφώματος του λΑος συνεχίζεται..)

Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

Κληθείς να σχολιάσει τη συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση, o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, εξέφρασε την άποψη ότι «η ένταξη της άλλοτε άκρας Δεξιάς στο δημοκρατικό και συνταγματικό τόξο, αποτελεί πρόοδο». «Γιατί είστε υποκριτές; Ο Καρατζαφέρης εξημέρωσε δυνάμεις και της ακροδεξιάς.
Τις έβαλε στο σύστημα, τις έκανε χρήσιμες. Για φανταστείτε να υπήρχε η ακραία άκρα Δεξιά, η φασιστική, εν μέσω κρίσης και να λέει ότι χρειάζεται ένας λοχίας να έρθει στα πράγματα; Είναι μια πρόοδος», υποστήριξε και ταυτόχρονα ευχήθηκε να συμμετάσχει «και η τρομοκρατική, η κουκουλοφόρος Αριστερά στο δημοκρατικό τόξο με προγράμματα, θέσεις κτλ.»

Όσον αφορά στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και το ζήτημα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε: «Όλοι θέλουν να βγάλει το φίδι από την τρύπα ο Παπανδρέου και να πάρουν και την προίκα του, περί προικός πρόκειται και όχι περί σεμνότητας», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης συνέντευξή του στο ρ/σ Βήμα FM, και υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με δική του ευθύνη έγινε παίγνιο περιστάσεων που τον ξεπερνούν. Αλλωστε, συμπλήρωσε, αυτό ήταν προγραμματισμένο.

«Ενας πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του», συνέχισε στο ίδιο ύφος ο κ. Ανδρουλάκης, «δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να διαβεί την έρημο και υπάρχει καμιά φορά και comeback σ’ αυτήν την ιστορία. Να διαβεί την έρημο, να γίνει σοφός με τον εαυτό του».

Όσο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε πως έχει έρθει η ώρα να δοθεί ευκαιρία σε νέους ανθρώπους. Το ΠΑΣΟΚ, τόνισε, πρέπει να υπερβεί τον εαυτό του, να μετασχηματιστεί και να συνδράμει στην αυτουπέρβασή του μέσω ενός σχηματισμού της κεντροαριστεράς ή της δημοκρατικής Αριστεράς, και αυτό «δεν θα γίνει αυτό αποκλειστικά από τους βαρόνους που επί 20 και 30 χρόνια είναι υπουργοί και βουλευτές». «Δεν μπορεί η Ελλάδα να οδηγείται σε πτώχευση και να μένει ανέγγιχτο το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας. Και δεν μπορούν να το ανασχηματίσουν οι νομενκλατούρες των κομμάτων. Χρειάζεται μια δημιουργική σύνθεση», υπογράμμισε ο Μίμης Ανδρουλάκης.

πηγή: newpost.gr

43 σχόλια:

  1. Ναι πράγματι δεν θέλει λοχία ο Καρατζαφέρης, θέλει συνταγματαρχαίους και Μεταξάδες, αν του θυμίζουν κάτι του ...Μίμη! Τι παθαίνει κανείς από την πολύ υπέρβαση! Βλέπει δημοκράτες φασίστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θες να μας ανεβάσεις την πίεση βραδιάτικα βλέπω Manny. Όμως ούτε τόσο υπερευαίσθητοι είμαστε, ούτε τόσο μεγάλοι σε ηλικία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ)ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑ,ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα σε ολους

    anti: Ο Μιμης ειναι τοσο υπερβατικος που για να βρεις την υπερβαση πρεπει να υψωσεις το μ εις την ν

    αναγνωστη: εμενα παντως μου ανεβηκε η πιεση

    θοδωρε: που χαθηκες εσυ?! Welcome back
    : ]]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρεπιπτοντως προσεξατε το " η ακραια ακρα δεξια"?
    Αυτη που ειναι διπλα στη μεσαια ακρα δεξια, πανω απο την κατω ακρα δεξια, διαγωνιως της διαγωνιας
    ρε δε μας $$@$@$^&$%&* λεω εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να μη σχολιασω τα περι νεων ανθρωπων.
    Ο μιμης συμφωνει με το λακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Ο σοσιαλισμός στο κατώφλι του 2000" ....

    με έχει στοιχειώσει εκείνος ο τίτλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δες το και απο την θετικην του πλευρα.
    Οπου παει ο Μιμης φερνει την καταστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν το είπες ολόκληρο...
    φέρνει την καταστροφή και τραβάει τα πράγματα προς τα δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΝΝΥ ΤΟ ΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΩ!
    ΣΧΟΛΕΙΟ,ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ,ΠΟΡΕΙΕΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΒΑΣΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΜΠΑΣΣΟΥ ΕΚΕΙ ΧΑΘΗΚΑ.
    ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΨΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ SITES ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ,ΤΟ MINDSTORMS KAI TO MATHITES.
    Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ "ΛΙΓΑ" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aμαν ρε κομμούνια. Μια ζωή μέσα στη γκρίνια και τη μιζέρια λαδη δε σας αντέχω να ουμ. Πρόοδος είναι. Προφανώς και είναι. Σάματες και ο Χίτλερ μετά τη Βαϊμάρη(που εδώ και χρόνια μοιάζει με ελληνική) δεν ήταν πρόοδος που μπήκε στην κυβέρνηση; Ο Χίτλερ ήταν δεκανέας και έκανε ότι έκανε, φαντάζεστε να είχαν κανά λοχία; Και πάλι καλά να λέμε που βρέθηκε ο άγιος αυτός άνθρωπος ο Καρατζαφέρης και έσωσε τη χώρα δηλαδή απο την ακροδεξιά κυβέρνηση. Την ακραία ακροδεξιά δηλαδή...

    metalminer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. A ρε Θεοδωρε, αστερι εισαι! Μπραβο παλικαρι μου που τα κανεις ολα αυτα! Καλη συνεχεια και καλη δυναμη : ]]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. « Δεν μπορεί η Ελλάδα να οδηγείται σε πτώχευση
    και να μένει ανέγγιχτο το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας. Και δεν μπορούν να το ανασχηματίσουν οι νομενκλατούρες των κομμάτων.
    Χρειάζεται μια δημιουργική σύνθεση», υπογράμμισε ο Μίμης Ανδρουλάκης.


    Το πιάσατε το υπονοούμενο ?
    Πάμε για νέα κόμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χεχεχε metal ειναι γεγονος οτι και διαλεκτικα να το παρεις ο φασιστας θα εξελιχθει, τυποις τουλαχιστον.
    (δεν θα κραδαινει τσεκουρι σαν το νεανια Βοριδη και θα τριγυρνα ντυμενος σα να συμμετεχει σε βιντεοκλιπ των rammstein, αλλα θα φορει αρμανηηιι και θα χαζογελα On camera με τον Σταυρο θεοδωρακη--διπλος εμετος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδω ολη η συνεντευξη Manny:

    http://www.archive.org/download/vimafm_10_01_11_andr/vimafm_24_11_11.mp3

    αν εχεις την αντοχη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με έχει στοιχειώσει ένα βίντεο από τον Ανδρουλάκη να φωνάζει κάποτε σαν το golum "απόψε έγινε κομματικό πραξικόπημα...". Νομίζω μόλις είχε διαγραφεί από το ΚΚΕ ή κάτι τέτοιο. Κορυφαίο βίντεο. Φαιδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. bidet: αυτο το βιβλιο του Μιμη δεν το ειχα ακουμπησει καν
    yiok: επειδη ειμαι βαθια ψυχαναγκαστικη προσωπικοτητα την εβαλα και την ακουω : ]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγω αντιθετως δεν ειμαι(χερι στην φωτια δεν βαζω) και θα αρκεστω στα σχολια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εβαλα την καρδια στην φωτια

    εδω απαμαγνητοφωνημενη η ολη συνεντευξη του μεγαλου.

    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=431884&h1=true

    Προσεξτε εκει που λεει...


    Το δεύτερο είναι ότι έχω αναλάβει την υποχρέωση ο χώρος μεταξύ Δεξιάς και κομμουνιστικής Αριστεράς να ανασυντεθεί ριζικά και να υπερβεί τα δεδομένα της Μεταπολίτευσης. Δηλαδή, να γίνει ένας νέος πολιτικός αστερισμός και αυτό να γίνει με πολλούς τρόπους και στο ΠΑΣΟΚ. Έχει πασοκοποιηθεί όλη η κοινωνία.

    Το ΠΑΣΟΚ, λόγω της πολιτικής του και ιδεολογικής και ηθικής του ηγεμονίας στη Μεταπολίτευση έχει δημιουργήσει τα στερεότυπα όλων των κομμάτων. Έχουμε ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ που αντιπροσωπεύει το 80% του ΠΑΣΟΚ και το συνδικαλιστικό του, έχουμε ΠΑΣΟΚ-Τσίπρα που αντιπροσωπεύει το «λεφτά υπάρχουν» - της φούσκας, δηλαδή – έχουμε ΠΑΣΟΚ της πατριωτικής εκδοχής, δηλαδή τον Αντώνη που έχει μελετήσει τον Ανδρέα!

    Όλοι τον έχουν μελετήσει, ακόμη και ο Καρατζαφέρης που μου το έχει πει. Όταν όλοι έχουν γίνει ΠΑΣΟΚ λοιπόν, εμείς πρέπει να υπερβούμε το ΠΑΣΟΚ θετικά, δημιουργικά. Αυτή είναι και η δική μου προσφορά, που θα γίνει κυρίως μετά τις εκλογές. Τώρα, κοιτάζω και λένε ότι δεν είναι ώρα τώρα κτλ. Δηλαδή, όλοι θέλουν να βγάλει το φίδι από την τρύπα ο Παπανδρέου και να πάρουν και την προίκα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ^^μολις το ακουσα και θυμηθηκα το αρθρο του Αντωνη, was ist pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θέλω κι εγώ το βίντεο του Μίμη με το πραξικόπημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Manny και μιας και εχεις βαθια ψυχαναγκαστικη προσωπικοτητα ακου και αυτην την συνεντευξη (suprise )

    1ο μερος

    http://www.youtube.com/watch?v=Dvl2OSmelts&feature=player_embedded

    2ο μερος

    http://www.youtube.com/watch?v=_ELKcmf7qGA&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. και προσεξε ποιος ειναι πισω απο το κεφαλι απο αυτον που δινει την συνεντευξη σε κορνιζα,σε σχεση και με την συνενετυξη του Μιμη.

    Συμπτωση το ολον σκηνικον ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θέλω κι εγώ το βίντεο του Μίμη με το πραξικόπημα!

    *μπαπ-μπαπ το κεφάλι στο τραπέζι*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ^^εψαξα αλλα δεν το βρισκω, μαλλον θα πρεπει να το στειλει η φαιδρα, αν μπορει να το βρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. α ρε γιωργαρε τους εχεις κανεις να κουτουλανε μεταξυ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ντάξει μωρέ, όλα αυτά με τις ιδεολογικές διαφορές των αστικών κομμάτων είναι για τους ιθαγενείς. Είναι σα να τσακώνονται οι γαύροι και οι βάζελοι για την διαφορετική τους ιδεολογία.

    Όλοι αυτοί είναι το πολιτικό προσωπικό των ίδιων αφεντικών και άρα έχουν την ίδια πολιτικη: αυτή των εργοδοτών. Αλλά πρέπει να υπάρχει η ψευδαίσθηση της πολιτικής διαφοράς για να μη σοκαριζόμαστε που από το ΕΑΜ και δώθε έχουμε ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ καθεστώς.

    Γι αυτό και τις κορώνες περί εισόδου της ακροδεξιάς στην κυβέρνηση δεν τις καταλαβαίνω. Δηλ οι προηγούμενες μη φασιστικές κυβερνήσεις δε φτιάξανε στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών εργατών; Δεν ενορχηστρώσανε τις εκατόμβες των θυμάτων "στις νάρκες του Έβρου και στον πάτο του Αιγαίου"; Δε μας έχουν πρήξει τα αρχίδια με τη δημοκρατία της Μακεδονίας; Ή μήπως δεν έχουν απαντήσει με βία στις περισσότερες εργατικές κινητοποιήσεις;

    Το ίδιο καθεστώς είναι και απλά τώρα που καταρρέει η κοινωνική συναίνεση δείχνει τα σωθικά του. Και μαύρο κυβερνητικό μπλοκ θα φτιάξουν και απεργίες θα απαγορεύσουν και ακόμα και στρατό μπορούν να κατεβάσουν, όπως επίσημα έχουν πει, όλα αυτά βέβαια για την προστασία της "δημοκρατίας".

    Οπότε ας μη κολλάμε στη σημειολογία "φασίστας ή δημοκράτης στην κυβέρνηση". Και οι δύο θα μας ματώσουν. Το να ασχολούμαστε βέβαια με τη διάχυση του εθνικοπατριωτικού λόγου στην εργατική τάξη είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα και προφανώς πρέπει να το πολεμήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γίναν δημοκρατικοί οι ακροδεξιοί ή ακροδεξιοί οι δημοκράτες; Δατ ιζ δα κουέστιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Vidalius:
    Για τον φίλο μου τον Black Bidet που ψάχνει απεγνωσμένα τον Μ εις την ν να μιλά για κομματικό πραξικόπημα.
    http://www.youtube.com/watch?v=DPWu4A9rMCE
    Να τα βλέπουν οι ΣΥΝ, οι ΠΛΗΝ και οι λοιποί "αριστεροί" της σαπουνόφουσκας και εραστές της ΕΕ ώστε να συνεχίσουν τον "ανιδιοτελή" τους αγώνα για την "ενωμένη αριστερά" ευνουχισμένη όμως από κάθε έννοια ταξικής πάλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Vidalius:
    Και μια και αναφέρθηκα στην "ενότητα της αριστεράς" που το "κακό" ΚΚΕ δεν την θέλει δείτε που βαδίζουν οι "ενωτικοί" μεν οπορτουνιστές δε.

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_24/11/2011_463920
    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=431774

    Πιθανή διάσπαση στην ΔΗΜΑΡ; Πολύ πλάκα θά'χει. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο "αριστερός" Ψαριανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΑΝΝΥ ΤΙ ΤΗ ΘΕΣ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ;Ο ΜΙΜΗΣ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΨΝΑ - ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΟ!ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ναι ναι Vidalius αυτό το βιντεάκι εννοούσα, αλλά νόμιζα πως ήταν μόνο στη μνήμη μου ή στη νοσηρή φαντασία μου!!! Σε ευχαριστώ που δε θα χρειαστώ ψυχίατρο (ή καλύτερα να πάω μια βόλτα από εκεί αφού τέτοια πράγματα εντυπώνονται στη μνήμη μου...)
    Φαίδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλα εχει ξεφυγη πολυ το παλικαρι,μηπως επαθε κανα εγκεφαλικο στον υπνο του και το πηρε χαμπαρι.Παντως μπραβο του δεν περιμανα οτι εγεινε τοσο προοδευτικος ο Μιμακος που να αγκαλιαζει και τους νοσταλγουςτης χουντας που των κηνυγησε.Τι μεχαλοψυχια,γενναιοδωρια,μηπως τον εχει φαει η μαλακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιωργο Κ: δεν διαφωνουμε καθολου. Αλλα να βλεπεις τον τσεκουρατο Βοριδη υπουργο και ταυτοχρονα να παρακολουθεις της αγιογραφια του στα καναλια ειναι too much, για το δικο μου στομαχι τουλαχιστον.

    βυσσινοκηπε: ολοι δημοκρατες ειναι ; ]]]

    vidalius: καλε μου ανθρωπε!! Τι ηταν αυτο?!?! Παντως το highlight ειναι το Αλεκακι νεο και οχι το Golum που λεει και η φαιδρα

    φαιδρα: ..ελπιζω να μην ειναι μεταδοτικο, γιατι μολις ειδα το βιντεακι (και αναρωτιεμαι αν εχω πανω απο 7 μερες μεχρι να χτυπησει το τηλεφωνο και να βγει ο μιμης απο την τιβι)

    κωστα: μαλλον ο μιμης, απο τη σκοπια του ξερει πολυ καλα τι κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κατερινα: αφου ειναι ομορφοπαιδο (παντως αν ακουσεις ολοκληρη την εκπομπη που ποσταρε ο yiok παραπανω θα αναρωτηθεις για το ποσα συνδρομα κουβαλαει πανω του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. δεν ξέρω αν έπαθε εγκεφαλικό ο κύριος Ανδρουλάκης απλά του αρέσει να προβοκάρει και να τρολάρει(τρολάρισμα σημαίνει δούλεμα εκτός τόπου και χρόνου)
    Πιστεύω ότι ακολουθεί το ένδοξο δρόμο του Γιώργο Αντωνιάδη η Πασπαρογατου
    http://www.youtube.com/watch?v=TWmc79B5Mt4&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=JWiVYPfsEio&feature=channel_video_title

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εντάξει, ο άνθρωπος φαίνεται να έχει πρόβλημα (όχι εγκεφαλικού επεισοδίου, μάλλον ψυχολογικό θα το έλεγα), όμως αυτό θα πρέπει να το απευθύνει σε ειδικούς κι όχι να μας υποχρεώνει να τον τρώμε στην μάπα τόσα χρόνια από την τηλεόραση.
    Είναι unfair που θα έλεγε κι ο Μητσοτάκης.

    Υγ: Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση συνειδητά να κάνει το γελωτοποιό της αυλής του βασιλιά.
    Αλλά μάλλον δεν είναι (μόνο) αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. red1917 βεβαια ο υπουργος με το τσεκουρι διαψευδη τον ανδρουλακη μια και σε τηλεοπτικη εκπομπη το ξεκαθαρισε οτι οι ιδεολογικες διαφορες μεσα στην κυβερνηση παραμενουν και αυτο το σχημα ηταν μια λυση αναγκης . αρα ο βοριδης δηλωσε οτι παραμενει αυτος που ηταν ..ενας φασιστας που απλα αφησε για λιγο το τσεκουρι στην ακρη,και τα οσα λεει αυτο το ασπονδυλο ο ανδρουλακης ειναι για γελια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αν ο Παπανδρέου είναι μια φορά προδότης και δοσίλογος, ο Ανδρουλάκης είναι ως το άπειρο ξεπουλημένο καθεστωτικό τομάρι, προδότης και δοσίλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. σε τέτοιες τοποθετήσεις σαν του ανδρουλάκη και του καπόπουλου ταιριάζει το "θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο" ! χαχαχα!

    συγνώμη αν κατέβασα το επίπεδο.

    Ντρικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. johndoctor ντροπη!....: ]]]]]]] (τελικα το youtube ειναι ενας μεγαλος καδος απορριματων)

    αναγνωστη, σιγουρα εχει μεγαλομανια..αν τον ακουσεις πως μιλαει για τα βιβλια του θα νομιζεις οτι μιλαει ο Ντοστογιεφσκι για το πολεμος και ειρηνη..

    red1917, μη ξεχνας οτι ο βοριδης πρεπει να σκεφτει και τον μεσο ψηφοφορο πελατη του...ο οποιος ηταν γερο λαδας στην κατοχη : ]]]]

    ανωνυμε, ο ανδουλακης μου προκαλει μηδιαμα κυριως

    Ντρικ, δεν κατεβαζεις το επιπεδο, don't worry, κατεβηκε μολις ποσταρα τις δηλωσεις ανδρουλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.