18 Νοεμβρίου 2011

Οι ΠΑΣΟΚοι προστάτες του ΛΑ.Ο.Σ.


Αναδημοσιευση απο Καραβι Κοκκινο


Ακόμη και η κοινοβουλευτική λογοκρισία, επιστρατεύεται προκειμένου να προστατευτεί το -προφανώς- πολύτιμο για το σύστημα τμήμα του τρικομματικού «μαύρου μετώπου» που στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου: Οι ακροδεξιοί βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η άνευ προηγουμένου πρωτοβουλία του αντιπροέδρου της Βουλής (και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ) Γρηγόρη Νιώτη, ο οποίος ανέλαβε να απαλείψει από τα πρακτικά της Βουλής, τμήμα της ομιλίας του βουλευτή του ΚΚΕ Χαράλαμπου Χαραλάμπους, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «εμείς το ΛΑ.Ο.Σ. το χαρακτηρίζουμε σαν ιδεολογικά απόγονους του Ιωάννη Μεταξά και των βασανιστών της χούντας»!
Ο Γρηγόρης Νιώτης, με πρωτοφανή τρόπο για τα δεδομένα κάθε κοινοβουλευτικής πρακτικής, ζήτησε από τον Χ. Χαραλάμπους «να διαγράψουμε από τα πρακτικά αυτές τις φράσεις…» και όταν ο βουλευτής του ΚΚΕ αρνήθηκε λέγοντας πως «είναι διατύπωση από την απόφαση της Κεντρικής μας Επιτροπής», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «είναι ακραίες φράσεις που δεν μπορεί να συνδέονται με το κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα» και πρόσθεσε ότι «θα δώσω εντολή να διαγραφούν με ευθύνη μου, ως προεδρεύων»!

 Η πρωτοβουλία αυτή προκάλεσε την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, Σπύρου Χαλβατζή, που ξεκαθάρισε ότι «αυτό δεν μπορεί να γίνει». Μετά τον Κακλαμάνη, που ανέλαβε προχτές να υπερασπιστεί το ΛΑ.Ο.Σ. εξαγνίζοντάς το από τον προβοκατόρικο και αντικομμουνιστικό του ρόλο, όπως διαχρονικά κάνει η σοσιαλδημοκρατία, (και στην άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία ήταν πρωτοπόρος στυλοβάτης), έρχεται τώρα και ο Νιώτης να κάνει το ίδιο και μάλιστα με τον πλέον προκλητικό τρόπο. Είναι τέτοιο το ζόρι της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ να προστατεύσουν το ΛΑ.Ο.Σ., σαν δύναμη κρούσης ενάντια στο λαό, που προχωρούν ακόμα και στη φίμωση των αντίθετων με τους προστάτες του εκτιμήσεων, επειδή τους κάνει τις βρώμικες δουλειές

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον Χ. Χαραλάμπους και στο ΚΚΕ για το ξεγύμνωμα που έκαναν στο ΠΑΣΟΚ, που πλέον απροκάλυπτα ταυτίζεται με το ακροδεξιό κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. των Καρατζαφέρηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντάξει, το να μιλάνε τώρα, αυτοί που αποδεδειγμένα θαυμάζουνε το σφαγέα Στάλιν, που εγκαθίδρυσε το πιο χουντικό πολίτευμα στο πλανήτη πάει πολύ..
    Ούτε μπορούμε να ξεχνάμε και την αρχική συνεργασία του κομμουνιστή Στάλιν με τον έτερο σφαγέα, το ναζιστή Χίτλερ, με το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ!
    Γελάνε και τα τσιμέντα, όταν ακούει κανείς το ΚΚΕ να μιλάει για χούντα και δήθεν αντιδημοκρατικά κόμματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρολ alert! Ενα τρολ χαθηκε στους δαιδαλωδεις διαδρομους του διαδυκτιου και κατεληξε για μια ακομη φορα στο redflyplanet! Ο ιδιοκτητης του παρακαλειται να το παραλαβει πακεταρισμενο (αλλιως θα αναγκαστουμε να το στειλουμε στο δωματιο 101)

    εκ της διευθυνσεως

    (τρολ, οπως καταλαβαινεις δεν σε σβηνω πλεον..απορω ομως με την επιμονη σου. Πρεπει να βαριεσαι πολυ ετσι δεν ειναι?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.