10 Μαρτίου 2010

Προκαλεί η Alpha Bank και ο Δασκαλόπουλος !!!

"Περαιτέρω αύξηση του πληθωρισμού ως αποτέλεσμα των πρόσθετων μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση προβλέπουν αναλυτές της Alpha Bank. Επίσης, εκτιμούν πως το κόστος δανεισμού.......... θα μειωθεί αν η κυβέρνηση δεν παρεμποδιστεί στην εφαρμογή των μέτρων με τις κινητοποιήσεις !!!!

Μιλάμε, οι εθνικοί μας κερδοσκόποι έχουν και θράσος από πάνω ..........

Πιο αναλυτικά, οι αναλυτές της τράπεζας προβλέπουν αύξηση του πληθωρισμού στο 3,1% τον Μάρτιο του 2010 και στο 3,5% τον Απρίλιο του 2010, ενώ ο μέσος πληθωρισμός το 2010 εκτιμάται τώρα στο 3,1% από 1,2% το 2009 και 4,2% το 2008.
Με τα μέτρα, αναφέρουν οι οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank στo τελευταίο εβδομαδιαίο δελτίο της τράπεζας, φαίνεται να αποκαθίσταται σταδιακά η πιστοληπτική δυνατότητα του Ελληνικού δημοσίου και γι' αυτό κατάφερε να δανειστεί 5 δις. ευρώ με πολύ υψηλό, όμως, κόστος δανεισμού. Το κόστος δανεισμού θα μειωθεί σημαντικά στη συνέχεια αν δεν παρεμποδιστεί η κυβέρνηση στην εφαρμογή των μέτρων που εξήγγειλε με τη μέθοδο των κινητοποιήσεων των ίδιων ομάδων συμφερόντων που έφεραν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση, προσθέτουν. "


Μετά τον πρόεδρο του ΣΕΒ, Δημήτρη Δασκαλόπουλο που δήλωσε σήμερα το πρωί πως,  «κινητοποιήσεις, αναταραχές και βιαιότητες υποκινούνται από εκείνους που για δικό τους όφελος θέλουν να συντηρήσουν τις παθογένειες που έκαναν την Ελλάδα ζητιάνο στις διεθνείς αγορές», τώρα έρχεται και η Alpha Bank να κυρήξει πόλεμο στις απεργίες και ουσιαστικά να απειλήσει τους εργαζόμενους που τολμούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους !!


Η αστική τάξη απροκάλυπτα πλέον κυρήττει τον πόλεμο στους εργαζόμενους που τολμούν να αντιμιλήσουν, οι οποίοι με την σειρά τους έχουν την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ !

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ
.......Καλού κακού, εφοδιαστείτε με κανένα ζαρζαβατικό....... ή κανένα γιαούρτι (ληγμένο φυσικά).....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.