2 Μαρτίου 2010

Έβγαλαν τον "λαγό" Μητσοτάκη να καλέσει για συστράτευση

Σωστά χαρακτήρισε τα μέτρα της κυβέρνησης ο επίτιμος πρόεδρος της  ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο  δελτίο ειδήσεων του Mega, αλλά άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου για την επίθεσή του στη ΝΔ......
«Κάνει μεγάλο λάθος όταν  επιτίθεται με αυτόν τον σχεδόν χυδαίο τρόπο στη ΝΔ και τορπιλίζει την ενότητα» δήλωσε. Για τον ίδιο τον πρωθυπουργό δήλωσε ότι «φέρει πάνω του την ιστορία της εκτίναξης των ελλειμμάτων από το 1981 και μετά» και υποστήριξε ότι τα αδιέξοδα των κυβερνήσεων Παπανδρέου κλήθηκε να τα διαχειρισθεί και ίδιος, ως αρχηγός της ΝΔ, σχηματίζοντας οικουμενική κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τον Συνασπισμό, το 1989.....

«Έγκλημα» και «παραλογισμό» χαρακτήρισε επίσης την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής, ενώ επέκρινε και τον χρονικό προσδιορισμό του αντικειμένου διερεύνησης μόνο στα χρόνια της διακυβέρνησης 2004-2009.
Εντύπωση  προκάλεσε ότι ο Κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «παιδική χαρά» το υπουργείο Οικονομικών, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ο Γ. Παπακωνσταντίνου δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τόσο μεγάλο βάρος και πρότεινε την αντικατάστασή του από τον Α. Παπαδόπουλο ως «τσάρο» αυτή τη φορά της Οικονομίας. Τον κ. Παπακωνσταντίνου επέκρινε και για τη τεχνητή αύξηση- όπως υποστήριξε-  του ελλείμματος.
Ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε επίσης από τη ΝΔ «να δείξει  ανωτερότητα και να μην ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ σε αυτόν κατήφορο» σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται, χαρακτήρισε «υπεύθυνη» τη στάση του ΛΑΟΣ και «ανεύθυνη» την στάση των κομμάτων της Αριστεράς.  «Κάνω έκκληση στο ΚΚΕ να πορευθεί μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας» πρόσθεσε, απευθυνόμενος στην ηγεσία του.
«Περνούμε μια δύσκολη φάση αλλά η εθνική ομοψυχία  είναι το ζητούμενο. Ζητώ από τον πρωθυπουργό  να πάψει να υπονομεύει  ο ίδιος τον εαυτό του… ζητώ από τη ΝΔ να παραμερίσει  τους  κομματικούς υπολογισμούς» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.
madata.gr

Άμεση η απάντηση απο το ΚΚΕ

"Η νομιμότητα στην οποία πειθαρχεί το ΚΚΕ είναι το σύνθημα : Νόμος είναι......το δίκιο του εργάτη. Δεν πειθαρχεί στη βαρβαρότητα των μέτρων της κυβέρνησης που χειροκροτεί ο Κ. Μητσοτάκης μαζί με την ΕΕ, τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ. Και μόνο από αυτή τη συμπαράταξη μπορεί ο λαός να καταλάβει την ανάγκη να ξεσηκωθεί !"

1 σχόλιο:

  1. Φάρα τη φάρα ίδιοι στα Βάθρα….!

    ….. Σόι σορολόι
    η Εξουσία….,…..
    ---- άσ’ ‘τα…..και βράσ’ ‘τα….! ----
    κι αν κάποιοι ‘’ξένοι’’….,
    απ’ ίδια ‘’πάστα’’
    και σκυλολόι….!

    Και το λεν….. «Δημοκρατία»….,
    μέσα κι έξω απ’ τα σχολεία….,…..
    λεύτεροι μες στη σκλαβιά –τους….,
    σκλάβοι μες στη λευτεριά –τους….!

    Φάρα τη φάρα
    ίδιοι στα Βάθρα….,…..
    ---- ‘δές ‘ ‘τα….. και χέσ’ ‘τα….! ----
    και μες στο βούρκο
    οι όχλοι…., δές ‘τους….,
    και στην Αντάρα….!.....


    Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.alexandros-zivas.gr
    ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.