8 Σεπτεμβρίου 2015

Συνέντευξη Τύπου ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ (4/9/2015)

Στα πλαίσια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και παρεμβάσεων του εργατικού-λαϊκού κινήματος ενόψει της ΔΕΘ, το ΠΑΜΕ παρουσίασε το πρόγραμμα δράσης και τους στόχους του ταξικού κινήματος για το επόμενο διάστημα


9 σχόλια:

  1. Ενα σχολιο,λιγο ακυρο με το αρθρο,αλλα ειναι αποριας αξιο,γιατι το ΚΚΕ δεν κανει κατι για να σταματησει αυτο το βρωμικο παιχνιδι εις βαρος του τις τελευταιες βδομαδες.

    Ειδαμε τον Γλεζο να λεει οτι θα ψηφισει ΚΚΕ,αλλα ειναι περ του ευρω.Ειδαμε το λαμογιο,πρωην πασοκο Μητροπουλο να λεει οτι η εντιμοτερη ψηφος ειναι ΚΚΕ,ειδαμε τους τραμπουκους εργαζομενους της Ελ ντοραντο να βγαζουν ανακοινωση με κοπλιμεντα για το ΚΚΕ,ειδαμε τον νεοναζι Κασιδιαρη να λεει δημοσια οτι το ΚΚΕ ειναι μαντροσκυλο του συστηματος,ειδαμε τον Λαφαζανη να λεει οτι το ΚΚΕ κρυβεται κ φοβαται γιατι δεν δεχτηκε τηλεμαχια μαζι του ...

    Και ερωτω...μια ανακοινωση δεν αξιωθηκε να βγαλει η ΚΕ ή το γραφειο τυπου? Με ποιο δικαιωμα χρησιμοποιουν το ονομα του ιστορικου ΚΚΕ ολοι αυτοι και τι εξυπηρετουν?
    ΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην βγάζει το ΚΚΕ ανακοίνωση κάθε φορά που πετάει ο ένας και ο άλλος κάποιο πυροτέχνημα για το κόμμα. Διότι θα έπρεπε να βγάζει κάθε μέρα ισα με 100 ανακοινώσεις.
      Τα παραπάνω μόνο που αναφέρεις είναι 6 ανακοινώσεις από μόνες τους.

      Και εξάλλου εσύ τι αγχώνεσαι για το ΚΚΕ ?

      Διαγραφή
    2. Γιατι ειμαι ΚΚΕ..Και δεν ανεχομαι καθε νεοναζι,λαμογιο,κωλοτουμπα να λεει αυτες τις συκοφαντιες
      ΝΚ

      Διαγραφή
  2. Σημερα ο Γλεζος το αλλαξε φιλε ειπε οτι θα ψηφισει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ειπε και στον Λαφαζανη να συνεργαστει με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατι οπως λεει ειναι το μονο αντιμνημονιακο κομα!!!
    Να τον χερεστε τον ΣΥΡΙΖΑ νουμερο 2!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι σιγουρος οτι ειπε ο Γλεζος αυτα? Για κοιταξου σε καναν γιατρο...Ειπαμε πεταει και μ@λ@κιες ο γερος,αλλα αυτο να τον εξισωμεις με τη ΧΑ παραπαει
      γκ

      Διαγραφή
    2. Στις περιοδιες του τετοια λεει ο Γλεζος ειναι κοινος προβοκατορας σε εναν φιλο μου στις περιοδειες που εκανε τους ειπε μην ακουτε αυτα που λεω οτι θα ψηφισω ΚΚΕ και Λαφαζανη μην τολμησετε λεει ψηφιστε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λεει σου λεω ειναι προβοκατορες ολοι τους μην τους πιστευεις!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν ειναι οτι δεν θελω να σε πιστεψω ρε Βαγγελη,αλλα μηπως προβοκατορας εισαι εσυ μαυτα που λες??
      ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    4. Ετσι μου ειπε ο φιλος μου δεν νομιζω να λεει ψεματα ο φιλος μου!!! Εσυ δηλαδη πιστεψες οτι θα ψηφισει ΚΚΕ ο Γλεζος??? Το ξες οτι ο Γλεζος και η ΖΩΗ δεν ψηφισε στην βουλη για την καταργησει της κρατικης επιχορηγησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ??

      Διαγραφή
    5. Σου λεω γενικα το ΣΥΡΙΖΑ νουμερο 2 ειναι ολοι προβοκατορες η ΖΩΗ Κωνσταντωπουλου δεν ψηφισε καμια αρση ασυλιας βουλευτων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.